My name is Κάρλος

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
Να 'μαι κι εγώ.Με λένε Κάρλος και είμαι εδώ και ενάμιση μήνα με μια νέα οικογένεια που με υιοθέτησε.Η μανούλα μου είναι λυκόσκυλο(μάλλον ....ελληνικό κι όχι γερμανικό).Ο μπαμπάκας μου είναι κάτι μεγάλο αλλά δεν ξέρω τι.Στη φωτό είμαι 2 μηνών(πριν από κανένα μήνα περίπου) και λίγο πάνω από τα 4 κιλά.Τώρα πια έχω γίνει σκύλαρος 3 μηνών και κάτι κι έπιασα τα 10 κιλά.

IMG_1665_edited..jpg

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
Μάλλον πρώην υποψήφιο αδεσποτάκι.Η μαμά του ήταν σε ένα σπίτι στα σύνορα Τούμπας-περιφερειακού και την είχε μια γιαγιά.Απ' ότι είπε κάποιο άγνωστο σκυλί πήδηξε τη μάντρα κι έκανε τη "δουλειά".Έκανε 11 γύρω στις 25 Μαρτίου κι όταν τον πήρα (17/5) της είχαν μείνει 8.Δεν ξέρω τι θα έκανε τα υπόλοιπα.Μου είπε ότι θα τα δώσει.

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
Μελανούρι μου γλυκό :)
Να σου ζήσει!!

Καθόλου μελανούρι.Μαύρος ήταν όταν τον πήραμε αλλά όσο πάει ανοίγει.Και καφέ έχει πάνω από τα αυτιά και γκρι μπόλικο έβγαλε στο σώμα.Θα δείξει τι χρώμα θα βγει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει;

IMG_0006..jpg λατρεμένο σχεδιάκι...

Να ζήσεις Κάρλος. Σου εύχομαι να έχεις την ζωή που ζει και ο πανομοιότυπός σου, τα τελευταία 8 χρόνια. Εχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πολλή πέραση τελευταία το μαυριδερό!!! Ταιριάζει και με την εποχή!!

Να σου ζήσει! Υπέροχο είναι!!! :)
(Εχουμε και μια αδυναμία στα μαυράκια.....)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες Κάρλος...:)
εύχομαι να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή!

mareco...μη μου πείς ότι αυτός είναι ο Σωτήρης στα νιάτα του;
Κούκλος!!!!!:)

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
Ναι σε όλες είναι ο Κάρλος.Εμένα μου φαίνεται ότι δε μεγαλώνει.Από αυτά που λένε όσοι έχουν να τον δουν καιρό το καταλαβαίνω. :)

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
κούκλος έγινε...!μου αρέσει πολύ η φάτσα του!! και του πάνε και οι καφέ ανταύγειες...!!:D:D:D:D:D:D:D:D

@μήπως του έχεις λίγο σφιχτό το περιλαίμιο;

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
κούκλος έγινε...!μου αρέσει πολύ η φάτσα του!! και του πάνε και οι καφέ ανταύγειες...!!:D:D:D:D:D:D:D:D

@μήπως του έχεις λίγο σφιχτό το περιλαίμιο;
Όχι το περιλαίμιο μια χαρά ήταν.Η τρίχα και ο τρόπος που κάθεται το έκαναν να φαίνεται έτσι.Όπως και να 'χει το περιλαίμιο αντικαταστάθηκε με σαμαράκι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αλήθεια , πώς μπορώ να βάλω τις φωτογραφίες με χρονολογική σειρά;
Τι σε νοιάζει;
Μη τυχόν και μπερδευτούμε πότε είναι το πριν και πότε το μετά; :D