Natures Paws grain free τροφη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αναλυτικά Συστατικά: Κοτόπουλο, Γαλοπούλα & Σολωμό 60% (Συμπεριλαμβανομένων: Φρέσκο Κρέας Κοτόπουλου, Γαλοπούλας & Σολωμού 34%, Αποξηραμένο Κοτόπουλο 14%, Αποξηραμένη Γαλοπούλα 7%, Αποξηραμένος Σολωμός 3%, Ζωμό Κοτόπουλου 2%), Γλυκοπατάτα, Πατάτες, Πολτός Τεύτλου, Ωμέγα-3 Συμπλήρωμα, Λιναρόσπορος, Βιταμίνες & Μέταλλα, Καρότα, Μπιζέλια, Ζωμό Λαχανικών, Γλυκοζαμίνη, MSM, Χονδροϊτίνη, Νουκλεοτίδια, Προβιοτικά FOS, Πρεβιοτικά MOS.
Διατροφικά Πρόσθετα / KG: : Βιταμίνες: E672 / Βιταμίνη A 15.000 IU, E671 / Βιταμίνη D3 2.250 IU, Ιχνοστοιχεία: E1 / Σιδήρου 160 mg, E2 / Ιώδιο 1.58 mg, E4 / Χαλκός 60 mg, E5 / Μαγγάνιο 110 mg, E6 / Ψευδάργυρος 130 mg, E8 / Σελήνιο 0.60 mg

τι το αναλυτικό βλέπει στα συστατικά? Η απόλυτη αοριστία στα κρέατα που η παρενθεση την απογειώνει! Και μόνο από αυτό θα το αποφευγα...

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
μμμ μάλιστα...και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω, μάλλον θα ψάξω για κάτι δοκιμασμένο από εδώ μέσα. εσύ τι δίνεις στο μικρό σου;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
μμμ μάλιστα...και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω, μάλλον θα ψάξω για κάτι δοκιμασμένο από εδώ μέσα. εσύ τι δίνεις στο μικρό σου;
2 χρόνια τώρα έδινα την http://www.barkingheads.co.uk/products/dog-food/tiny-paws-bad-hair-day/ αλλά μιλάμε για δύστροπο σκυλι....
τώρα δίνω -ακομα δοκιμάζω- την http://petneeds.gr/gia-skulo/ksira-trofi-skulou/aatu-dog-dry/AATU-FREE-RUN-CHICKEN-1.5KG-0

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι πιο οικονομικό, γύρω στο 50ρικο δηλαδή το 12-15κιλο..δύσκολο πράγμα η τροφή, πάω να ξεστραβωθώ :p ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή @ghelly

• Like
Reactions: ghelly

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Επειδή έτυχε να πάω στο συγκεκριμένο κατάστημα ο πωλητής μου είπε ότι την τροφή την παράγει η Simpsons Premium και τη συσκευάζει για το συγκεκριμένο κατάστημα.
Από ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των σούπερ μάρκετ.
Έριξα μια ματιά και από πλευράς συστατικών και μου φάνηκαν καλές τροφές.
Αυτό που με προβληματίζει -όχι ειδικά σε αυτήν την τροφή αλλά σε όλα αυτά τα προϊόντα, είναι το πως δικαιολογείται η χαμηλή τιμή. Μήπως πχ χρησιμοποιούνται συστατικά κατώτερα συγκριτικά με αυτά που χρησιμοποιούνται από το ίδιο εργοστάσιο στα προϊόντα με την ετικέτα του.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
α γι αυτό δεν την έχω βρει πουθενά αλλού, την έχουν αποκλειστικά εκεί; και μένα μου φάνηκε καλή σε σχέση με την τιμή της, όσο μπορώ να κρίνω βέβαια..τώρα για το άλλο που αναφέρεις, δεν έχω ιδέα αλλά νομίζω το ίδιο ερώτημα επικρατεί και για τα προιόντα ιδιωτικής εταιρίας των σούπερ μάρκετ. Αυτό που έχω παρατηρήσει για τα προιόντα των σούπερ μάρκετ είναι οτί πολλές φορές αναγράφεται πάνω σε ένα προιόν ότι έχει παραχθεί από κάποια μεγάλη εταιρία, απλά δεν έχει την επωνυμία της. Για συστατικά και λοιπά, δεν ξέρω.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
εξάλλου σε κάθε επώνυμο προιόν αρκετά από τα λεφτά που δίνουμε είναι για την επωνυμία του.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Τη nature's paws δεν την ξέρω, πάντως γενικά εκτός από την τιμή της συσκευασίας έχε υπόψη σου και την προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα (οι περισσότερες εταιρείες αναρτούν ένα σχετικό πίνακα στα site τους). Με την τροφή που του δίνω τώρα π.χ. η ημερήσια ποσότητα είναι γύρω στα 100-150 γραμμάρια λιγότερο από μια άλλη (φθηνότερη συσκευασία) που είχα πάρει παλιότερα.

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Βασικά κάνει ομαδοποίηση στα ζωικά συστατικά γιατί υποθέτω πως 1ο σε ποσοστό είναι η γλυκοπατατα και ίσως 2ο ή πατάτα κάτι που δε θα διαβαζόταν ωραια στην εποχή μας από υποψηφίους αγοραστές.
Στην Αγγλία πολλές τροφές φτιάχνονται επί παραγγελία από εργοστάσια παραγωγής ζωοτροφών για διάφορες ετικέτες όπως και ή Barking χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι κακό σε κάποιες περιπτωσεις.
Για τα λεφτά που διαθετεις(όπως κατάλαβα κουτάβι) θα σου πρότεινα Naturea Naturals - Farmina N&D και αν θες δες και την Essential Food στο ίδιο σάιτ.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Τελικά την δοκιμάσαμε την τροφή, το αναφέρω πληροφοριακά σε περίπτωση που κάποιος πέσει πάνω στο θέμα. Στην αρχή τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά στην πορεία έκανε πολλές τσίμπλες, μάδαγε περισσότερο και τα κακά της ήταν υπερβολικά περισσότερα γι αυτό και την σταμάτησα. Τώρα είμαστε στην barking heads και ελπίζω να μείνουμε εκεί.

• Like
Reactions: LaCat

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog