Χαιρετώ όλους σας. Τυχαία βρήκα το site καί επειδή έχω σκύλους από παιδί (τώρα είμαι μεγάλο παιδί), σκέφτηκα αμέσως, γιατί να μην μπώ καί εγώ στην παρέα σας. Τώρα αν θα με κάνετε δεκτό καί ελπίζω φίλο, εξαρτάται από εσάς! Βέβαια το ότι έχουμε(είμαι παντρεμένος) καί γάτες, πιστέυω να μην επηρεάσει αρνητικά. Ολα τα ζώα μου, ήταν αδέσποτα ή υιοθετημένα από ζωοφιλικά σωματεία. Είναι βασική μου αρχή.
Τώρα έχουμε την Frida μας, υιοθετημένη από σωματείο αδέσποτων ζώων. Είναι από μητέρα γνήσιο Κόλλεϋ, πατέρα ....που να τον βρούμε τώρα καί την έδωσαν σε...ίδρυμα,γιά να έχουμε την τύχη να την πάρουμε εμείς. Είναι δύο ετών καί λίγων μηνών. Α...έχουμε καί τρείς γάτες, με τις οποίες κάνει παρέα. Θα ανεβάσω εν καιρώ φωτό.
Αυτά προς το παρόν καί καλώς σας βρήκα!
Τώρα έχουμε την Frida μας, υιοθετημένη από σωματείο αδέσποτων ζώων. Είναι από μητέρα γνήσιο Κόλλεϋ, πατέρα ....που να τον βρούμε τώρα καί την έδωσαν σε...ίδρυμα,γιά να έχουμε την τύχη να την πάρουμε εμείς. Είναι δύο ετών καί λίγων μηνών. Α...έχουμε καί τρείς γάτες, με τις οποίες κάνει παρέα. Θα ανεβάσω εν καιρώ φωτό.
Αυτά προς το παρόν καί καλώς σας βρήκα!