NEL Lines πλοίο Ταξιάρχης

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Εντάξει ...........πέραν του ότι μπήκαμε χθες το μεσημέρι 16.20 με 1 ώρα καθυστέρηση από Αη Στράτη και πιάσαμε ξηρά 07.00 στο Λαύριο, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ 8ΜΠ.
Εννοείται μου απαγορεύτηκε η είσοδος στους καναπέδες, άρα μόνο έξω και πρέπει να πεις και ευχαριστώ ή έστω να μαλακώσεις για να σου επιτραπεί να έχεις το μεγαλόσωμο σκύλο εκτός των κλουβιών που είναι για λαγούς που τα ονομάζουν σκυλιέρες.
Για να μην εκθέσω, θα πω πως μου είπαν πως ουδέποτε έχουν καθαριστεί και ξέχασα να σας πω πως βρίσκονται κάτω από τις σκάλες τις μεταλλικές ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ. 3 επίπεδα κάτω σε σχέση με κατάστρωμα ανθρώπων.Στη μια σκυλιέρα δε μετέφεραν ένα κατσικάκι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δλδ υπάρχουν οι σκυλιέρες για τα ζωντανά σας.
Μώλις ρώτησα ποιος μου υπογράφει χαρτί για την υγεία του ζώου έσφιξαν όμως.
Και εννοείται είχα και χαρτιά μαζί μου και φίμωτρο και προβλεπέ.

15 ωρες κατάστρωμα με τη σκύλα γιατί είχε καιρό και δεν έδενε. :rolleyes:
Εννοείται δεν υπάρχει χώρος για να κάνουν έστω μια κατρούλα τα σκυλιά.
Την τάιζα παξιμάδι και κριτσίνι όλο το ταξίδι.
Ούτε καμπίνα επιτρέπεται να πάρεις το σκύλο, ούτε να μπεις μέσα για διαδρομή 9ωρών-12ωρών σόλο κατάστρωμα δλδ κάτω από την κυματοειδή λαμαρίνα.
Εννοείται πως δεν κέρασαν ούτε έναν καφέ για την ταλαιπωρία τον κόσμο, που έβλεπε το λιμάνι για 5 ώρες και δεν έμπαινε το πλοίο. Οι υπάλληλοι φιλικοί.

Αυτά.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν ελυνες την σκυλα να τους φαει?...Πφφ.
Και με πλοιο στην Ταγκανικα να πηγαινες,ετσι δεν θα σε ειχαν με το σκυλι σου.

Εχω ακουσει για τις..."σκυλιερες". Μεσα στην μπιχλα κ την βρωμα,πολυ μικροι χωροι. Καλιο να λιωσω με το σκυλι μεσα στο αυτοκινητο παρα εκει μεσα.

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Στο αμάξι απαγορεύεται να παραμείνεις για λόγους ασφαλείας. Άσε που στα περισσότερα πάρκινγκ η θερμοκρασία είναι +15 σε σχέση με έξω.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εντάξει για άλλη μια φορά κάποιος έφαγε την καραβίλα στη μούρη!! :mad: Μια φορά που μου είχε τύχει είχα πάρει φωτο τις σκυλιέρες και τις έστειλα με μέιλ και ένα ωραιότατο κείμενο στην εταιρεία. Όχι ότι περίμενα να γίνει και κάτι αλλά και πάλι δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι....και άλλη μια φορά ζήτησα να ανέβει το Λιμεναρχείο για έλεγχο (εκεί βέβαια μας επέτρεψαν να μπούμε μέσα με το κλουβί γιατί ήταν και καλοκαίρι και είχε και κόσμο και αν ερχόταν το Λιμεναρχείο θα φεύγαμε την άλλη μέρα..αχαχαχαχαχχ!!!)
Καλά αυτό το 8αρι και μέσα στο Κάβο Ντόρο..α..πα..πα!!!!

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Ειναι η πλειοωψηφια των πλοιων ετσι.

Προσωπικη μου γνωμη και εμπειρια, οσες φορες και αν εχω ταξιδεψει, το καλυτερο περιβαλλον και συμπεριφορα τα εχουν στην ανεκ (χωρις λογους διαφημισης)

Κοβουν και (μηδενικο) εισιτηριο στα σκυλακια επιτρεποντας τα να ειναι μεσα σε καμπινα!

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Στο καταστρωμα να τον φυσαει και το αερακι, και μετα βεβαιως μαζεμα.

Στο πλιο που ταξιδευα εγω, στο πανω πανω καταστρωμα(ελικοδρομιο) ενας μεγαλος χωρος οπου λειτουργουσε σαν σκυλοπαρκο:p