Mailo !!!

Mailo

Member
31 Αυγούστου 2011
5
0
34
Καλησπέρα στην παρέα σας, με λένε Δημήτρη και πριν από περίπου 3 μήνες πήρα από αγγελία αυτό το κουταβάκι τον Mailo!!! 6 Σεπτεμβρίου γίνεται 4 μίνων και είναι μια τρελά!!! Δεν ξέρω τι ράτσα είναι ακριβώς ο κτηνίατρος μου είπε ότι θα γίνει περίπου όπως τα beagle!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες Δημητρη. Του γονεις δεν τους ειδες ουτε σε φωτογραφια ετσι για την ιστορια δηλαδη ;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτοί που στο έδωσαν δεν μπορούσαν τουλάχιστον να περιμένουν να γίνει 2 μηνών πριν το πάρεις?..(ξέρω..υψηλά γράμματα..).

Καλώς ήρθες Δημήτρη και να σου ζήσει. :)

Ρίξε μία ματιά εδώ αν θες.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ρε, αυτό είναι σαν λούτρινο ζωάκι! :p
σίγουρα είναι αληθινό; :D
είναι πανέεεεεεεμορφοοοοοοοοοοος!!!! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν κατάλαβα σωστά μάλλον αδέσποτο ήταν το κουτάβι.
Μάλλον ιδιόκτητο από γέννα.., από αγγελία το βρήκε..(εκτός και αν το είχαν βρει και αυτοί που έβαλαν την αγγελία).

Mailo

Member
31 Αυγούστου 2011
5
0
34
Όχι είναι από γέννα παιδιά, και τους γονείς δεν τους είδα όλα έγιναν μπαμ μπαμ.. έψαχνα στο ιντερνετ για σκυλάκι βρήκα αυτό και σε 3 μέρες το πήρα το έχω λατρέψει!!!!

Mailo

Member
31 Αυγούστου 2011
5
0
34
όχι φυσικά είμαι κατά σε αυτό!!! Στην τελική άμα δεν έβρισκα από αγγελία τόσα αδέσποτα κυκλοφορούν…

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλώς ήρθες, να το χαίρεσαι!

Συμφωνώ με Grifo, κ μένα για μίνι ροτ μου μοιάζει:)

Ότι κ να ναι εύχομαι να ναι καλότυχο!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
όχι φυσικά είμαι κατά σε αυτό!!! Στην τελική άμα δεν έβρισκα από αγγελία τόσα αδέσποτα κυκλοφορούν…
Ε, και γιατί δεν πήρες κατευθείαν αδέσποτο να βοηθήσεις την κατάσταση και τον υπερπληθυσμό τους?

Με κάθε επιπλέον γέννα ιδιώτη επιβαρύνουμε συνεχώς την κατάσταση των αδέσποτων γιατί άντε εσύ το πήρες και θα το κρατήσεις, οι άλλοι όμως ιδιοκτήτες που μοιράστηκαν τα αδελφάκια, ή όποια άλλα κουτάβια από τέτοιες γέννες, μπορούν να βρεθούν στο δρόμο!

Δεν χρειαζόμαστε επιπλεόν γέννες, χρειαζόμαστε απορρόφηση των αδέσποτων!
Και αν γίνονται γέννες ας είναι από ανθρώπους που ξέρουν από σκυλιά(εκτροφείς) και μπορούν να προσφέρουν υγιή σκυλιά και να δωθούν και σε ενημερωμένους υποψήφιους ιδιοκτήτες!

Εμένα πάντως να με κρεμάσετε αν γίνει μικρόσωμο!

Πάντως είναι κούκλος...παρ'όλα αυτά να σου ζήσει!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ο κτηνίατρος της πατούσες δεν τις είδε?:D:rolleyes:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αν πάντως μεγαλώσουν κι άλλο οι πατουσάρες και παραμείνει σε μίνι διαστάσεις μαντεύω πως ο μπαμπάς μπορεί να ήταν μπιγκλ κι η μαμά αυτοκρατορικό ροτβάιλερ και υπερίσχυσαν τα γονίδια :D:D

Mailo

Member
31 Αυγούστου 2011
5
0
34
Παιδιά πάντως τώρα που γίνεται 4 μηνών στης 6 Σεπτέμβριου, δεν έχει ψιλώσει πολύ, πιο πολύ έχει μακρύνει θα ανεβάσω σε λίγο photo να μου πείτε την γνώμη σας.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Να το χαίρεσαι πάντως...
Μέχρι στιγμής κουκλί είναι...
Μήπως ο Μπάμπης μόνταρε καμιά Ροτίνα...και ιδού...?
Ακούς Superman?

Mailo

Member
31 Αυγούστου 2011
5
0
34
Να μερικές εικόνες για δείτε
Πάντως όταν περπατάει την ουρά του την έχει όρθια.