Lily-Ξαφνικά γίναμε 3!!!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Εύχομαι μια υπέροχη μέρα σε όλους γεμάτη θετική ενέργεια!!Χθες βράδυ ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μου που ακούει στο όνομα Λίλυ!!!Είναι δύο μηνών κ πολύ υπάκουο κουταβάκι!Δεν ξέρω αν θεωρείται θαύμα πάντως το βράδυ την βάλαμε στο καλαθάκι της με μια δική μου κάλτσα κ δεν ενόχλησε καθόλου,μόνο το πρωί αποφάσισε να μας ξυπνήσει αλλά τι να κάνει το καημένο μόνο του,απο εκείνη την ώρα δεν με έχει αποχωριστεί ακόμα κ τώρα φωλιάζει δίπλα στα πόδια μου <3

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Τι σκυλάκι είναι η Λίλυ σου;

Πως την απέκτησες;

Μην της αφήνεις κοντά της, χωρίς την επίβλεψή σου, τίποτα που να μπορεί να καταπιεί.

Και κάλτσες μεταξύ αυτών. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
mareco η Λίλυ είναι μαλτεζάκι!!!το τελευταίο διάστημα έψαχνα να υιοθετήσω ένα μικρόσωμο σκυλάκι αλλά δεν στάθηκα πολύ τυχερή!!!Ο σύντροφος μου είναι δόκιμος αστυφύλακας στην Κομοτηνή κ έρχεται κάθε Τετάρτη αυθημερόν κ Παρασκεύη μέχρι Κυριακή!!Χθες λοιπόν κ ενώ τον περίμενα στο Κτελ εκτός απο βαλίτσα έβγαλε κ ένα κλουβάκι (την Λίλυ μου) την πήρε από έναν συνάδερφο του που γέννησε η σκυλίτσα του!!!Σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να μοιραστώ με όλους σας τον θυμό που αισθάνθηκα καθώς ο οδηγός του κτελ ενώ το σκυλάκι συνοδευόταν το έβαλε στο χώρο των αποσκευών ενώ σήμερα που έψαξα το θέμα στο ίντερνετ όταν συνοδεύται μπορεί να ταξιδέψει με το αφεντικό του!!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Να χαιρεσαι το σκυλακι σου,ειναι πολυ γλυκο σαν λουτρινο..Ειναι πολλοι οδηγοι στα κτελ που δεν δεχονται να ειναι με τον ιδιοκτητη τους(κομπλεξικοι),την αλλη φορα θα πας με φωτοτυπια απο τον αντιστοιχο νομο και θα του το χωσεις στα μουτρα..Και ο φιλος σου να πει στον φιλο του οτι δεν ειναι καλο να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας..Διαβασε τα αντιστοιχα τοπικς..

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Τακη πραγματικα αυτο θα κανω,ηταν τυχερος που δεν ηξερα τον νομο χθες την λυπηθηκα ηταν τοσο τρομαγμενη!!!Ο οδηγος ισχυριστηκε οτι εκτος τοθ οτι απαγορευεται ειναι "κλαψιαρα" ετσι ακριβως μου το ειπε!!!Εμεις παντως την φεραμε απο το κτελ με το αυτοκινητο την ειχαμε στο πισω καθησμα με το κλουβακι της κ δεν εβγαλε κιχ,το ιδιο κ στο σπιτι σημερα την αφησα γυρω στα δεκα λεπτα μονη δοκιμαστικα κ εμεινα μεσα στην οικοδομη κ δεν ακουστηκε.Οταν γυρισα την βρηκα στο καλαθακι της κ ετρεξε να μου κανει χαρουλες!!Βλεπωντας οτι εισαι κ εσυ απο Θεσσαλονικη μπορεις να μου προτεινεις εναν καλο κτηνιατρο που να αγαπαει τα ζωακια κ να εχει λογικες τιμες??