Επιτέλους, μετά από αρκετό μαρτύριο αναζήτησης, μεταφοράς, άγχους, κλπ καταφέραμε και τώρα πια έχουμε για τα καλά εγκατασταθεί στο νέο μας σπίτι. Δεν λέω ωραίο ήταν το διαμέρισμα μας, εκεί μεγάλωσαν και τα 2 τα σκυλάκια μου, εκεί φιλοξενήσαμε αρκετά σκυλάκια και περάσαμε ωραίες στιγμές και θα έχω πάντα υπέροχες αναμνήσεις των 2 χαζό-κουταβιών μου εκεί αλλά οι καιροί άλλαξαν, τα θέλω μας άλλαξαν και ήταν καιρός να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, με μεγάλη αυλή, με μπόλικο πράσινο τριγύρω ώστε να ξεκινήσουμε μια καλύτερη ζωή. Αποχαιρετήσαμε λοιπόν το καλό μας Μενίδι και μετακομίσαμε στην πανέμορφη Κερατέα. Σε μια μονοκατοικία 110μ2, με κήπο 200-300μ2, με BBQ, με ξενώνα, με αποθήκη, και σε μέρος ήσυχο και ωραίο με μπόλικο πράσινο. Η Ζήβα και ο Λήο έχουν ήδη προσαρμοστεί μια χαρά στο νέο μας σπίτι, χαίρονται την ελευθερία που έχουν να βγαίνουν στον κήπο αν θέλουν και να ξανά μπαίνουν στο σπίτι μας, κ.ο.κ. Έχουμε επιτέλους αρκετό χώρο ώστε η Σκυλοκατασκύνοση μας να φιλοξενήσει όσα σκυλάκια χρειαστεί στο παρόν και στο μέλλον και να μπορούμε να προσκαλούμε κόσμο να μας επισκέπτεται με τα σκυλάκια τους για παρέα, φαγητό, παιχνίδι με τα σκυλιά μας, κλπ.
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι μας γιατί περιμένουμε τον ΟΤΕ να έρθει να μας βάλει (μιας και καμία άλλη εταιρεία δεν είχε ιντερνετ/τηλέφωνο στην περιοχή) και έτσι μπορώ να σας μιλάω μόνο όταν είμαι στην δουλειά.
Ορίστε μερικές φωτογραφίες στο νέο μας σπίτι.
Αυτόν τον καιρό έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μερικά υπέροχα σκυλάκια.
Ένα απο αυτά τα σκυλάκια είναι η πανέμορφη Μπαλού. Μία φοβική σκυλίτσα που μέχρι πριν 2-3 βδομάδες δεν ήξερε τι εστί λουρί, βόλτα, παιχνίδι με άλλα σκυλιά κλπ. Σε αυτόν τον λίγο χρόνο που την έχω αναλάβει έχει ανθήσει σε ένα σκυλάκι που απολαμβάνει την βόλτα με το λουρί, που απολαμβάνει να παίζει και να τρέχει στον κήπο με την Ζήβα και τον Λήο και που μερικές φορές αράζει στον καναπέ μαζί μου για χάδια, για λιχουδιές και για ύπνο. Η Μπαλού θα είναι μαζί μας μέχρι να βρει την δικιά της παντοτινή οικογένεια που θα της δώσει την αγάπη που της αξίζει.
Θαυμάστε την:
Και τα άλλα φιλοξενούμενα σκυλάκια μας είναι 3 αδερφοκουταβάκια που χρειαζόντουσαν άμεση φιλοξενία μέχρι να τελειώσουν τα εμβόλια τους και έτσι προσφερθήκαμε να τα φιλοξενήσουμε και να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μιας και είναι λίγο φοβικά.
Απολαύστε τα:
Εδώ είναι ο ένας μικρούλης που μόλις τελειώσαμε το μπανάκι του και τον πήρα στο καναπέ μαζί μου για παρεϊτσα & χαδάκια
Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι μας γιατί περιμένουμε τον ΟΤΕ να έρθει να μας βάλει (μιας και καμία άλλη εταιρεία δεν είχε ιντερνετ/τηλέφωνο στην περιοχή) και έτσι μπορώ να σας μιλάω μόνο όταν είμαι στην δουλειά.
Ορίστε μερικές φωτογραφίες στο νέο μας σπίτι.
Αυτόν τον καιρό έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μερικά υπέροχα σκυλάκια.
Ένα απο αυτά τα σκυλάκια είναι η πανέμορφη Μπαλού. Μία φοβική σκυλίτσα που μέχρι πριν 2-3 βδομάδες δεν ήξερε τι εστί λουρί, βόλτα, παιχνίδι με άλλα σκυλιά κλπ. Σε αυτόν τον λίγο χρόνο που την έχω αναλάβει έχει ανθήσει σε ένα σκυλάκι που απολαμβάνει την βόλτα με το λουρί, που απολαμβάνει να παίζει και να τρέχει στον κήπο με την Ζήβα και τον Λήο και που μερικές φορές αράζει στον καναπέ μαζί μου για χάδια, για λιχουδιές και για ύπνο. Η Μπαλού θα είναι μαζί μας μέχρι να βρει την δικιά της παντοτινή οικογένεια που θα της δώσει την αγάπη που της αξίζει.
Θαυμάστε την:
Και τα άλλα φιλοξενούμενα σκυλάκια μας είναι 3 αδερφοκουταβάκια που χρειαζόντουσαν άμεση φιλοξενία μέχρι να τελειώσουν τα εμβόλια τους και έτσι προσφερθήκαμε να τα φιλοξενήσουμε και να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μιας και είναι λίγο φοβικά.
Απολαύστε τα:
Εδώ είναι ο ένας μικρούλης που μόλις τελειώσαμε το μπανάκι του και τον πήρα στο καναπέ μαζί μου για παρεϊτσα & χαδάκια