Nέο μέλος ζητά βοήθεια για shipping

persefoni

Member
24 Ιουνίου 2011
8
0
=; Γεια σε όλους!
Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί σε ένα μήνα περιμένω το σκυλάκι μου που θα έρθει από το εξωτερικό.
Θα ήθελα αν μπορείτε και αν γνωρίζετε να με ενημερώσετε για κάποια μεταφορική εταιρία που εμπιστεύεστε ή που έχετε χρησημοποιήσει καθώς και για το κόστος των μεταφορικών(παίζει ρόλο τι ώρα θα ταξιδέψει ο σκύλος?).Παρακαλώ όποιον έχει αγοράσει κουτάβι από το εξωτερικό ας με βοηθήσει γιατί ψάχνω τον οικονομικότερο και ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς του σκύλου.Επιπλέον θα επιθυμούσα να με ενημερώσετε για όλες τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Ακόμα θα ήθελα να μάθω και την δική σας γνώμη για το ποιο υλικό θεωρείτε καλύτερο για το crate έτσι ώστε να μην πάθει τίποτα ο σκύλος.(σιδερένιο,πλαστικό ή ξύλινο)
Ευχαριστώ προκαταβολικά:grin:

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
για το crate που λες τα πεισσότερα είναι σιδερένια,αν έχεις μπερδευτεί με το box τότε καλλίτερα πλαστικό,το ξύλινο μπορεί να πιάσει μαμούνι,σκόρο,και να μυρίζει όταν κάνει τσίσα μέσα ο ισπανός σου,καλός να τον δεχτείς, για την μεταφορά του δεν έχω ιδέα,

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O εκτροφεας σου δε μπορει να τα κανονισει ολα αυτα ?

Καλως ηρθες :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τα μεταλλικά δεν επιτρέπονται, πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από την ΙΑΤΑ
Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να πας να το πάρεις εσύ ή να βρεις κάποιον γνωστό που ταξιδεύει και δέχεται να στο φέρει

persefoni

Member
24 Ιουνίου 2011
8
0
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Αmaliaz απλώς κάνω έρευνα αγοράς γιατί ο εκτροφέας δεν θα νοιαστεί τόσο για το οικονομικό όπως εγώ.
Alexia δυστυχώς δεν είναι εφικτό να πάω να το πάρω εγώ και ούτε ταξιδεύει κανένας γνωστός. Ευχαριστώ για τα μεταλλικά, δεν το γνώριζα. Κατά την γνώμη σου είναι πιο καλό ένα αναγνωρισμένο μεταλλικό ή είναι καλή λύση και το πλαστικό ?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Θα σου έρθει φθηνότερα να ταξιδεψεις με Iberia και να πας να το πάρεις, γιατί θα το έχεις στη καμπίνα μαζί σου. Αν κλείσεις εγκαίρως εισιτήριο θα βρεις πολύ καλές τιμές

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Περίεργο που το στέλνει ασυνόδευτο ο εκτροφέας. Όποιος έχει εμπειρία ήθελα να ρωτήσω δεν είναι πολύ επικίνδυνο να ταξιδέψει κουτάβι στις αποσκευές;

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
αρα ειναι πολυ ευκολο να πας να το φέρεις. Πως εμπιστευεται ο εκτροφέας σου να το στείλει ασυνόδευτο χωρίς καν να σε έχει δεί, και πώς εμπιστευεσαι να πάρεις ενα κουτάβι ετσι