Την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο για τα αυτια του.καλώς τους
τα αυτιά πότε θα τα κόψεις???
Γενικα, ηθελα μια ρατσα μεγαλη σε μεγεθος. Ημουνα αναμεσα σε Dogo και Doberman αλλα την εψαξα πολυ πριν παρω την τελικη μου αποφαση και βλεποντας και τις δυο φυλες απο κοντα και μελετωντας τα υπερ και τα κατα και των δυο πιστευω πως ο Dogo μου ταιριαζει περισσοτερο σαν χαρακτηρας.καλως ηρθες!
απο που τον πηρες και πως και κατεληξες σε αυτην την ρατσα
Γινεται χωρις κομμενα αυτια και ειναι και το σωστο να μην κοπουν. Οσο για το καλο πραγμα κανεις δεν ξερει, προς το παρων ολα δειχνουν θετικα και ευελπιστω να μεινουν θετικα τα πραγματα. Απλα ο ανθρωπος που μου εκανε το κοννε ηταν εκτροφεας παλαιοτερα οταν ζουσε Αργεντινη (εκτροφεας Great Dane) και απλα εμπιστευτηκα αυτα που μου ειπε καθως επισης ο εκτροφεας Dogo ειναι συγγενικο του προσωπο. Η πορεια θα δειξει.[FONT="]Καλώς ήρθες[/FONT]
[FONT="]Επειδή δεν ξέρω πες μου [/FONT][FONT="]Dogo Argentino χωρίς κομμένα αυτιά δεν γίνετε[/FONT]
[FONT="]Πως ξέρεις ότι πείρες καλό πράγμα? [/FONT]
Γεια σου Νoela, οπως ειπα και πιο πανω ξερω οτι καλο ειναι να μην τα κοψω τα αυτια του μιας και ειναι ακρωτηριασμος και το σκεφτομαι ακομα, δεν ξερω τελικα τι θα κανω, αν και εχω κλεισει ραντεβου....Θα δειξει.Καλωσήρθες! Τελικά τα αυτάκια θα τα κόψεις τώρα που είναι τριών μηνών, κι αν ναι γιατί; Καλά έκανες και περίμενες για το κουτάβι σου.
Εγω την αποφαση την εχω παρει απλα το περιβαλλον μου μου λεει να μην τα κοψω.δεν ειναι κατι που σηκώνει αναβολή
αν το εχεις αποφασισει κάντο
αν το σκεφτεσε ακόμη, μάλλον δεν εισαι σίγουρος
για το τι είναι σωστό και λάθος σηκώνει πολύ συζητηση