mini pinscer

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
καλησπερα σε ολους καταρχην κ συγχαρητηρια σε ολο αυτον τον κοσμο που δειχνει τοση αγαπη στα ομορφα τετραποδα που τοσο αγαπαμε.μολις γραφτηκα στο φορουμ και θα ηθελα αν ηταν δυνατον να παρω ορισμενες πληροφοριες σχετικα με το που μπορω να βρω ενα ωραιο και κυριως υγειες κουταβακι.εχω ψαξει για εκτροφεια αλλα τιποτα μηπως θα μπορουσε να προτινει καποιος κατι στην ελλαδα η στο εξωτερικο που να το ξερει ομως?και γιατι ρε παιδια δεν εχει εκτροφεις πιντσερ στην ελλαδα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Για πάρα πολλές ράτσες, δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα. Μην σου κάνει εντύπωση.
Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον KOE [www.koe.gr] και να ζητήσεις να σου δώσουν λίστα. Αν υπάρχει.
Αλλιώς μπες στο Dog Breeders and Kennels in Europe @ eurobreeder.com, να δοκιμάσεις την τύχη σου :)

Σε καμμία περίπτωση, δεν μπαίνεις σε pet shop ή σε αγγελίες ιδιωτών, που ζευγάρωσαν τα σκυλιά τους.

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
καλα με με τον κοε εχω μιλησει δεν υπαρχει τιποτα...τωρα σε εξωτερικο μπηκα στο σαιτ αυτο αλλα κ παλι να παω λετε με τυφλη εμπιστοσυνη?πως να ξερω αν ειναι οκ?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Στην Κυρπο:

Kelkyon_Mainpage

Νομιζω υπαρχει ακομα ενα στην Κυπρο.

Οσι περισσοτερο διαβασεις και ψαχτεις, τοσο περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας εχεις. Ο βιαστικος κανει λαθη. Με την ησυχια σου.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Εκτροφή, υπάρχει στην Ελλάδα και σαφώς στη Κύπρο, βέβαια πάντα η εκτροφή ειναι μικρής τάξεως, και δεν είναι σκύλο θέλω, τωρα τον νε θέλω, κατα τον άντρα θέλω τώρα τον εθέλω που λέγανε οι παλαιότεροι, δές τον κο Γεωργαντέλλη, έχει σκύλα απο Νοτιο Αφρική, εκτροφής του κου Κουγιούλη, απο την εποχή που ήταν δάσκαλος στο port Elissabeth, έκανε πρόσφατα γέννα με σκύλο απο Κύπρο, εκτροφής της κας Σόνιας Φιλίππου, με γραμμές Ισραήλ, δες τι υπάρχει, ψάξε, βέβαια αυτά δεν είναι της κατηγορίας άντρα θέλω τώρα τον θέλω, βέβαια ας μην ξεχναμε και την οικογένεια Λυχούδη που εξέτρεφε πολλά χρόνια. Θέλει ψαξιμο, τα σκυλιά κάπιας σοβαρής
εκτροφής δεν βρίσκονται έτσι απλά.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
σαφώς και δεν έχει, ειπα οτι έκανε πρόσφατα, αλλα αν δεν εχεις επικοινωνία πως θα ξέρεις για επόμενες, οι γέννες εκτροφέων δεν είναι κάθε στιγμή διαθέσιμες, εκτροφή έκαναν η οικογένεια Λυχούδη, η οικογένεια Κουγιούλη, και η οικογένεια Γεωργαντέλλη.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τοσον καιρο εδω μεσα, και εχοντας παντα καποιο ενδιαφερον για τη φυλη, πρωτη φορα ακουω αυτα τα ονοματα.
Δεν θα πρεπε με καποιον τροπο να γινονται ευρυτερα γνωστα?

