Nέο Μέλος-Frida

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Χαιρετώ όλους σας. Τυχαία βρήκα το site καί επειδή έχω σκύλους από παιδί (τώρα είμαι μεγάλο παιδί), σκέφτηκα αμέσως, γιατί να μην μπώ καί εγώ στην παρέα σας. Τώρα αν θα με κάνετε δεκτό καί ελπίζω φίλο, εξαρτάται από εσάς! Βέβαια το ότι έχουμε(είμαι παντρεμένος) καί γάτες, πιστέυω να μην επηρεάσει αρνητικά. Ολα τα ζώα μου, ήταν αδέσποτα ή υιοθετημένα από ζωοφιλικά σωματεία. Είναι βασική μου αρχή.
Τώρα έχουμε την Frida μας, υιοθετημένη από σωματείο αδέσποτων ζώων. Είναι από μητέρα γνήσιο Κόλλεϋ, πατέρα ....που να τον βρούμε τώρα καί την έδωσαν σε...ίδρυμα,γιά να έχουμε την τύχη να την πάρουμε εμείς. Είναι δύο ετών καί λίγων μηνών. Α...έχουμε καί τρείς γάτες, με τις οποίες κάνει παρέα. Θα ανεβάσω εν καιρώ φωτό.
Αυτά προς το παρόν καί καλώς σας βρήκα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες με όλη την παρέα σου ...αντε και με τις γάτες. Μου αρέσει η βασική αρχή που έχεις:) θα την ακολουθήσω κάποια στιγμή και εγώ...αντε να δούμε και τις φωτο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γάτες ε?
Όχι δεν θα σε κάνουμε παρέα!:D:D:D (φυσικά αστειεύομαι!)

Καλώς ήρθατε! Ναι χαίρεστε το κορίσι σας!:)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Elli σε παρακαλώ....στον ενικό. Καί μία διευκρίνηση.Οταν λες "να χαίρομαι το κορίτσι μου", εννοείς την Frida ή την γυναίκα μου?:):)

Attachments

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ο πληθυντικός ήταν και για εσένα και για την γυναίκα σου!:D

Και οι δυό μαζί να χαίρεστε το κορίτσι σας (την Frida σας:D:D:D)

Δεν ήταν πληθυντικός ευγενίας, ήταν πληθυντικός οικογενείας!!!

edit Κούκλα η Frida!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθες με τα κορίτσια σου.
Γυναίκες βρίσκεις πολλές Frida όμως με τέτοιες ματάρες που να ξαναβρεθεί?:D:D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Kαλως ηρθατε...καλε τι ματαρες ειναι αυτες,ειναι μια κουκλα να την χαιρεστε,ευτυχησμενα και ομορφα χρονια ευχομαι!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Επέτρεψε μου καί μένα να τον αποχαιρετήσω. Η στιγμή δεν είναι γιά μικρότητες!
Επί τη ευκαιρεία,η Fridoula μου που με ρώτησες,σου είπα ότι είναι ψυχούλα. Δεν προχώρησα
λόγω του άσχημου (κακώς) κλίματος πού είχε δημιουργηθεί. Μας έφυγε πριν δύο μήνες καί
ήταν μόνον τεσσάρων χρονών.Την βρήκα το πρωϊ επάνω στο χαλί,μέσα σε μιά λίμνη αίματος.

Ακόμα έχω ψυχολογικό πρόβλημα.Δεν μπορώ να το ξεπεράσω.
Καλό ταξίδι καί στα δύο. Ας παίξουν τουλάχιστον ήρεμα αυτά,εκεί πού βρίσκονται!!
Από τι προκλήθηκε όλο αυτό;Bρήκατε τον σκύλο σε μία λίμνη αίματος νεκρό χωρίς να έχει κάποια αρώστεια και χωρίς κάποιο τραυματισμό; Βρήκατε τα αίτια θανάτου;

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Από τι προκλήθηκε όλο αυτό;Bρήκατε τον σκύλο σε μία λίμνη αίματος νεκρό χωρίς να έχει κάποια αρώστεια και χωρίς κάποιο τραυματισμό; Βρήκατε τα αίτια θανάτου;
Πριν 7-8 μήνες είχε παρουσιάσει ερλειχίωση βαρειάς μορφής, απ' ότι μας είπε ο κτηνίατρος. Αιματοκρίτης 16! Κολλάρο SCALIBOR,FRONTLINE COMBO,CITRONELLA,τα πάντα γιά προστασία. Παρ' ότι μας είπε 50/50,κατάφερε καί την έσωσε,με IMOZOL κλπ. Ολα φυσιολογικά, αιματοκρίτης,κανένα εσωτερικό πρόβλημα στις εξετάσεις, τα πάντα εντάξει. Πριν δύο περίπου μήνες τα ίδια,αιματοκρίτης 14 καί ο γιατρός να παλεύει να την σώσει. Κάπως συνήλθε μετά τα τόσα φάρμακα. Το βράδυ μέχρι αργά που είμαστε δίπλα της,έδειχνε να βελτιώνεται,έφαγε λίγο καί πήγε στο κρεββάτι της. Το πρωί όπως τα είπα. Αίμα ατελείωτο από την μύτη.Μόλις είχε πεθάνει. Διάγνωση ΑΙΜΟΡΑΓΙΚΟ ΣΟΚ!
Το λάθος μου,επειδή ξεγελάστηκα από την βελτίωση της,ότι δεν μείναμε όλη νύχτα δίπλα της. Δεν ξέρω βέβαια στην ουσία,αν σε τόσο σοβαρή κατάσταση στα μαύρα μεσάνυχτα,θα μπορούσα να της προσφέρω το παραμικρό. Ισα ίσα γιά να έχουμε τύψεις!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Νομίζω ότι εδώ, είναι πιο πρέπον, το παραπάνω ποστ.

Κρίμα για την σκυλίτσα. Ομολογώ, ότι δεν έχω ξανακούσει για ερλιχείωση τόσο βαριάς μορφής.
Οταν βρήκα την δικιά μου, είχε τίτλο 1/3200, χωρίς εξωτερικά συμπτώματα όμως.
Και τώρα, χαίρει άκρας υγείας.

Μήπως τελικά δεν ήταν ερλίχεια, αλλά κάτι που ο γιατρός δεν πρόσεξε;
Οχι ότι έχει καμμιά σημασιά πιά. Κουβέντα να γίνεται...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Κρίμα! Η ερλιχείωση είναι πολύ επικίνδυνη ασθένεια αν μείνει χωρίς θεραπεία πολύ καιρό. Θανατηφόρα.
Αλλά ρε παιδί μου να την παρακολουθεί γιατρός και να καταλήξει έτσι μου κάνει εντύπωση.
Καλό της ταξίδι :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.286
Πολύ άσχημο να το έχεις ζήσει αυτό. Κρίμα την ψυχούλα. Καλό της ταξίδι.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Νομίζω ότι εδώ, είναι πιο πρέπον, το παραπάνω ποστ.

Κρίμα για την σκυλίτσα. Ομολογώ, ότι δεν έχω ξανακούσει για ερλιχείωση τόσο βαριάς μορφής.
Οταν βρήκα την δικιά μου, είχε τίτλο 1/3200, χωρίς εξωτερικά συμπτώματα όμως.
Και τώρα, χαίρει άκρας υγείας.

Μήπως τελικά δεν ήταν ερλίχεια, αλλά κάτι που ο γιατρός δεν πρόσεξε;
Οχι ότι έχει καμμιά σημασιά πιά. Κουβέντα να γίνεται...
Ας αφήσουμε τα συγκεκριμένα ποστ! Κακή στιγμή καί γιά τους δύο!!
Κάναμε τις εξετάσεις δύο και τρείς φορές. Ηταν ερλειχίωση. Το μόνο που δεν ήξερα (κτηνίατρος δεν είμαι), ότι υπάρχουν δύο μορφές ερλειχίωσης,η μία πολύ σπάνια καί βαρειά. Δυστυχώς είχε καί τις δύο. Σπανιότατο αλλά δυνατόν καί ατυχία γιά το σκυλάκι. Πάντως όπως προείπα,οι εξετάσεις γιά εσωτερικές βλάβες την πρώτη φορά,τελείως αρνητικές!
Είναι τραγικό να χάνεις το σκύλο σου δεκαπέντε ετών από γεράματα. Το έζησα καί αυτό πρόσφατα με μία γάτα μου, δεκαοκτώ ετών. Από ολόκληρη την ζωή σου, ένα κομμάτι της εξαφανίζεται. Αλλά εξίσου τραγικό καί επώδυνο,να χάνεις ένα "μωρό" τεσσάρων ετών.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα