Luna

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
Γειά σας,

είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη κούκλα μου.....!!!!!

Η Λούνα μου είναι Golden Retriever MIX και την απέκτησα πριν από 3 χρόνια όταν πέρασα στη πόλη που σπουδάζω.

IMG_0278.JPG DSC00637.jpgDSC00636.jpg

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες με την κούκλα σου..είναι απίστευτη φάτσα σαν λαμπραντορ με περισσότερες τρίχες:)

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
αμα ειχε παρει και τα υπολοιπα δεν θα ησουν εδω να γραφεις στο ιντερνετ...χαχαχαχα
περα απο την πλακα? γιατι απο λαγο???????
Δεν βλέπεις τη φωτογραφία με τα σηκωμένα αυτιά ? Σαν λαγός είναι.;)

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
DSC00388.jpg

Blade αφού αγάπησες τόσο το σκυλί μου, πάρε άλλη μία φωτό της κακομοιριάς και της αθλιότητας. Για να μην κάνει το σπίτι σαν τα μούτρα της περιμένει δεμένη στο καλοριφέρ να στεγνώσει από το νερό της βροχής

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
και αμα τιναχτει και στα κανει σουλτανα??χαχαχα...
την βρηκες καλη και την εκμεταλευεσαι μου φαινεται...
E, είχε και οίστρο εκείνη τη φάση, οπότε δεν το γλίτωνα το σφουγγάρισμα έτσι και αλλιώς. Αλλά γενικά, εγώ είμαι ο καλός και αυτή με εκμεταλλεύεται.

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
Αμα δεν πέσει παραδάκι από τις μεγάλες δυνάμεις δεν γίνεται στειρωση! Η Μέρκελ θα μας σώσει!
(οι γονεις μου είναι Γερμανία)

Lucius

Member
11 Ιανουαρίου 2013
12
0
οι τιμές πάνε από 150 μέχρι 200+. Εξαρτάται που θα την κάνεις. Απλά βάζω αλλες ανάγκες του σκύλου πάνω από τη στείρωση. Ας πούμε, δεν θα κόψω από τη τροφή της για να τη στειρώσω. Και τώρα χρειάζεται και καινούριο crate (100+) γιατί όπου να 'ναι, το παλιό μας εγκαταλείπει.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
οι τιμές πάνε από 150 μέχρι 200+. Εξαρτάται που θα την κάνεις. Απλά βάζω αλλες ανάγκες του σκύλου πάνω από τη στείρωση. Ας πούμε, δεν θα κόψω από τη τροφή της για να τη στειρώσω. Και τώρα χρειάζεται και καινούριο crate (100+) γιατί όπου να 'ναι, το παλιό μας εγκαταλείπει.
Οκ τιμες...εχω ακουσει κατι αλλες ''μαμησε τα''...
Περα απο πρωτεραιοτητων θεμα (προσωπικα το βρισκω πολυ ποιο σημαντικο απο κρεητ) ,μην το αμελησεις...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi