Φιλοι μπορουμε να τρωμε κρεας χωρις να τα τρομαζουμε και να βασανιζουμε τοσο αυτες τις ψυχες...
θυμαμαι ο παππους μου που ειχε κοτετσι και κουνελακια τα προσεχε και τους φεροταν με αγαπη.
Οταν τον ειχα ρωτησει μικρος πως μπορουμε να τα τρωμε οταν τα εχουμε στο κοτετσι και τα χαιδευουμε κλπ. μου ειχε πει κατι που ακομη το εχω φυλαγμενο στη μνημη μου... Τα ζωα ξερουν οτι καποια στιγμη θα γινουν τροφη, δικη μας ή καποιου αλλου ζωου. Αυτο ειναι φυσικο και απαραιτητο για τον κυκλο της ζωης. Οφειλεις ομως, οσο ζει το ζωο να σεβεσαι τη ζωη του και την υπαρξη του. Και ο θανατος του να ερχεται χωρις αχρειαστο βασανισμο και καθυστερηση. Και ετσι να ξερεις, πως οταν ζησει ηρεμα θα σου προσφερει τα καλυτερα, ενω αν ζει φοβισμενο και για το ιδιο ειναι ασχημο και για σενα που θα γεμισεις το δικο σωμα , τρωγοντας το, με θλιψη και φοβο (βλεπε και ΤΟΞΙΝΕΣ και οπως υποστηριζουν τωρα νεες μελετες χανουνε σχεδον ολα τα θρεπτικα συστατικα τους υπο τετοιες συνθηκες). Αυτο που γινεται πια απο τις μεγαλες κτηνοτροφικες μοναδες και οχι μονο ειναι παρα φυσιν φιλε Κωστα μου. Υπαρχει τροπος να φας κρεατακι και να τιμησεις και το ζωο που σου το προσεφερε χωρις να το βασανισεις και να του κανεις τη ζωη δυσκολη. Δυστυχως τα βιντεακια τα ειδα και γω παλια και ηξερα οτι ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος βιαστης του πλανητη αλλα καθε φορα σοκαρομαι λες και το μαθαινω για πρωτη φορα.