λεει ο τιτλος τι θελω, βοηθεια παιδια πως θα καταφερω να του στειλω μηνυμα; επειγει. σας ευχαριστω θερμα
Η "διανομή" είναι για εμάς.., να χωρίζουμε αρμοδιότητες.., δεν έχει να κάνει με ειδίκευση.., για εσάς είναι το ίδιο πράγμα..τωρα τα μπερδεψα λιγο που ξερω ποιος ειναι ο ειδικος στο θεμα μου;;;στελνω σε οποιον να ναι;
σχετικα με τη συζητηση που ειχαμε εχτες για το μαλτεζακι μου, ξερεις τι εχω στα χερια μου;το pedigri της μικρης, οποτε θελω να σβησω τη συζητηση γιατι δεν θελω να συσχετιστουν στοιχεια που εχω δωσει και κατηγορηθει η γνωστη μου οτι εχει σχεσεις με ολα αυτα που λεγαμε και που με αφησαν αυπνη ολη νυχτα. πως ομως να τα σβησω;;;;Τι εξειδίκευση θέλεις να έχει;
α τωρα ειδα ολοι εσεις που ξοδευετε χρονο για το προβλημα με το σκυλι μου moderatorΗ "διανομή" είναι για εμάς.., να χωρίζουμε αρμοδιότητες.., δεν έχει να κάνει με ειδίκευση.., για εσάς είναι το ίδιο πράγμα..
Δεν μπορείς να τα σβήσεις..είμαστε υπεύθυνοι για τα γραφόμενα μας..!σχετικα με τη συζητηση που ειχαμε εχτες για το μαλτεζακι μου, ξερεις τι εχω στα χερια μου;το pedigri της μικρης, οποτε θελω να σβησω τη συζητηση γιατι δεν θελω να συσχετιστουν στοιχεια που εχω δωσει και κατηγορηθει η γνωστη μου οτι εχει σχεσεις με ολα αυτα που λεγαμε και που με αφησαν αυπνη ολη νυχτα. πως ομως να τα σβησω;;;;