Nα γελάσουμε λίγο;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το ανέκδοτο πάντως παραπέμπει σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία παλιότερης κοπής που θέλει να πλασάρει το ευτελές της ευθανασίας και πως ανά πάσα στιγμή μπορεί ένας σκύλος να θανατωθεί για οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεκκλίνουσα έστω και μη επικίνδυνη. Σαχλό μου φαίνεται. Άσε που να διαβάζω για ευθανασίες σε ένα ανέκδοτο δε με κάνει να γελώ.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Το ανέκδοτο πάντως παραπέμπει σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία παλιότερης κοπής που θέλει να πλασάρει το ευτελές της ευθανασίας και πως ανά πάσα στιγμή μπορεί ένας σκύλος να θανατωθεί για οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεκκλίνουσα έστω και μη επικίνδυνη. Σαχλό μου φαίνεται. Άσε που να διαβάζω για ευθανασίες σε ένα ανέκδοτο δε με κάνει να γελώ.

Σίγουρα δεν ήθελα να πλασάρω το ευτελές της ευθανασίας! Την στιγμή που το διάβασα δεν το εξέλαβα με αυτόν τον τρόπο και... έπεσα στην παγίδα](*,)
Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη. Καλό θα είναι να μην διαδίδονται αυτά ούτε υπό τύπον αστείου.
Αυτά... Καλημέρες σε όλους:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κι εγώ γέλασα. Αν και παλιό ρε παιδί μου :)

Σιγά μην κρίνουμε την φιλοζωία μας, απ'το αν θα γελάσουμε, με ένα ανέκδοτο :confused:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Κι εγώ γέλασα, και στην βόρεια ευρώπη το ανέκδοτο πρέπει να έχει τρομερή απήχηση.. :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Από περιέργεια..υπάρχει απαγορευτικός νόμος περί κτηνοβασίας στη χώρα μας;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μην το πιάσετε αυτό το ερώτημα εδώ.