matinako - Νέο μέλος ψάχνει μαλτέζ

matinako

New Member
12 Οκτωβρίου 2010
2
0
34
Γεια σας παιδιάααα :) Είμαι κι εγώ νέα στην παρέα σας :) Ψάχνω να βρω ένα κουταβάκι maltese αλλά δεν βρίσκω πουθενά κοντά στην περιοχή που είμαι (Ηγουμενίτσα)! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ή που μπορεί να με βοηθήσει??? Υπάρχουν πολλές αγγελίες αλλά πολλές τις θεωρώ αναξιόπιστες γιατί νιώθω πως εκμεταλλεύονται τα ίδια τα σκυλάκια. Όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει.

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
matinako καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Μπήκες με φούρια και δεν διάβασες τους κανονισμούς ε; Απαγορεύονται τα greeklish :)
Τι έχετε πάθει βρε παιδιά με αυτά τα μαλτεζάκια; Και 50 εκτροφείς να υπήρχαν στην Ελλάδα, δεν θα έφταναν...Ξέρεις τι ιδιαιτερότητες έχει η περιποίησή τους ή σε νοιάζει μόνο η εμφάνιση;
Βασικά πρέπει να ξέρεις, ότι ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από pet shop ή από αγγελίες. Μόνο από πολύ καλά ψαγμένο εκτροφέα (αν θέλουμε ντε και καλά, καθαρόαιμο) ή από καταφύγιο.

Α...και βασικά έπρεπε να έχεις ανοίξει ένα δικό σου θέμα στα νέα μέλη. Ελπίζω κάποιος ξενύχτης να σε μεταφέρει, γιατί εδώ δεν θα το δουν το θέμα σου.

matinako

New Member
12 Οκτωβρίου 2010
2
0
34
χιλια συγνωμη για τα greeklish έχεις δικιο :) φυσικά και εχω ψάξει παρα πολύ τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου σκύλου... σιγουρα δεν αφορά μονο θέμα εμφάνισης!! μένω σε διαμέρισμα καθώς ειμαι κ φοιτήτρια και θ είναι αδύνατον να βαλω μεγαλόσωμο σκυλάκι στο σπίτι. από την άλλη όπως λες κ εσύ έχει πολλές ιδιαιτερότητες αλλά δεν το θεωρώ μειονέκτημα αυτό.... ειμαστε 4 κοπέλες και οι 4 μες στα ζωάκια απο μωρά και δεν ειναι καθόλου προβλημα αυτο :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens