Καλωσηρθες,κι εγω μαλτεζομαμα ειμαι,θα το λατρεψεις...για να παρουμε τα πραγματα με τη σειρα,το απο που το πηρες παιζει μεγαλο ρολο..απο καταφυγιο αποκλειεται,αρα ειμαστε ή απο εκτροφεα ή απο αγγελια ή απο πετ σοπ..Αν το πηρες απο πετ σοπ,μαλλον εχει περασει πολλα το μικρακι σου,γι αυτο και το συνεχες κλαμμα..βαλε στην αναζητηση puppy mills και θα καταλαβεις..αν το πηρες απο αγγελια,τοτε μαλλον δεν εχεις δει τους γονεις και υπαρχει περιπτωση να εχουν προβληματα χαρακτηρα..και υγειας φυσικα οποτε αν δεν το πηγες ηδη σε κτηνιατρο,πηγαινε το να το δει,ειναι απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να γινουν.Αν το πηρες απο εκτροφεα τοτε πρεπει να τον ρωτησεις και να σε καθοδηγησει για το τι θα πρεπει να κανεις...
Οι δικες μου συμβουλες απο τα λιγα που εχω μαθει 2 μηνες με τη μικρη μου(που ευτυχως ομως μεχρι τωρα περασαν αρμονικα και χωρις ιδιαιτερα προβληματα),ειναι αν κλαιει το βραδυ να της βαλεις διπλα της ενα μπουκαλι με ζεστο νερο για να νιωθει κοντα τη μαμα της και ενα ρολοι(μιμειται τους χτυπους της μαμας του).Αν κλαιει οταν φευγεις,ειναι μαλλον αγχος αποχωρισμου.Πρεπει να τη συνηθισεις να νιωθει ασφαλεια κοντα σου και να καταλαβαινει οτι δεν θα την εγκαταλειψεις..Γι αυτο πρεπει σιγα σιγα να την αφηνεις μονη της αλλα μονο για πολυ μικρα διαστηματα τα οποια σιγα σιγα θα αυξανονται..Καλη επιτυχια