lucky o''τυχερουλης''

kaltsohetaios

New Member
8 Ιανουαρίου 2013
3
0
47
καλη χρονια σε ολους. πριν απο 4,5 μηνες περιπου και ενω εψαχνα για λυκοσκυλακι βρεθηκε μπροστα μου ο lucky[εκανα και ριμα].και για να γινω πιο σαφεις,την στιγμη που τον παραταγανε κατι σαλουφες μαζι με τα 5 αδερφακια του ετυχε να περναω απο εκει και καπως ετσι μπηκε στην ζωη μου και κυριολεκτικα την αλλαξε.θα ειμαι υποχρεως αν με βοηθησεται να βρω τη ρατσες κουβαλαει.ευχαριστω προκαταβολικα.Σας παραθετω φωτογραφιες.

Attachments

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Πες μου μόνο ότι τους πάτησες ένα βρωμόξυλο όταν τους πέτυχες να μου φτιάξεις το βράδυ! (όταν δουλεύω στις 4:30 το ξημέρωμα μου βγαίνουν μάλλον τα βίαιά μου ένστικτα). Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα θα ζήλευαν τέτοια ευκαιρία να πετύχουν μπροστά τους τέτοια άτομα επί το έργω (αλήθεια άραγε δεν υπάρχει νομοθεσία για αυτή την πράξη άμα πιαστούν επ'αυτοφόρω?).

Στην ερώτηση σου: είμαι άσχετη, μόνο το υπέροχο λυκάκι βλέπω πάνω του! Θα σου απαντήσουν πιο γνώστες ίσως αύριο. Εϊναι όμως μια μούρη... *agapoylas*Πολλά μπράβο σου που το έσωσες (ξέρεις τι απέγιναν τα αδερφάκια του?). Μπαί δε μπάι, για πότε ο Lucky θα γίνει ο Λάκης ούτε που θα το καταλάβεις:p.. Σου μιλάω εκ πείρας - και πλάκα πλάκα τόσο πείρας που η ιστορία σου και η ονοματοδοσία μοιάζει τόοσο με αυτή που έχω κατά νου...

kaltsohetaios

New Member
8 Ιανουαρίου 2013
3
0
47
Δυστυχως μεχρι να κανω αναστροφη ειχανε γινει λουης.Οσο για τα αδερφακια του τις επομενες μερες που ξαναπερασα δεν πετυχα ουτε ενα,θελω να πιστευω οτι ολα πηγαν καλα και γι'αυτα.By the way εγω ενημερωσα και τον κτηνιατρο μου που ειναι και στην φιλοζωικη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi