Nέο μέλος στην παρέα

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Καλησπερα σε ολους,

ειμαστε ο Μορτης και ο Διονυσης. Ο Μορτης ειναι ενα golden retriever 2 μηνων και ειναι το νεο μελος της οικογενειας μας. Θελαμε να σας πουμε μια καλημερα λοιπον και να συστηθουμε :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Μορτάκο μαζί με το φιλαράκι σου το Διονύση:). Ελπίζουμε ο φίλος σου να βάλει και καμιά φωτογραφία σου να σε απολαύσουμε και εμείς:):)

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Γουφ (καλημέρα) sevah! Ελπίζω η φωτό που έβαλε αυτός ο αχαιρευτος να φαίνεται :lol:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εγώ δεν βλέπω καμία φωτογραφία. Αν λες για αυτή στο avatar είναι πολύ μικρή και μακρινή και δεν φαίνεται. Πες στον αχαϊρευτο να ανεβάσει καμιά καλή:D:D.

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εντάξει τον είδα στο άλμπουμ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!. Είναι κουκλί το κουταβίνι σου. Να το χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια.

Last edited:

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Ευχαριστουμε για το καλωσορισμα mareco! Εβαλα και λιγες φωτος αν και ειναι μικρουλης ακομα και κατα βαση κοιμααααααααται! :) Να σας πω και δυο τρια πραγματακια για το Μορτη μου. Ειπαμε με την κοπελια μου να κανουμε προβα πριν να κανουμε μωρακι. Και οι δυο αγαπαμε τα σκυλακια και ειχαμε ημιαιμα μεχρι τωρα (ο καθενας ξεχωριστα). Το ψαξαμε πολυ με τις ρατσες και καταληξαμε στα golden γιατι θελαμε ενα σκυλακι που να το εχουμε παρεα μας στο σπιτι, να ειναι καλο με τα παιδια (γιατι οταν μεγαλωσει ο Μορτακος θα βαλουμε μπρος για το πρωτο παιδακι μας). Ειδαμε οτι εχουμε το χρονο (εγω ειδικα λογω φυσης της δουλειας μου) να του παρεχουμε την ασκηση που χρειαζεται και πηραμε την αποφαση να βαλουμε το Μορτη στη ζωη μας.

Ο Μορτης μενει τρεις μερες μαζι μας. Κοιμαται 15 ωρες τη μερα περιπου. Ξυπναει παιζουμε κανει πιπι και κακακια και ξανακοιμαται κατα προτιμηση πανω στις πατουσες μας:). Ηδη εχει μαθει να βγαινει μονος του στο μπαλκονι να προς χρεια του και με εχει κανει εναν πολυ περηφανο μπαμπακα. Αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα και ενα ατυχηματακι σημερα τα χαραματα (που το φταιξιμο ηταν δικο μου πρεπει να ομολογησω) δεν εχει λερωσει καθολου μεσα στο σπιτι.

Θελω να αρχισω να του μαθαινω και το κατσε σιγα σιγα αλλα προς το παρον ειναι αδυνατον αφου ειναι συνεχεια ξαπλωμενος :lol: Το μεγαλο μου αγχος ομως σχετικα με την τουαλετα του εχει μειωθει αρκετα. Θελω να τον μαθω και να μην δαγκωνει οτι βρει αλλα ειναι λιγουλακι δυσκολο γιατι ακομα εξερευνα το σπιτι.

Οσο διαβαζω το ποστ μου καταληγω στο συμπερασμα οτι εκανα (αυτο)ψυχοθεραπεια :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθατε! ομορφο κουταβάκι :):)

Ωραία τα περνάτε εσείς εκεί! :)

Είδα ότι έχετε και σκυλοπάρκο, πολύ καλή σκέψη!

