Λοιπόν παιδάκια να ξανασυστηθούμε με το νεότερο μέλος - προσεχώς - της οικογένειας. Αυτή είναι η Loca. Όνομα που της έδωσα εγώ για να μν την φωνάζω "ε ψιτ εσύ"! Είναι καθαρόαιμο JRT που βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας πριν 10 μέρες περίπου. Μάλλον παρατημένη γτ εκεί είναι ύποπτος χώρος... Τελοσπάντων. Εγώ την έχω 3 μέρες μόνο. Τα κορίτσια που την βρήκαν έχουν ένα Μαλτεζάκι που φρίκαρε που την είχε 1 βδομάδα μαζί του κ με παρακάλεσαν να την κρατήσω, προσωρινά για τώρα κ μετά βλέπουμε... Δηλώσαμε εύρεση στην αστυνομία από την αρχή κ ανημερώσαμε κ τον ΚΣΠ αλλά τπτ. Η μικρή σύμφωνα με τον γιατρό που την είδε είναι 8-12 μηνών, 7 κιλάκια κ έχει τσιπάκι το οποίο όμως είναι αδήλωτο κ συνεπώς άχρηστο στην προσπάθεια να γυρίσει σπίτι της. Της έγινε εξωτερική κ εσωτερική αποπαρασίτωση και νατη!
Η κυρία είναι το πιο χαζοκούταβο του κόσμου! Λατρεύει την επαφή κ με ανθρώπους κ με ζώα κ την αποζητάει με λύσσα. Χωρίς παρεξήγηση! Μάλλον της έχει λείψει... Από βόλτα δν ξέρει τπτ -περπατάει στα πίσω πόδια από το τράβηγμα του ενθουσιασμού- για να μν πούμε τπτ για τν τουαλέτα της που με γύρισε στα κουταβίσια της δικής μου! Είναι αρκετά υποχωρητική με την δική μου, όλο κοιλίτσα δείχνει. Τρώει κροκέτες άνετα κ μαθαίνει πολύ γρήγορα γτ απλά τα JRT είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά του κόσμου!
Της αρέσει να κάνει βαρελάκια στο πάτωμα κ να της χαιδεύεις την κοιλίτσα! Χοροπηδάει όοοοοολη την ώρα, αλλά με 1,5 ώρα την ημέρα τρέξιμο έρχεται κ γίνεται σκυλάκι καναπέ! Ή μάλλον χαλάκι πατώματος για να δροσίζεται κιόλας!
Η κυρία είναι το πιο χαζοκούταβο του κόσμου! Λατρεύει την επαφή κ με ανθρώπους κ με ζώα κ την αποζητάει με λύσσα. Χωρίς παρεξήγηση! Μάλλον της έχει λείψει... Από βόλτα δν ξέρει τπτ -περπατάει στα πίσω πόδια από το τράβηγμα του ενθουσιασμού- για να μν πούμε τπτ για τν τουαλέτα της που με γύρισε στα κουταβίσια της δικής μου! Είναι αρκετά υποχωρητική με την δική μου, όλο κοιλίτσα δείχνει. Τρώει κροκέτες άνετα κ μαθαίνει πολύ γρήγορα γτ απλά τα JRT είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά του κόσμου!
Της αρέσει να κάνει βαρελάκια στο πάτωμα κ να της χαιδεύεις την κοιλίτσα! Χοροπηδάει όοοοοολη την ώρα, αλλά με 1,5 ώρα την ημέρα τρέξιμο έρχεται κ γίνεται σκυλάκι καναπέ! Ή μάλλον χαλάκι πατώματος για να δροσίζεται κιόλας!
Attachments
-
100,1 KB Προβολές: 130