Γεια σε όλους! Είμαι καινούριος στο forum και έχω μερικές απορίες.Πριν μια βδομάδα πήρα ένα μίνι πιτσερ από κάποιο pet shop της πόλης μου. Τελικά μέσα σε μια βδομάδα το σκυλάκι 47 ημερών πέθανε.Στην αρχή το σκυλάκι φαινότανε καλά.Αν και την πρώτη μέρα που το έφερα στο σπίτι έκανε δυάρια αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί μετά τα κακά του ήταν κανονικά. Μέτα από 2 μέρες το σκυλάκι πονούσε όταν έκανε τα κακά του και είδα λίγο αίμα. Πήρα αμέσως το κουτάβι και το πήγα στο κτηνίατρο.Ο κτηνίατρος χωρίς να το εξετάσει μου είπε ότι μπορεί να έχει σπάσει κάποια αρτηρία και γι αυτό να βγάζει λίγο αίμα και να του δώσω ρύζι με κοτόπουλο για να σταματήσει η δυάρια.Το σκυλάκι μου ώμος είδη είχε πάρει την κάτω βόλτα.Την επόμενη μέρα επισκέφτηκα κάποιον άλλο κτηνίατρο και αφού εξέτασε το κουτάβι μου είπε πως είχε παρβοεντεριτιδα. Πίστευα πως θα γίνει καλά. Λέγοντας μου πως δεν υπάρχει φάρμακο για τον υιό αλλά μονό υποστηρικτική θεραπεία. Μέτα από συνεχείς εμετούς χωρίς να θέλει το κουτάβι να φάει πίνοντας μονό νερό αλλά και αυτό δεν μπορούσε να το κρατήσει στο στομάχι του και παθαινοντας μια κρίση αφού πλέον ήταν πολύ αδύναμος και εξασθενημένος πέθανε χθες το βραδύ. Αναρωτιέμαι αν είχε κάνει το απαραίτητο εμβολιασμό το κουτάβι πριν το πάρω στα χεριά μου αφού μου είχαν πει πως είχε γίνει.Ο κτηνίατρος μου είπε πως μάλλον δεν είχε γίνει. Στεναχωρήθηκα παρά πολύ έκλαψα για το κουτάβι γιατί το ήθελα πολύ καιρό και οι γονείς δέχτηκαν να πάρω ένα κουτάβι μέσα στο σπίτι μετά από πολύ καιρό και το αγάπησα παρά πολύ το σκυλάκι. Μέτα από ότι πέρασα δεν θέλω κουτάβι αλλά το pet shop δεν δέχεται να μου δώσει πίσω τα χρήματα μου παρά να μου δώσουν κάποιο άλλο κουτάβι. Θέλω να μάθω ωμός ποσό καιρό επιβιώνει ο υιός?Δεν θέλω να πάρω άλλο κουτάβι και να κινδυνεύει να μολυνθεί.Θα με βοηθούσαν πολύ κάποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.