Golden Retriever MIX (''μιξη'' με κατι αγνωστο)!Καλως ηρθατε!Λεγοντας ΜΙΧ τι εννοεις;
κανενα δεν ειναι ημιαιμο...ολα απο το λυκο καταγονται...Ότι είναι ημίαιμο :cuniaoo:
Από το λύκο πήρε μόνο το prey drive τα υπόλοιπα μάλλον από κανα λαγόκανενα δεν ειναι ημιαιμο...ολα απο το λυκο καταγονται...
αμα ειχε παρει και τα υπολοιπα δεν θα ησουν εδω να γραφεις στο ιντερνετ...χαχαχαχαΑπό το λύκο πήρε μόνο το prey drive τα υπόλοιπα μάλλον από κανα λαγό
Δεν βλέπεις τη φωτογραφία με τα σηκωμένα αυτιά ? Σαν λαγός είναι.αμα ειχε παρει και τα υπολοιπα δεν θα ησουν εδω να γραφεις στο ιντερνετ...χαχαχαχα
περα απο την πλακα? γιατι απο λαγο???????
εμενα ποιο πολυ Κ.Φ. μου θυμισε....χαχαχαχαχαΔεν βλέπεις τη φωτογραφία με τα σηκωμένα αυτιά ? Σαν λαγός είναι.
E, είχε και οίστρο εκείνη τη φάση, οπότε δεν το γλίτωνα το σφουγγάρισμα έτσι και αλλιώς. Αλλά γενικά, εγώ είμαι ο καλός και αυτή με εκμεταλλεύεται.και αμα τιναχτει και στα κανει σουλτανα??χαχαχα...
την βρηκες καλη και την εκμεταλευεσαι μου φαινεται...
Στειρωση...E, είχε και οίστρο εκείνη τη φάση, οπότε δεν το γλίτωνα το σφουγγάρισμα έτσι και αλλιώς. Αλλά γενικά, εγώ είμαι ο καλός και αυτή με εκμεταλλεύεται.
ποσα ζητανε για στειρωση εκει που εισαι?Αμα δεν πέσει παραδάκι από τις μεγάλες δυνάμεις δεν γίνεται στειρωση! Η Μέρκελ θα μας σώσει!
(οι γονεις μου είναι Γερμανία)
Οκ τιμες...εχω ακουσει κατι αλλες ''μαμησε τα''...οι τιμές πάνε από 150 μέχρι 200+. Εξαρτάται που θα την κάνεις. Απλά βάζω αλλες ανάγκες του σκύλου πάνω από τη στείρωση. Ας πούμε, δεν θα κόψω από τη τροφή της για να τη στειρώσω. Και τώρα χρειάζεται και καινούριο crate (100+) γιατί όπου να 'ναι, το παλιό μας εγκαταλείπει.