moderator πώς επικοινωνώ μαζί του;

Status
Κλειδωμένο θέμα

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
λεει ο τιτλος τι θελω, βοηθεια παιδια πως θα καταφερω να του στειλω μηνυμα; επειγει. σας ευχαριστω θερμα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πάνω δεξιά που λέει ειδοποιήσεις μπαίνεις εκεί και σε καθοδηγεί να γράψεις μήνυμα σε όποιον μοντ θέλεις...

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
τωρα τα μπερδεψα λιγο που ξερω ποιος ειναι ο ειδικος στο θεμα μου;;;στελνω σε οποιον να ναι;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
τωρα τα μπερδεψα λιγο που ξερω ποιος ειναι ο ειδικος στο θεμα μου;;;στελνω σε οποιον να ναι;
Η "διανομή" είναι για εμάς.., να χωρίζουμε αρμοδιότητες.., δεν έχει να κάνει με ειδίκευση.., για εσάς είναι το ίδιο πράγμα..

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Τι εξειδίκευση θέλεις να έχει;
σχετικα με τη συζητηση που ειχαμε εχτες για το μαλτεζακι μου, ξερεις τι εχω στα χερια μου;το pedigri της μικρης, οποτε θελω να σβησω τη συζητηση γιατι δεν θελω να συσχετιστουν στοιχεια που εχω δωσει και κατηγορηθει η γνωστη μου οτι εχει σχεσεις με ολα αυτα που λεγαμε και που με αφησαν αυπνη ολη νυχτα. πως ομως να τα σβησω;;;;

alisaxni77

Active Member
7 Μαρτίου 2012
37
0
Η "διανομή" είναι για εμάς.., να χωρίζουμε αρμοδιότητες.., δεν έχει να κάνει με ειδίκευση.., για εσάς είναι το ίδιο πράγμα..
α τωρα ειδα ολοι εσεις που ξοδευετε χρονο για το προβλημα με το σκυλι μου moderator
ειστε. βοηθειααααα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αρα...εμένα ψάχνεις...:)

Καταρχάς θα διαγράψουμε την τρέχουσα συζήτηση, γιατι δεν έχει λόγο ύπαρξης και τα υπόλοιπα τα λέμε με πμ ;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
σχετικα με τη συζητηση που ειχαμε εχτες για το μαλτεζακι μου, ξερεις τι εχω στα χερια μου;το pedigri της μικρης, οποτε θελω να σβησω τη συζητηση γιατι δεν θελω να συσχετιστουν στοιχεια που εχω δωσει και κατηγορηθει η γνωστη μου οτι εχει σχεσεις με ολα αυτα που λεγαμε και που με αφησαν αυπνη ολη νυχτα. πως ομως να τα σβησω;;;;
Δεν μπορείς να τα σβήσεις..είμαστε υπεύθυνοι για τα γραφόμενα μας..!

Status
Κλειδωμένο θέμα