Meet Arya!

antonis6

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2012
31
0
Thessaloniki
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Από το τέλος του καλοκαιριού σκεφτόμουν για την απόκτηση ενός σκύλου. Άρχισα λοιπόν να ενημερώνομαι, να ψάχνω παντού πληροφορίες και να τις διασταυρώνω. Αφού ξεκοκάλισα και το dogforum, αποφάσισα πως δεν ήθελα ντε και καλά κάποια συγκεκριμένη φυλή, αρκεί να ήταν σχετικά μικρόσωμο και θηλυκό μιας και θα ήταν το πρώτο μου σκυλάκι. Με λίγο ψάξιμο στις φιλοζωικές της περιοχής βρέθηκα πριν από δυο μήνες περίπου με αυτήν την κούκλα:

Το όνομά της Arya, κοντά 6 μηνών και 5 κιλά και κάτι ψιλά, και μου έκανε εντύπωση το πόσο βολικό σκυλί είναι! Δεν κάνει πολλές ζημιές, παίζει με όλους τους ανθρώπους και όλα τα σκυλιά που συναντάει, μαθαίνει εντολές εύκολα, γενικά πιστεύω για άπειρο ιδιοκτήτη μου έκατσε όσο καλύτερα γινόταν!

Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι οτι δε γαυγίζει σχεδόν καθόλου, ζήτημα να έχω ακούσει γαύγισμα 5 φορές όσο καιρό την έχω.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
χαλκιδα... θεσσαλονικη και 5 κιλα πως να την δεις..?? κατσε να παρει κανα κιλο ακομα ==))

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κοκονι και να μη γαυγιζει? χαχαχαχαχα!!
ποσο μου εχει λειψει αυτο το γαυγισμα!..
καιρο εχω να βρω κατι τετοιο.. (θου κυριε!)

ειναι κουκλαρα! εισαι τυχερος αμα δε γαυγιζει...πιστεψε με.. :-D

antonis6

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2012
31
0
Thessaloniki
@madoolini ναι απο το Game Of Thrones!:) Δε ξέρω αν φέρνει σε κοκκόνι, δεν έχει γυριστή ουρά και τα χρώματα είναι περίεργα... ¨Οσο για το γαύγισμα δεν έχω παράπονο που ειναι ήσυχη, αλλα την περίμενα πιο "ομιλιτική"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi