Ευχαριστουμε για το καλωσορισμα mareco! Εβαλα και λιγες φωτος αν και ειναι μικρουλης ακομα και κατα βαση κοιμααααααααται!
Να σας πω και δυο τρια πραγματακια για το Μορτη μου. Ειπαμε με την κοπελια μου να κανουμε προβα πριν να κανουμε μωρακι. Και οι δυο αγαπαμε τα σκυλακια και ειχαμε ημιαιμα μεχρι τωρα (ο καθενας ξεχωριστα). Το ψαξαμε πολυ με τις ρατσες και καταληξαμε στα golden γιατι θελαμε ενα σκυλακι που να το εχουμε παρεα μας στο σπιτι, να ειναι καλο με τα παιδια (γιατι οταν μεγαλωσει ο Μορτακος θα βαλουμε μπρος για το πρωτο παιδακι μας). Ειδαμε οτι εχουμε το χρονο (εγω ειδικα λογω φυσης της δουλειας μου) να του παρεχουμε την ασκηση που χρειαζεται και πηραμε την αποφαση να βαλουμε το Μορτη στη ζωη μας.
Ο Μορτης μενει τρεις μερες μαζι μας. Κοιμαται 15 ωρες τη μερα περιπου. Ξυπναει παιζουμε κανει πιπι και κακακια και ξανακοιμαται κατα προτιμηση πανω στις πατουσες μας
. Ηδη εχει μαθει να βγαινει μονος του στο μπαλκονι να προς χρεια του και με εχει κανει εναν πολυ περηφανο μπαμπακα. Αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα και ενα ατυχηματακι σημερα τα χαραματα (που το φταιξιμο ηταν δικο μου πρεπει να ομολογησω) δεν εχει λερωσει καθολου μεσα στο σπιτι.
Θελω να αρχισω να του μαθαινω και το κατσε σιγα σιγα αλλα προς το παρον ειναι αδυνατον αφου ειναι συνεχεια ξαπλωμενος :lol: Το μεγαλο μου αγχος ομως σχετικα με την τουαλετα του εχει μειωθει αρκετα. Θελω να τον μαθω και να μην δαγκωνει οτι βρει αλλα ειναι λιγουλακι δυσκολο γιατι ακομα εξερευνα το σπιτι.
Οσο διαβαζω το ποστ μου καταληγω στο συμπερασμα οτι εκανα (αυτο)ψυχοθεραπεια