Εντάξει ...........πέραν του ότι μπήκαμε χθες το μεσημέρι 16.20 με 1 ώρα καθυστέρηση από Αη Στράτη και πιάσαμε ξηρά 07.00 στο Λαύριο, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ 8ΜΠ.
Εννοείται μου απαγορεύτηκε η είσοδος στους καναπέδες, άρα μόνο έξω και πρέπει να πεις και ευχαριστώ ή έστω να μαλακώσεις για να σου επιτραπεί να έχεις το μεγαλόσωμο σκύλο εκτός των κλουβιών που είναι για λαγούς που τα ονομάζουν σκυλιέρες.
Για να μην εκθέσω, θα πω πως μου είπαν πως ουδέποτε έχουν καθαριστεί και ξέχασα να σας πω πως βρίσκονται κάτω από τις σκάλες τις μεταλλικές ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ. 3 επίπεδα κάτω σε σχέση με κατάστρωμα ανθρώπων.Στη μια σκυλιέρα δε μετέφεραν ένα κατσικάκι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δλδ υπάρχουν οι σκυλιέρες για τα ζωντανά σας.
Μώλις ρώτησα ποιος μου υπογράφει χαρτί για την υγεία του ζώου έσφιξαν όμως.
Και εννοείται είχα και χαρτιά μαζί μου και φίμωτρο και προβλεπέ.
15 ωρες κατάστρωμα με τη σκύλα γιατί είχε καιρό και δεν έδενε.
Εννοείται δεν υπάρχει χώρος για να κάνουν έστω μια κατρούλα τα σκυλιά.
Την τάιζα παξιμάδι και κριτσίνι όλο το ταξίδι.
Ούτε καμπίνα επιτρέπεται να πάρεις το σκύλο, ούτε να μπεις μέσα για διαδρομή 9ωρών-12ωρών σόλο κατάστρωμα δλδ κάτω από την κυματοειδή λαμαρίνα.
Εννοείται πως δεν κέρασαν ούτε έναν καφέ για την ταλαιπωρία τον κόσμο, που έβλεπε το λιμάνι για 5 ώρες και δεν έμπαινε το πλοίο. Οι υπάλληλοι φιλικοί.
Αυτά.
Εννοείται μου απαγορεύτηκε η είσοδος στους καναπέδες, άρα μόνο έξω και πρέπει να πεις και ευχαριστώ ή έστω να μαλακώσεις για να σου επιτραπεί να έχεις το μεγαλόσωμο σκύλο εκτός των κλουβιών που είναι για λαγούς που τα ονομάζουν σκυλιέρες.
Για να μην εκθέσω, θα πω πως μου είπαν πως ουδέποτε έχουν καθαριστεί και ξέχασα να σας πω πως βρίσκονται κάτω από τις σκάλες τις μεταλλικές ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ. 3 επίπεδα κάτω σε σχέση με κατάστρωμα ανθρώπων.Στη μια σκυλιέρα δε μετέφεραν ένα κατσικάκι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δλδ υπάρχουν οι σκυλιέρες για τα ζωντανά σας.
Μώλις ρώτησα ποιος μου υπογράφει χαρτί για την υγεία του ζώου έσφιξαν όμως.
Και εννοείται είχα και χαρτιά μαζί μου και φίμωτρο και προβλεπέ.
15 ωρες κατάστρωμα με τη σκύλα γιατί είχε καιρό και δεν έδενε.
Εννοείται δεν υπάρχει χώρος για να κάνουν έστω μια κατρούλα τα σκυλιά.
Την τάιζα παξιμάδι και κριτσίνι όλο το ταξίδι.
Ούτε καμπίνα επιτρέπεται να πάρεις το σκύλο, ούτε να μπεις μέσα για διαδρομή 9ωρών-12ωρών σόλο κατάστρωμα δλδ κάτω από την κυματοειδή λαμαρίνα.
Εννοείται πως δεν κέρασαν ούτε έναν καφέ για την ταλαιπωρία τον κόσμο, που έβλεπε το λιμάνι για 5 ώρες και δεν έμπαινε το πλοίο. Οι υπάλληλοι φιλικοί.
Αυτά.