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
ευχαριστω καταρχην για την ενημερωση αλλα theogoniakennel αυτα τα ονοματα που προανεφερες πως θα μπορουσα να ερθω σε επαφη μαζι τους?ειναι απο αθηνα? και εν'ολιγης με τα εκτροφεια του εξωτερικου πως θα ειμαι σιγουρος? θα μου δειξουμ καμια φωτογραφια φανταζομαι θα προκαταβαλω κ μετα οτι θα ερθει θα πρεπει να το παραλαβω..δεν ξερω γιατι αλλα με ολη αυτη την λαμογια που μας περιτριγυριζει φοβαμαι μηπως πεσω σε κανα τσιρικιτζη κ μου φερει καποιο σκυλακι κ δεθω μαζι του κ στη συνεχεια εχω κανα προβλημα..

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αν ρωτήσεις στον ΚΟΕ για αυτά τα ονόματα θα σου δώσουν τηλέφωνα, για τη κα Φιλίππου που είναι στη Κύπρο θα την βρείς στη σελίδα του kennelclub της Κύπρου, είναι γνωστότατη στι κόσμο της κυνοφιλίας, εξάλου παράπανω σου ανέφεραν εκτροφέιο απο Κύπρο, η κα Φιλίππου ειναι, αλό ψάξιμο, περί λοιπών τίποτα παραπάνω, αν δεν βρείς άκρη μπρορω να σου πώ απλά τηλέφωνο, θέλει ψαξιμο

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
οκ δηλαδη και στην κυπρο πως θα γινει απο φωτογραφια δεν θα αποφασισεις?η θα πρεπει να παω εκει κατι που δεν παιζει?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
αν δεν δεις και δεν ξερεις απο κοντά τους γονείς, τι να πώ, μπορεί και να έχω διαφορετικούς τρόπους επιλογής και διαφορετικές απόψεις, πάντως άριστα υπάρχουν στο Ισραήλ από όπου και έχει πάρει γραμμές η Σόνια, μίλα μαζί της, κακό δεν κάνει, ότι μαθαίνεις κέρδος είναι και κακό δεν είναι, εξαρτάται βέβαια τι θέλεις και γιατί το θέλεις, πχ όλοι μας ξερουμε τι είναι καλό αυτοκίνητο, αλλά για κάθε μέρα στο δρόμο πχ δεν μπορούμε και δεν κάνει να έχουμε αυτό, ελπίζω να έγινε κατανοητό, παραπάνω σου στείλανε ένα λινκ για τον Βασίλη Παπανδρέου,στη Θεσσαλονίκη, δεν βγαίνει,αλλα το βρίσκεις, ρώτα και αυτόν, αν θέλεις, ψάξε, ρωτά και αποφάσισε

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα και καλώς ήρθες .
Γνωρίζω οτι κάποια μέλη πρόσφατα πήραν σκύλο απο εκτροφείο στο εξωτερικό χωρίς να πανε οι ίδιοι και το κουτάβι ήρθε μόνο του .
Μπορείς να πας σε εκθέσεις να δεις , να ρωτήσεις ανθρώπους που ασχολούνται με αυτη τ ράτσα .
Θα μιλήσεις με τον εκτροφέα απο το τηλέφωνο ,με e-mail ,με κάμερα.
Μπορείς να δεις πως ζούνε οι σκύλοι.
Ο σωστός εκτροφέας θα σε περάσει απο μια μικρλη "ανάκριση ".
Αν θες μπορείς να διαβάσεις :http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/πώς.διαλέγω.εκτροφέα;-370/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/να.υιοθετήσω.σκυλάκι;-5706/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/διαλέγοντας.φυλή-402/

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
πηρες κάπιες πληροφορίες, μαθε και εσύ, μη πας αδιάβαστος, εγω πχ μπορω να σου λέω ότι θέλω, πως θα κρίνεις αν δεν ξέρεις, ετσι απλά, όλοι εκρέφουν τα τελειότερα σκυλιά στο κόσμο, πρέπει να μπορείς να ξεχωρισεις, αλλίως δέχεσαι αυτά που σου λένε, ακόμα δέχεσαι και εμένα τον τελευταίο τροχό της αμάξης....