Maria Kokkinou

Maria Kokkinou

New Member
14 Απριλίου 2008
3
0
Διατροφή Σιβηριανού Χάσκυ

Καλημέρα,

Γράφω ένα άρθρο με πρωταγωνιστή ένα Σιβηριανό Χάσκυ. Γνωρίζει κανείς κάτι ιδιαίτερο για την διατροφή της ράτσας αυτής; Τι ενδείκνυται ή τι τους αρέσει;

Ευχαριστώ!

Maria Kokkinou

New Member
14 Απριλίου 2008
3
0
Διατροφή Σιβηριανού Χάσκυ

Καλημέρα,

Γράφω ένα άρθρο με πρωταγωνιστή ένα Σιβηριανό Χάσκυ. Γνωρίζει κανείς κάτι ιδιαίτερο για την διατροφή της ράτσας αυτής; Τι ενδείκνυται ή τι τους αρέσει;

Ευχαριστώ!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Μαρία!
Όλοι οι σκύλοι είναι σαρκοφάγα θηλαστικά. Δεν νομίζω πως η διατροφή των Χάσκυ διαφέρει σε σχέση με την διατροφή των υπόλοιπων σκύλων.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Μαρία!
Όλοι οι σκύλοι είναι σαρκοφάγα θηλαστικά. Δεν νομίζω πως η διατροφή των Χάσκυ διαφέρει σε σχέση με την διατροφή των υπόλοιπων σκύλων.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Γεια σου Μαρια !!! :wink:

Καλως ηρθες! :D

Τι εννοεις την διατροφη των χασκυ;;;

Στον πολο; Σε δυτικου τυπου σπιτι; Που;

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Γεια σου Μαρια !!! :wink:

Καλως ηρθες! :D

Τι εννοεις την διατροφη των χασκυ;;;

Στον πολο; Σε δυτικου τυπου σπιτι; Που;

Maria Kokkinou

New Member
14 Απριλίου 2008
3
0
Γεια σας παιδιά,

Η ιστορία το θέλει να ζει σε διαμέρισμα, παρέα με μιά γάτα και δύο δεκαοχτούρες (εξωτερικοί επισκέπτες). Καταρχάς του έχω ταιριάξει μια συνταγή με κρέας αλλά ήθελα να ξέρω μήπως υπάρχει κάτι που του αρέσει ιδιαίτερα. Τον ονομάζω μπάμπη. Θα σας πω πότε θα δημοσιευτεί γιατί δεν μπορώ να το στείλω πριν.

Μαρία. O:)

Maria Kokkinou

New Member
14 Απριλίου 2008
3
0
Γεια σας παιδιά,

Η ιστορία το θέλει να ζει σε διαμέρισμα, παρέα με μιά γάτα και δύο δεκαοχτούρες (εξωτερικοί επισκέπτες). Καταρχάς του έχω ταιριάξει μια συνταγή με κρέας αλλά ήθελα να ξέρω μήπως υπάρχει κάτι που του αρέσει ιδιαίτερα. Τον ονομάζω μπάμπη. Θα σας πω πότε θα δημοσιευτεί γιατί δεν μπορώ να το στείλω πριν.

Μαρία. O:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, επειδή αυτό έχουν και λόγω της τεράστιας περιεκτικότητας σε λιπος που τα βοηθάει να ανταπεξέλθουν στο κρύο ... για τον ίδιο λόγο ταίζουν λίπος φώκιας ή φάλαινας, τα οποία είναι ό,τι πιο θρεπτικό υπάρχει στη φύση, εκτός από το γάλα των παραπάνω ειδών ...

Αλλά στο διαμέρισμα παρέα με τις δεκαοχτούρες ... μάλλον χλωμό ... γι'αυτό ρώταγα πρίν ...

Μόνο μην έχεις αυτοσχεδιάσει καμιά συνταγή με κοκκινιστό - αλα καπριτσιόζα ... :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, επειδή αυτό έχουν και λόγω της τεράστιας περιεκτικότητας σε λιπος που τα βοηθάει να ανταπεξέλθουν στο κρύο ... για τον ίδιο λόγο ταίζουν λίπος φώκιας ή φάλαινας, τα οποία είναι ό,τι πιο θρεπτικό υπάρχει στη φύση, εκτός από το γάλα των παραπάνω ειδών ...

Αλλά στο διαμέρισμα παρέα με τις δεκαοχτούρες ... μάλλον χλωμό ... γι'αυτό ρώταγα πρίν ...

Μόνο μην έχεις αυτοσχεδιάσει καμιά συνταγή με κοκκινιστό - αλα καπριτσιόζα ... :lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα