Loco

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Ημ γεννησης: 12-10-10
Βαρος:25 κιλα
Υψος:50-53 εκατοστα
Ηλικια:4,5 μηνων
Pedigree:Ναι
Πατερας:Τσεχια
Μητερα:Γερμανια

Λιγα λογια για τον μικρο, κοινωνικοτατος με διποδα και τετραποδα εκτος απο τις γατες , επιφυλακτικος μονο στο σπιτι εξω ειναι ελατε κοσμε να παιξουμε, μαθαινει πανευκολα, προσαρμοζεται πανευκολα σε διαφορες συνθηκες, μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει καποια φοβια εκτος απο την υψοφοβια που ειχε αλλα πλεον την εχει ξεπερασει, δεν γαυγιζει σχεδον ποτε (μονο οταν θελει παιχνιδια και οταν φτασει αγνωστος στην αυλη,λεγοντας αγνωστος εννοω φιλος αδερφου ξαδερφου δικος μου εν τη απουσια μας για αυτον αλλα παρακολουθουμε απο το παραθυρο), αγαπαει τα χαδια και την παρεα, λαιμαργος, παιχνιδιαρης και υπναρας...αυτα με λιγα λογια

P2270018..jpgP2270024..jpgP2270011..jpgP2270028..jpgP2270013..jpg

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Για πιο λογο αλλες φωτο τις ανεβαζει και αλλες οχι ? Ολες με την ιδια μηχανη ειναι τραβηγμενες και εχουν τον ιδιο φορματ...παιζει θεμα περιορισμου μεγεθους ?? Τις καλυτερες δεν μου τις ανεβαζει :((

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Νομίζω πως μπορεία να ανεβάσεις μέχρι 5 συννημένα.

Αλλιώς ανέβασε στο photobucket,μπορείς μέχρι 10 νομίζω.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Τις επεξεργαστηκα στο πισι μου με το πικασα αλλα μου τις ανεβασε με τον προσανατολισμο που τραβηχτηκαν, αν μπορει καποιος μοντ ας το διορθωσει

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ειναι πολυ ομορφος!!!!!!!!!!!! τα πατουσια του και τα μουσουδια του!!! ειναι αγαπησιαρης?? σε ζηλευω με τετοιο κουταβο!! να σου ζησει!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ωραιος ο μικρος:)
Τα αυτάκια του θέλουν διόρθωμα? Δεν καθονται σωστά νομιζω.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Ευχαριστω παιδια ειναι απιστευτος...

Αμαλιαζ ειχαμε βαλει κολαρο ελισαβετ για 15 μερες γιατι ειχε ενα θεμα με το ματι του για να μην το ξυνει και εκει τσακισανε...το εχω παρατηρησει και εγω αλλα οσους ρωτησα μου ειπανε οτι θα στρωσουν μονα τους...
Τι εννοεις διορθωση ?? Μπανταρισμα η επεμβαση γινεται ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φανταζομαι μπανταρισμα (σαν αυτο που κανουν στα bullmastiff ισως).. αλλα δεν εχω ιδεα για να ειμαι ειλικρινης αν εχει αξια. Ο καλύτερος να στο πει ειναι ο εκτροφέας.