Lucky !!

1 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
χαλκιδικη
www.facebook.com
γεια σε ολους. ονομαζομαι παναγιωτης κ προσφατα εφερα στο σπιτι μου ενα κουταβακι. ειναι αρσενικος 5 μηνον πλεον κ τον βρηκα τυχαιο εξω απο μια καφετερια σε πολυ ασχημη κατασταση. ο καιμενος ειχε ψορα συμφονα με την κτηνιοτρο που τον πηγα αμεσως μολις τον βρηκα κ ειχα να φαει σιγουρα πανς απο μια εβδομαδα συμφονα με την κατασταση που τον βρηκα. ηταν μολις δυο μηνον οταν τον πηρα μαζι μου. αφου λοιπον τον πηγα στην κτηνιατρο κ μου εδωσε τησ αναλογες θεραπιες (σιροπια χαπακια κτλ,) τον πηρα μαζι μου κ πλεον μπορω να πω πος ειναι υγειεστατος κ μεσα στην ζοντανια. αποσο ξερω δεν ειναι καποιας συγκεκριμενης ρατσας. (δεν χρησιμοποιω τον ορο μπασταρδο γτ δεν μου αρεσει). μοιαζει ομως πολυ με καποιο ειδος κυνηγοσκυλο. ευχαριστως να σας στειλω κ καποιες φοτο μηπως κ καποιος ξερει να μου πει παραπανω για αυτον. οπως κ να εχει ολη αυτη η ιστορια ηταν αφορμη στο να του δοσω το ονομα LUCKY γιατι αν δεν τον εβρησκα εκεινη την ημερα δεν ξερω ποια θα ηταν η τυχη του.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ωραιο το ονομα,εκανες μια καταπληκτικη πραξη..
και ο δικος μου, και σε αρκετα παιδια απο εδω, η ιστορια ειναι παρομοια..
φανταζομαι σου αλλαξε την ζωη ε ! :smurf::smurf:

1 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
χαλκιδικη
www.facebook.com
ναι φιλε μου. απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα αν κ σε αθλια κατασταση μου εκλεψε την καρδια. ειμαστε αχοριστοι απο εκεινη την ημερα κ η αγαπη ειναι αμοιβαια πλεον. ειναι η καλυτερη παρεα, ο καλυτερος φιλος οπως πολυ σωστα λενε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!

Μπράβο σου για την διάσωση του πιτσιρή.
Να τον χαίρεσαι στο εξής υγιή, μέχρι τα βαθειά του γεράματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!
Μπράβο σου που μάζεψες τον κούταβο σου, βάλε μας φωτογραφίες!

1 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
χαλκιδικη
www.facebook.com
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!
Μπράβο σου που μάζεψες τον κούταβο σου, βάλε μας φωτογραφίες!
Προσπαθω να βαλω φοτο δημιουργησα κ φακελο αλλα δε βρησκω απο που να της ανεβασω ειναι λιγο μπερδεμενο. λιγο help αν γινετε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Προσπαθω να βαλω φοτο δημιουργησα κ φακελο αλλα δε βρησκω απο που να της ανεβασω ειναι λιγο μπερδεμενο. λιγο help αν γινετε :)
Πάνε στο photobucket.com κάνε έναν λογαριασμό, ανέβασε τες εκεί μετά πατάς το κουτάκι που γράφει δίπλα IMG γίνεται αυτό,ατα copy και τις κάνεις μία μία paste εδώ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο αυτίρλας!!!:cuniaoo:

Φέρε 5 βόλτες τα αυτιά από μένα!*demonio*

Το τριγωνάκι είναι ο χρωματισμός του τριχώματος. Ιδιαίτερος και όμορφος ο νέος!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Στη δεύτερη φωτογραφία μου θυμίζει γουίπετ! χαχα
Συγχαρητήρια που τον έσωσες ! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Το τριγωνάκι είναι μακρόστενη καρδούλα! Πολύ όμορφος να τον χαίρεσαι!

1 Σεπτεμβρίου 2013
10
0
χαλκιδικη
www.facebook.com
Στη δεύτερη φωτογραφία μου θυμίζει γουίπετ! χαχα
Συγχαρητήρια που τον έσωσες ! :)
''be the kind of person your dog thinks you are'' *περιτο να σου πω οτι ανατριχιασα μολις το διαβασα. ποσο σωστο !!!! μακαρι ολοιοι ανθρωποι να ηταν αυτοι που νομιζουν τα σκυλια ποσ ειναι !!!

Το τριγωνάκι είναι μακρόστενη καρδούλα! Πολύ όμορφος να τον χαίρεσαι!
οντως σαν καρδουλα ειναι :D

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα