Mετακομίσαμε....


Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Επιτέλους, μετά από αρκετό μαρτύριο αναζήτησης, μεταφοράς, άγχους, κλπ καταφέραμε και τώρα πια έχουμε για τα καλά εγκατασταθεί στο νέο μας σπίτι. Δεν λέω ωραίο ήταν το διαμέρισμα μας, εκεί μεγάλωσαν και τα 2 τα σκυλάκια μου, εκεί φιλοξενήσαμε αρκετά σκυλάκια και περάσαμε ωραίες στιγμές και θα έχω πάντα υπέροχες αναμνήσεις των 2 χαζό-κουταβιών μου εκεί αλλά οι καιροί άλλαξαν, τα θέλω μας άλλαξαν και ήταν καιρός να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, με μεγάλη αυλή, με μπόλικο πράσινο τριγύρω ώστε να ξεκινήσουμε μια καλύτερη ζωή. Αποχαιρετήσαμε λοιπόν το καλό μας Μενίδι και μετακομίσαμε στην πανέμορφη Κερατέα. Σε μια μονοκατοικία 110μ2, με κήπο 200-300μ2, με BBQ, με ξενώνα, με αποθήκη, και σε μέρος ήσυχο και ωραίο με μπόλικο πράσινο. Η Ζήβα και ο Λήο έχουν ήδη προσαρμοστεί μια χαρά στο νέο μας σπίτι, χαίρονται την ελευθερία που έχουν να βγαίνουν στον κήπο αν θέλουν και να ξανά μπαίνουν στο σπίτι μας, κ.ο.κ. Έχουμε επιτέλους αρκετό χώρο ώστε η Σκυλοκατασκύνοση μας να φιλοξενήσει όσα σκυλάκια χρειαστεί στο παρόν και στο μέλλον και να μπορούμε να προσκαλούμε κόσμο να μας επισκέπτεται με τα σκυλάκια τους για παρέα, φαγητό, παιχνίδι με τα σκυλιά μας, κλπ.
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι μας γιατί περιμένουμε τον ΟΤΕ να έρθει να μας βάλει (μιας και καμία άλλη εταιρεία δεν είχε ιντερνετ/τηλέφωνο στην περιοχή) και έτσι μπορώ να σας μιλάω μόνο όταν είμαι στην δουλειά.

Ορίστε μερικές φωτογραφίες στο νέο μας σπίτι.



Αυτόν τον καιρό έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μερικά υπέροχα σκυλάκια.

Ένα απο αυτά τα σκυλάκια είναι η πανέμορφη Μπαλού. Μία φοβική σκυλίτσα που μέχρι πριν 2-3 βδομάδες δεν ήξερε τι εστί λουρί, βόλτα, παιχνίδι με άλλα σκυλιά κλπ. Σε αυτόν τον λίγο χρόνο που την έχω αναλάβει έχει ανθήσει σε ένα σκυλάκι που απολαμβάνει την βόλτα με το λουρί, που απολαμβάνει να παίζει και να τρέχει στον κήπο με την Ζήβα και τον Λήο και που μερικές φορές αράζει στον καναπέ μαζί μου για χάδια, για λιχουδιές και για ύπνο. Η Μπαλού θα είναι μαζί μας μέχρι να βρει την δικιά της παντοτινή οικογένεια που θα της δώσει την αγάπη που της αξίζει.

Θαυμάστε την:



Και τα άλλα φιλοξενούμενα σκυλάκια μας είναι 3 αδερφοκουταβάκια που χρειαζόντουσαν άμεση φιλοξενία μέχρι να τελειώσουν τα εμβόλια τους και έτσι προσφερθήκαμε να τα φιλοξενήσουμε και να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μιας και είναι λίγο φοβικά.

Απολαύστε τα:



Εδώ είναι ο ένας μικρούλης που μόλις τελειώσαμε το μπανάκι του και τον πήρα στο καναπέ μαζί μου για παρεϊτσα & χαδάκια

 




Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλορίζικο το καινούριο σπίτι και πάντα με υγεία και χαρά,εύχομαι!
Να περάσετε όμορφες στιγμες με τα σκυλάκια και μπράβο που φιλοξενείς κι άλλα μέχρι να βρουν το δικό τους σπιτικό! Κουκλάκια όλα τους!
Ειλικρινά σε ζηλεύω με τη καλή έννοια φυσικά,που σε τέτοιο όμορφο χώρο έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τη ζωή τους και τη φιλοξενία τους!
Καλή δύναμη στο έργο σου και καλή συνέχεια!!!;)
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλορίζικο! Ωραίο πράγμα η άπλα :)
Τα αδέρφια είναι αυτά που είχα ανεβάσει την αγγελία τους προ ημερών?
Αν έχεις χρόνο μπορείς να ανεβάζεις και εκεί φωτό τους μιας και τα έχεις "πρόχειρα" :D
Οι τελευταίες που είδα ήταν από πριν τα πάρεις σπίτι, και τώρα που μου το θύμισες πάω να τις προσθέσω.
 




Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλορίζικο Διονύση!

Εύχομαι να βρουν πολύ καλά σπιτάκια τα σκυλάκια, και μπράβο για ότι κάνεις γι αυτά :)
 


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να που υπαρχουν και ευχαριστες ειδησεις! Ευτυχως...

Ενας φιλος προχθες μου ειπε την φραση "λογοτυπο" των ημερων: "Πας να πεις τον πονο σου, και βρισκεις τον διπλο... "

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλορικο το σπιτι αν το πηρατε-νοικιασατε τωρα! Τυχεροι κι εσεις και τα σκυλια σας, να ειστε γεροι να το χαιρεστε! :)
 






Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ευχαριστώ όλους/ες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας. Μόλις με το καλό οργανωθώ για τα καλά στο σπίτι (γιατί ακόμα έχω μπόλικες κούτες να ανοίξω και να βρώ που θα πάνε τα πράγματα) και φτιάξω λίγο καλύτερα τον κήπο θα σας προσκαλέσω όλους για BBQ μαζί με τα σκυλακια σας να φάμε, να πιούμε και να καλοπεράσουμε.
 


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλοριζικος ο νεος σας χωρος.
Σιγουρα θα τον ευχαριστηθειτε τον εξω χωρο με το παραπανω, εσεις και τα σκυλακια σας.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Kαλορίζικο Διονύση , έκανες τέλεια επιλογή για μονοκατοικία με τόσα σκυλάκια και τόση διάθεση που έχεις να φιλοξενείς και άλλα. Εύχομαι όλα να σου πάνε δεξιά, και να βοηθάς πάντα σκυλάκια που σε χρειάζονται. :)
 








fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλορίζικο και από εμένα,εύχομαι να περάσετε τόσο όμορφες στιγμές,όπως και στο διαμέρισμα στο Μενίδι!!!
 






sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εύχομαι το καινούργιο σπίτι να σου φέρει γούρι και να βρουν όλα τα σκυλιά που φιλοξενείς πολύ γρήγορα καινούργια σπιτικά.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μηνύματα
898.142
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