Mεταφορά σκύλου Θεσ/νικη-Αθήνα οδικώς;

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας..Προκειται να μετακομισουμε συντομα στο εξωτερικο και φυσικα ο σκυλος θα ερθει μαζι μας.
Το προβλημα ειναι οτι η πτηση για εξω ειναι απο Αθηνα(δεν υπαρχει πτηση απο Θεσσαλονικη) και ειναι αδυνατον να βαλω τον σκυλο 2 φορες στο αεροπλανο,οποτε πρεπει να βρω εναν τροπο να ταξιδεψω με τον μπουνταλα μεχρι την Αθηνα.Στο αυτοκινητακι μας δεν χωραει το κλουβι μεταφορας και εκτος αυτου θα εχω και κανα-δυο βαλιτσες μαζι μου..Γνωριζετε αν υπαρχει καποια εταιρια που να αναλαμβανει οδικως την μεταφορα σκυλου μεχρι Αθηνα?Κατι σαν pet taxi ας πουμε?
Με εχει ψιλοαγχωσει το θεμα,οποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε απιστευτα..
Νομιζω οτι το ΚΤΕΛ αποκλειεται με τη μια,δεν εχω καμια εμπιστοσυνη.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δυστυχως πρεπει να μεταφερω και το κλουβι μεχρι Αθηνα,αφου θα το χρειαστω για την πτηση..αλλιως δεν θα υπηρχε προβλημα.Ρωταω αν υπαρχει καποια αλλη λυση γιατι ειδα οτι με pet taxi,το κοστος μεταφορας ειναι ΜΟΝΟ 400 ευρωπουλακια(οσο θα μας βγει το αεροπορικο του..)Ζαλιστηκα οταν το διαβασα..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Θα μπορουσε να ειναι μια λυση αυτο..αλλα περιπλεκονται τα πραγματα,μιας και θα ειμαι μονη με τα μπαγαζια και το σκυλι και θα πρεπει να βρω καποιον αλλον να παει να παρει το κλουβι.Πολυ μπερδεμα..Ουφ.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
θα μπορουσες να στειλεις το μποξ μια δυο μερες ποιο πριν σε ενα μελος του φορουμ που μενει κοντα στα κτελ και θελει να βοηθησει βεβαια να το παραλαβει να το κρατησει σπιτι του και περνοντας για το αεροδρομιο να περασεις να το παρεις!!

mailo_

New Member
18 Μαρτίου 2012
3
0
εγώ ταξιδεύω με το τρενο και τον σκυλο βεβαια με 6αρι κλουβι. δεν υπαρχει σκευοφορος και στο διαδρομο το κλουβι δεν χωράει αλλά υπάρχει ενας μικρός χώρος για αποσκευές που είναι παντα αδειος σαν δωματιάκι σκέψου και τον βάζω εκεί. αν ειναι ανησυχος με αφηνουν και μενα να κατσω μεσα και γενικα εχς την δυνατοτητα να πηγαινω να βλεπω πως ειναι οποτε θελω. απλα πηγαινω με το απλο τρενο. οσο για τους ελενκτες δεν μου εχουν πει ποτε τιποτα μεσα στο τρενο ισα ισα που με βοηθάνε μονο κατι ηληθιοι απ έξω που κοιτανε τα εισητηρια μου την εχουν πει

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aυτο με το τρενο ακουγεται σαν καλη ιδεα..και θα μπορουσα να παρω pet taxi για αεροδρομιο μετα.
Ποσο σου χρεωνουν το σκυλο με το τρενο? Εγω εχω 7αρι κλουβι..

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Με το τρένο θα είσαι οκ, επιτρέπεται. Βέβαια μπορεί να πέσεις σε περίεργους και να σου βγάλουν την ψυχή, αλλά πριν 4 μήνες έκανε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα γνωστός μου σκύλος σε 5η κλουβί στη σκευοφόρο με συνοδεία εννοείται. Είχαμε ετοιμαστεί για τα χειρότερα αλλά όλα πήγανε ρολόι.

mailo_

New Member
18 Μαρτίου 2012
3
0
κανονικα ειναι 50% του εισητηριου αλλα εμενα ποτε δεν μου ζητησαν να πληρώσω εισητηριο για τον σκυλο και τουσ ρωτησα κιολας. απλα εχετο στο νου σου.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Μωρε αν ειναι να ταξιδεψουμε χωρις προβλημα,ας πληρωσω και ολοκληρο εισητηριο.Μου αρκει να μη μας κανουν τη ζωη δυσκολη.
Παιδια σας ευχριστω για τις ιδεες,νομιζω οτι αρχιζω να ανασαινω λιγο..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ευχαριστουμε Berna! Ο προορισμος ειναι λιγο ζορικος,κυριως για τον σκυλο,αλλα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.Η ερχεται μαζι μας,η μενει πισω,πραγμα που δεν το θελουμε με τιποτα.Παμε στο Καταρ, που σημαινει οτι 3-4 μηνες το χρονο θα βγαζει ζορι και οι βολτες του θα ειναι περιορισμενες και φυσικα μονο ξημερωμα-βραδυ.Την μερα σπιτι και air condition..Ο υπολοιπος χρονος ειναι νορμαλ,με καλη δροσουλα το βραδυ.Ειχαμε ενδοιασμους,αλλα δεν θα ειναι ο μοναδικος σκυλος εκει.Θελω να πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να ερθει μαζι μας στην ''κολαση'',παρα να τον δωσουμε.Αλλα το ηθικο διλλημα ειναι ενα αλλο μεγαλο,ξεχωριστο θεμα...

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλό σας ξεκίνημα!!!
Θεωρώ ότι πράτετε πολύ σωστά και παίρνετε τον σκυλο σας μαζί σας. Πουθενά δεν θα είναι καλύτερα παρά με τους ανθρώπους που μεγάλωσε, με την οικογένεια του. Την ζέστη θα την αντιμετωπίσει μην ανησυχείτε. Την εγκατάλειψη θα δυσκολευόταν να ξεπεράσει!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ευχαριστουμε Berna! Ο προορισμος ειναι λιγο ζορικος,κυριως για τον σκυλο,αλλα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.Η ερχεται μαζι μας,η μενει πισω,πραγμα που δεν το θελουμε με τιποτα.Παμε στο Καταρ, που σημαινει οτι 3-4 μηνες το χρονο θα βγαζει ζορι και οι βολτες του θα ειναι περιορισμενες και φυσικα μονο ξημερωμα-βραδυ.Την μερα σπιτι και air condition..Ο υπολοιπος χρονος ειναι νορμαλ,με καλη δροσουλα το βραδυ.Ειχαμε ενδοιασμους,αλλα δεν θα ειναι ο μοναδικος σκυλος εκει.Θελω να πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να ερθει μαζι μας στην ''κολαση'',παρα να τον δωσουμε.Αλλα το ηθικο διλλημα ειναι ενα αλλο μεγαλο,ξεχωριστο θεμα...
Αν είναι εύκολο κι απο κει που θα πάτε να μας γράφεις νέα για το σκύλο,πως περνάει κλπ.
Εύχομαι καλό ταξίδι και καλή διαμονή! Μπράβο που τον παίρνετε μαζί σας!:)

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
.Θελω να πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να ερθει μαζι μας στην ''κολαση'',παρα να τον δωσουμε.Αλλα το ηθικο διλλημα ειναι ενα αλλο μεγαλο,ξεχωριστο θεμα...
απο μενα golden boy μπραβοσας καλη ζωη να εχεται μαζι με τον σκυλακο σας

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Αντε μια χαρα θαναι εκει,καταρ-ντουμπαι..ζωαρα θα κανει..Παντε και μια βολτα στην ερημο με τους βεδουινους με τις καμηλες τους..Θα τις κυνηγαει λες.;.Παντως για το τρενο ειναι η καλυτερη λυση απο σαλονικη-αθηνα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