Είναι πολύ μωρό ακόμα για να μάθει κάτι παραπάνω από την τουαλέτα του, σιγά σιγά θα μάθει και ολα τα άλλα αν δείξετε την απαραίτητη υπομονή και επιμονή μαζί του!
Στο κομμάτι Εκπαίδευση και Συμπεριφορά του φόρουμ θα βρείτε πολλες χρήσιμες πληροφορίες :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθατε :)

Χρησιμοποιήσε την αναζήτηση θα βρεις πολλά θέματα,
για τα προβληματάκια που αναφέρεις.

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Eυχαριστω πολυ παιδια. Lara μου αυτα τα εχω διαβασει πολυ πριν ερθει ο Μορτης στο σπιτι. Θελαμε να ειμαστε οσο το δυνατον καλυτερα προετοιμασμενοι για την αφιξη του.

Δοξα τω Θεω και στο crate του του αρεσει να καθεται και εξω στο μπαλκονι παει μονος του κι αν δεν ειναι ανοιχτη η μπαλκονοπορτα με ειδοποιει να του την ανοιξω για να βγει να ανακουφιστει. Το μονο μου θεματακι μεχρι στιγμης ειναι οτι τρωει λιγο σχετικα και πως για να φτασουμε στην ποσοτητα που πρεπει για την ηλικια του πρεπει να τον ταιζω με το χερι. Να το συνεχισω αυτο η να τον αφηνω να τρωει απο το πιατο του και θα μαθει σιγα σιγα. Υπενθυμιζω πως ειναι στο σπιτι μολις απο την Πεμπτη το βραδυ.

Να κανω και αλλη μια ερωτηση παιδια. Απο που μπορω να προμηθευτω ενα κλικερ? Σε οσα πετ σοπ εχω ρωτησει δεν ειχαν. Αν δεν μπορειτε να το γραψετε εδω πληζ στειλτε μου ενα πμ.

Ευχαριστω ολους σας

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ωραία, χαίρομαι που ενημερωθήκατε από πριν.:)

Μπορεί να μην του αρέσει πολύ η ξηρά τροφή που του δίνετε! Δοκιμάστε να την μουσκεψετε με λίγο χλιαρό νερό. Γενικά αποφευγετε να τον ταϊζετε με το χέρι. Τον έχετε πολύ λιγο καιρό όμως, δωστε λίγο χρόνο, μέχρι στιγμής όπως τα περιγράφεις έχετε ένα ήσυχο και καλόβολο κουτάβι!

Για όλα αυτά τα μικροπροβλήματα τέτοιου τύπου πάντως ο πιο αρμοδιος και κατάλληλος να σας βοηθήσει και καθοδηγήσει είναι ο εκροφέας σας :)

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Μολις μιλησα και μου ειπε να μην ανησυχω και πως σιγα σιγα θα συνηθισει. και αυτος το ιδιο μου ειπε Λαρα. Να μην τον ταιζω με το χερι και πως θα συνηθισει και την ξηρα τροφη που του πηραμε (μας την συστησε και ο εκτροφεας και ο κτηνιατρος).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Κλίκερ έχω δει σε pet shop στην Κηφισιά και στο Ψυχικό. Σε εξυπηρετεί;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σου ζείσει ο Μορτάκος! Καλή επιτυχία και με την εκπαίδευση!!! Εγώ κλίκερ πήρα από την εκπαιδεύτρια (αλλά επειδή χάνω εύκολα πράγματα) ανανεώνω κατα καιρούς από e-bay γιατί ούτε εγώ βρήκα τίποτα εδώ σε pet-shop.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μεγάλος μόρτης ο Μόρτης...
φοβερή φάτσα... για αγκαλιές και ζουπήγματα....

τα γκόλντεν είναι φοβερά σκυλιά (συμφωνεί και η ρούνη δίπλα μου που είδε τη φωτό του!!!)

να σου ζήσει και να ξέρεις πως όσο μαθαίνει αυτός θα μαθαίνετε κι εσείς....

Mortakos

Member
14 Μαρτίου 2011
7
0
Athens
Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια. Προς το παρον εχω ενα παλιο αναπτηρα που κανει αντιστοιχο θορυβο με το κλικερ οποτε θα δοκιμασω με αυτον για αρχη:)