Miniature pinscher

NikosXD

New Member
28 Νοεμβρίου 2012
4
0
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ ομως εχω αρκετη εμπειρια στο θεμα σκυλος λογο το οτι ειχα δυο σκυλια πιο πριν αλλα παντα ημιαιμα!! Τελικα αποφασισα να παρω ενα καθαροαιμο σκυλι το οποιο ομως να μην θελει αρκετη ασκηση γιατι το ομολογω δεν ειμαι και ο ποιο αθλητικος τυπος οποτα δεν ηθελα τιποτα απο ριτριβερ και τετοια οποτε κατελιξα στα τοις !! Ενα σκυλι που μου αρεσει πολυ απο τα τοισ ειναι το μινι πιν , εχω διαβασει πολλα γι'αυτο και εχω και φιλο που εχει μινι πιν ( που πολυ κακος πειρε απο πετ σοπ αν και ηξερε τα απανθρωπα πραγματα που γινονται εκει μεσα) τελως παντον οσο και να εχω ψαξει ,οσα τηλεφωνα και να εχω παρει στο ΚΟΕ δν εχω βρει εκτροφειο !! Οποτε παιδεια βοηθεια ξερει κανεις κανενα εκτροφειο και αμα γινεται κοντα στην θεσσαλονικη ?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!:):D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Δυστυχώς [ή ευτυχώς; ], αν ο ΚΟΕ σου είπε ότι δεν υπάρχει εκτροφέας, δεν υπάρχει εκτροφέας.
Τελεία.
Δεν θα βρεις από αλλού.
Εκτός αν θέλεις να ψάξεις εξωτερικό, οπότε δες εδώ: Dog Breeders and Kennels in Europe @ eurobreeder.com

NikosXD

New Member
28 Νοεμβρίου 2012
4
0
Κριμα και λατρευα αυτη τη ρατσα τοτε ρε παιδεια τι να πω μηπως διαθετουμε κατισε εκτροφεα απο Italian greyhound ,chiouahoua?? Γτ εξωτερικο δεν με βλεπω να πηγαινω!!

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει ενα τουλαχιστον καλο εκτροφειο στην Κυπρο. Σε δυο ωρες θα ειναι το κουταβι στο αεροδρομιο Θεσσαλονικης. Θα μπορεσεις να μιλησεις και με τον εκτροφεα στα ελληνικα. Δεν κανουν ομως πολλες γεννες και ισως δεν εχουν κουταβια ετοιμα. Και να εχουν βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα δωσουν.
Ψαξε στο λινκ που σου εδωσε η μαρεκο και θα τους βρεις.

NikosXD

New Member
28 Νοεμβρίου 2012
4
0
Εθχαριστω πολυ το βρικα το εκτροφειο αλλα δεν νομιζω να ειναι και τοσο καλο!! Καθως κοιτουσα στο σαιτ τουσ ειδα και τα προιγουμενα κουταβια τους και εκει που κοιτουσα ειδα μια φωτογραφια με τα σκυλια με επιδεσμουσ στα αυτια ωστε να μενουν ισια αλλα νομιζω οτι ειναι κατι πολυ επιπονο και δεν θα ηθελα το δικο μου κουταβι να εχει μια τετοια εμπειρια!! Παρ'οτι ειμαι καθετος στο θεμα αυτο,δεν παβω βεβαια να ειμαι ανοιχτοσ σε αποψης ,εσεις τη λετε δεν ειναι επιπονο για ενα σκυλι να του κοβουν τα αυτια μονο και μονο για καλοπιστικους λογους?/

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς ήρθες.

Δεν έχω άποψη για το εκτροφείο που λέτε αλλά είναι άλλο το να κόβεις τα αυτιά του σκύλου και άλλο να τα δένεις...
Σαφώς και δεν κόβουμε τα αυτιά (ούτως ή άλλως απαγορεύεται βάση νόμου) αλλά το να τα δένεις δεν ειναι μεμπτό αλλά κυρίως ουτε οδυνηρό!

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Κριμα και λατρευα αυτη τη ρατσα τοτε ρε παιδεια τι να πω μηπως διαθετουμε κατισε εκτροφεα απο Italian greyhound ,chiouahoua?? Γτ εξωτερικο δεν με βλεπω να πηγαινω!!
Italian Greyhoynd απ' ότι ξέρω δεν έχουμε εδώ.Chihuahua πάντως υπάρχει εκτροφείο και είναι αυτό:Home - chihuahua hellas
Εκτροφείο miniature pinscher όπως σου είπε και ο ΚΟΕ και τα παιδιά από πάνω δεν έχουμε οπότε αν θέλεις η μόνη σου επιλογή είναι να καταφύγεις σε εξωτερικό.

