Map my dog walk

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
δηλαδη απο το γηπεδο του ερυθρου αστερα την στρατιωτικη σχολη και την ιατρικη σχολη και το αλλο το γηπεδο ειναι 6 χιλιομετρα ? :paletas: ειχε και πανε ελα πανε ελα μικροτερα ε ?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είναι πάνε-έλα αλλά δεν αρχίσαμε να μετράμε από το σπίτι, επίσης πηγαίναμε λίγο γύρω-γύρω μέσα στο δάσος :p Είναι γύρω στα 7 χλμ, αλλά μπορούμε και πολύ καλύτερα :cool:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Κατα την ωρα της διαδρομης πρεπει να εχεις ανοιχτη την κινηση δεδομένω του τηλεφωνου..κοινως mobile internet η δουλευει μονο μεσω δορυφορου??? (ρωταω για να μην χαλασω ολα τα δωρεαν MB ιντερνετ του παγιου μου σε μια-δυο βολτες)!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γιάννη, δουλεύει μέσω GPS! Για να είσαι σίγουρος, κλείνεις το mobile internet εντελώς, αλλά πιστεύω πως δεν χρησιμοποιεί ίντερνετ καθόλου.

Ntoulis, πεύκα γιοκ! :(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια τώρα το Endomondo γι αόλες τις μετακινήσεις μου, είτε με αυτοκίνητο, είτε με την μηχανή, είτε με τον σκύλο...:D

Berna ξέρω που μένεις...:cuniaoo:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
πευκα γιοκ,αγριες καστανιες τουλαχιστον ? τα βραζεις καλα και μετα με μελακι.. ονειρο !
Οχι, μόνο ήμερες :rolleyes: Μαζεύεις κάστανα και αν σε νευριάσει κάποιος τον κοπανάς στο κεφάλι.. δεν είναι εντελώς άχρηστα! :p

Berna ξέρω που μένεις...:cuniaoo:
Χαχαχα όταν περάσεις πες μου να πάμε βόλτα με τους μούργους :cool:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Απο τα 40χιλ επεσες στα 7 παρα κατι?
Εχεις χασει την φορμα σου.

Χαχα μόνο μια φορά περπάτησα τόσο και τις επόμενες 5 μέρες δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Απαπα :nono: Ασε που χειμώνιασε κι όλας!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ξέχασα να ρωτήσω πιο πριν!
Έχει τίποτα παραπάνω που να αφορά τον σκύλο ως GPS ή είναι ένα κοινό GPS που δείχνει όπως όλα τα άλλα την διαδρομή που κάνεις?

Θα το δοκιμάσω σήμερα στην βραδυνή μας βόλτα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ξέχασα να ρωτήσω πιο πριν!
Έχει τίποτα παραπάνω που να αφορά τον σκύλο ως GPS ή είναι ένα κοινό GPS που δείχνει όπως όλα τα άλλα την διαδρομή που κάνεις?

Θα το δοκιμάσω σήμερα στην βραδυνή μας βόλτα!
Ε αν θες βάζεις το κινητό πάνω στο σκύλο :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn