Mετανάστευση...

giannis1988

Member
3 Ιουλίου 2011
9
0
βόρεια
καλησπερα σε ολους και σε ολες!

ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

τα 4 σκυλια μου χαιρουν ακρας υγειας ελπιζω και τα δικα σας!

φευγουμε για γερμανια δυστηχως δε μπορουμε να μεινουμε αλλο εδω, το προβλημα μας ειναι τα μικρα τα δυο κουταβια, τα μεγαλα σχεδον τα βολεψαμε απο τωρα,

πιθανες λυσεις:

να τα κρατησει καποιος γνωστος πραγματικος φιλοζωος που θα τα αγαπησει (υπαρχουν 2 ) εδω στην Ελλαδα, αλλα εμεις θα τα βλεπουμε μια φορα το χρονο,

να τα παρουμε μαζι μας ειναι και κατω απο 8 κιλα οποτε η μεταφορα ειναι δωρεαν με το αεροπλανο, εκει ομως στο σπιτι δε χωρανε γιατι ηδη θα εχουμε τα δυο τα μεγαλα,

ξενοδοχειο σκυλων; με ποσα χρηματα και μεχρι ποτε; σε μεγαλη πολη θα παμε που εχει στα σιγουρα και ξενοδοχειο και κυνοκομειο σκυλων, κυνοκομειο; ακουσα οτι τα δεχονται αλλα μεχρι ποτε; με την προυποθεση οτι δε θα τα χαρισουν καπου;

προσπαθω να συνδυασω το καλυτερο γιαυτα, αλλα να μπορουμε και εμεις να τα βλεπουμε συχνα,

στην ουσια θελω πληροφοριες για τα κυνοκομεια ή ξενοδοχεια για το αν μπορει να γινει αυτο που θελω.

ευχαριστω για το χρονο σας :)

Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
60
athens greece
Kαλησπερα. Αν και καταλαβαινω τον λογο της μεταναστευσης, θα ελεγα πως το καλυτερο ειναι να τα παρετε ολα τα "μικρα" μαζι σας.
Στην Γερμανια αν εσεις δεν δυσκολευεστε με τον χωρο, κανενας δεν θα φερει αντιρηση στην υπαρξη τους.
Τωρα στην ερωτηση σας. Τα κυνοκομεια ειναι δημοτικα καταφυγια στα οποια καταληγουν ζωακια που βρισκονται στον δρομο ειτε τραυματισμενα ειτε για στειρωση και θεραπεια διαφορων προβληματων υγειας. Στα κυνοκομεια τα ζωα παραμενουν για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και μετα, βαση νομου, επανεντασονται στο φυσικο τους περιβαλλον, οτι και αν σημαινει αυτο. Οι συνθηκες στα περισοτερα ειναι τραγικες και φοβαμαι πως ουτε στον χειροτερο εφιαλτη σας δεν θα θελατε να δειτε τα μικρα σας εκει. Το μονο που σωζει τα ζωα εκει ειναι οι προσπαθειες των ελαχιστων εθελοντων που πραγματικα τρεχουν και ..... φυσικα δεν φτανουν. Κοιταξτε μονο στο φατσοβιβλιο τις συνθηκες στα κυνοκομεια Λαρισας, Χαλκιδας, Ηρακλειου, Καστοριας κλπ για να μην αναφερω το ΔΙ.ΚΕ.ΠΑΖ.
Οι πανσιον απο την αλλη ειναι μια λυση αλλα πανακριβη και οι συνθηκες διαβιωσης του ζωου διαφερουν απο μερος σε μερος. Ως επι το πλειστον ζουν σε κλουβια και κανουν την βολτα τους δυο φορες την ημερα απο 10 λεπτα εως μιση ωρα.
Προσωπικα θα προτεινα μια τριτη λυση. Παρτε μαζι σας τα μικρα και βρειτε τους ενα σπιτι εκει που θα πατε. Στην Γερμανια τα σκυλια ειναι ισοτιμα μελη οικογενειας και μιας και κανενας δεν χαριζει σκυλι εκει και παντα πρεπει να πληρωσουν ενα ποσο για να αποκτησουν ενα, αν εσεις αποφασισετε να τα δωσετε χωρις χρηματα, σιγουρα θα βρητε πολλους να τα θελουν και μεγαλα περιθωρια επιλογων απο εσας ως προς το ποιος θα τα παρει. Θα ειναι και κοντα σας και θα μπορειτε να εχετε και τον ελεγχο αλλα και να τα βλεπετε.
Καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισετε αλλα σας παρακαλω θερμα την λυση του κυνοκομειου να την διαγραψετε. Θα ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσατε να κανετε στα σκυλακια σας....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φιλε μου τι κυνοκομεια και ξενοδοχιεα; Ως ποτε; Το κοστος ειναι τεραστιο.Τα σκυλακια πρεπει να υιοθετηθουν και να πανε σε σπιτια. Δεν εχω καποια λυση να σου προτεινω, αλλα ευχομαι το καλυτερο και για σενα και για τα σκυλακια.

giannis1988

Member
3 Ιουλίου 2011
9
0
βόρεια
αρχικα,

απευθυνομαι στο μελος Haska Μη παρεξηγηθω απλα μαλλον καταλαβε λαθος!! :)

δε σκεφτομαι σε καμια περιπτωση για κυνοκομειο ή ξενοδοχειο στην Ελλαδα!! φυσικα και γνωριζω την κατασταση εδω!! και δυστηχως ειναι τραγικη
στη γερμανια τα κυνοκομεια ειναι μερα με τη νυχτα με εδω, επιβεβαιομενο απο συγγενεις και φιλους εκει! αλλα και απο εικονες κλπ μεσω ιντερνετ!

σαν λυση αναγκης μονο σκεφτηκα να βρω ενα μερος εστω και με πληρωμη για τα δυο τα μικρα, οχι ομως αργοτερα να χαριστουν καπου,

το ιδανικο θα ηταν ενα σπιτι οπου να μπορω να εχω το λαμπραντορ και το θυληκο, και τα δυο τα μικρα να πανε στους συγγενεις μου στον κηπο τους, το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να φιλοξενηθουν εστω και για λιγο καιρο, οπως και να χει τις τελευταιες ωρες εχω καποια νεα, καλα,

μολις διασταυρωθουν και οταν θα παω και δω οτι οντως ειναι ετσι θα γραψω αναλυτικα εδω το τι γινεται γιατι πολυς κοσμος φευγει, να βρουν ολοι ενα καλο μερος για τα σκυλακια τους!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τα ξενοδοχεία σκύλων στην Ελλάδα, δεν είναι δα και τόσο "τραγικά".
Υπάρχουν μάλιστα κάποια εξαιρετικά, πολλών αστέρων.
Και υπάρχουν βεβαίως και αρκετά καλά κυνοκομεία. Συγκριτικά τουλάχιστον με τους πόρους που έχουν.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δηλαδη σχεδιαζεις να μεινουν τα σκυλια ολη την υπολοιπη ζωη τους σε ξενοδοχειο σκυλων? Βρειτε τους οικογενειες καλυτερα, ειτε εδω ειτε εκει που θα πατε.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ε αμα χωρανε 2 μεγαλα δεν χωρανε και 2 μικρα?
Καλα Γιαννη μιλαω εκτος χορου οποτε...
Αλλα ρε παιδι μου αν μενουν μαζι σας εκει τα 2 μεγαλα , τα μικρα με λιγη προσπαθεια?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