Α,και καλωσήρθες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Το δέσιμο των αφτιών σε κάποιες φυλές, είναι μια συνήθης ανώδυνη μέθοδος, για να παραμείνουν όρθια, σε κάποιες περιπτώσεις, που για διάφορους λόγους, έχουν πάρει τον κατήφορο :D

Αυτό λοιπόν, δεν πρέπει να σε απασχολεί, ως προς την εγκυρότητα του εκτροφείου. Αν ήταν μεμπτό άλλωστε, δεν θα το έβαζαν και φάτσα φόρα στο site τους. Δεν νομίζεις; Τα υπόλοιπα όμως, ψάξτα.

NikosXD

New Member
28 Νοεμβρίου 2012
4
0
Τωρα που το ξανασκεφτομαι καλα λεει ο mareco αμα ηταν θα το εβαζαν φατσα φορα στο σαιτ οποτε δεν νομιζω.....!! Λοιπον παιδεια γιατι λιγο εχω κατακληστει απο πληροφοριες για πολλες τοι ρατσες οφηλω να πω οτι ειμαι αναμεσα σε τσιουαουα και πινσερακι αλλα κληνω προς το πινσερακι !! το απογευμα επικοινωνησα με τον εκτροφεα στη κυπρο και μου ειπε οτι γινεται ολο αυτο απλα δεν βγαζει πολυ συχνα γεννες κατι το οποιο εμενα δεν με πειραζει γτ και εγω θελω λιγο χρονικο διαστημα για να ειμαι ετοιμος να υποδεκτω το κουταβι αλλα τιο δηλημα μου ειναι πινσερακι η τσιουαουα ξερω τωρα θα μου πειτε οτι ειναι με βαση το τι μου αρεσει αλλα εσεις με βαση αυτα που σας ειπα πιο πριν τι λετε ??

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Italian Greyhoynd απ' ότι ξέρω δεν έχουμε εδώ.Chihuahua πάντως υπάρχει εκτροφείο και είναι αυτό:Home - chihuahua hellas
Εκτροφείο miniature pinscher όπως σου είπε και ο ΚΟΕ και τα παιδιά από πάνω δεν έχουμε οπότε αν θέλεις η μόνη σου επιλογή είναι να καταφύγεις σε εξωτερικό.

Α,και καλωσήρθες

Αυτό δεν είναι εκτροφείο. Ή τουλάχιστον δεν του φαίνεται στη σελίδα του. Ούτε ένα Pedigree ούτε μια φωτογραφία από έκθεση....μόνο χαριτωμένα κοριτσάκια με χαριτωμένα κουταβάκια....

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Βρώμα η δουλεία.
Αν δεις στις φώτο με τα σκυλιά πριν πατήσεις πάνω τους λέει κάτω update 2011 και τις ίδιες φώτο τις έχει στα κουτάβια.

Τώρα εδώ θέλω τον ΚΟΕ και τους εκτροφείς, αν δεν είναι εκτροφείο τι κάνουν;; Γιατί αναφέρει και τον ΚΟΕ μέσα συνεχίζουμε με τον χαρταετό;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Βρώμα η δουλεία.
Αν δεις στις φώτο με τα σκυλιά πριν πατήσεις πάνω τους λέει κάτω update 2011 και τις ίδιες φώτο τις έχει στα κουτάβια.

Τώρα εδώ θέλω τον ΚΟΕ και τους εκτροφείς, αν δεν είναι εκτροφείο τι κάνουν;; Γιατί αναφέρει και τον ΚΟΕ μέσα συνεχίζουμε με τον χαρταετό;
O KOE δεν ειναι οργανο εφαρμογης της νομοθεσιας. Δεν εχει τετοια διακαιοδοσια. Ομιλος ειναι που πρεπει να δηλωσεις τη γεννα για να βγαλεις πεντιγκρι στα κουταβια. Αν ειναι καθολα νομιμος, το εμποριο ζωων δεν απαγορευεται. Οποτε ειναι στην κριση του καθενος που θελει να αποκτησει σκυλο να ψαξει για το "ποιόν" του εκτροφεα και της δουλειας του.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες...
Ο ΚΟΕ ως εξαρτώμενος από την FCI οφείλει να σεβαστεί τους κανονισμούς της.

Από τους "international breeding rules"

Dog traders and puppy farmers are considered to be people who focus on buying and selling dogs in order to get economic profit without taking appropriate care of the dog’s individual welfare. Dog traders and puppy farmers are not permitted to undertake breeding under the patronage (responsibility) of a member or contract partner of the
FCI.