Labrador - American Staffortshire.

Kopanag

Member
3 Οκτωβρίου 2010
9
0
Katerini Greece
Καλησπέρα σε όλους κ όλες κ καλή τσικνοπέμπτη.Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει κανείς ακουστά αυτή τη διασταύρωση ή αν κανένας έχει εμπειρίες με αυτή τη διασταύρωση σκύλου.Σας ευχαριστώ πολύ.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καλησπερα

Με τα ημιαιμα φιλε μου ποτε δε μπορεις να ξερεις. Τα κουταβια μπορει να βγουν τελειως διαφορετικα μεταξυ τους και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα
Κι αυτος ειναι ενας απο τους λογους για τους οποιους δε κανουμε τετοια ζευγαρωματα

Γιατι ρωτας?

Kopanag

Member
3 Οκτωβρίου 2010
9
0
Katerini Greece
Υοθέτησα ένα κουτάβι 2 μηνών.Ήταν μια άτυχη στιγμή ενός φίλου μου του οποίου η λαμπραντόρ θυληκιά του με pedigree κλπ κλπ ζευγάρωσε με ένα Amstaff καθαρόαιμο και αυτό με χαρτια κλπ.Έκανε λοιπόν 4 κουταβάκια και πήρα εγώ το ένα.Επαφές με λαμπραντόρ είχα αλλα καθαρόαιμα.Εννοείτε ότι το κουτάβι θα το κρατήσω όπως και να χει αλλά δεν γνωρίζω πολλά για τον χαρακτήρα του Amstaff και θα ήθελα να μάθω.Ψάχνοντας στο ιντερνετ είδα πάντως και διασταυρώσεις τέτοιων φυλών κυρίως στην αμερική.
Ο φίλος μου να τονίσω ότι δεν είναι ούτε ήταν ανεύθυνος.Έλειπε για επαγγελματικό ταξίδι και το σκυλί το είχε αφήσει σε ξενώνα φιλοξενίας τον οποίο έχει μυνήσει ήδη..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
Παιδιά please, μην αρχίσετε κριτικές επαγγελματικής υπευθυνότητας και ευθιξίας, για μια υπόθεση που δεν την ξέρετε και μπορείτε να κάνετε μόνο εικασίες.
Αλλο είναι το "πρόβλημα" του θέματος.
Ας μείνουμε σε αυτό :rolleyes::)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Υοθέτησα ένα κουτάβι 2 μηνών.Ήταν μια άτυχη στιγμή ενός φίλου μου του οποίου η λαμπραντόρ θυληκιά του με pedigree κλπ κλπ ζευγάρωσε με ένα Amstaff καθαρόαιμο και αυτό με χαρτια κλπ.Έκανε λοιπόν 4 κουταβάκια και πήρα εγώ το ένα.Επαφές με λαμπραντόρ είχα αλλα καθαρόαιμα.Εννοείτε ότι το κουτάβι θα το κρατήσω όπως και να χει αλλά δεν γνωρίζω πολλά για τον χαρακτήρα του Amstaff και θα ήθελα να μάθω.Ψάχνοντας στο ιντερνετ είδα πάντως και διασταυρώσεις τέτοιων φυλών κυρίως στην αμερική.
Ο φίλος μου να τονίσω ότι δεν είναι ούτε ήταν ανεύθυνος.Έλειπε για επαγγελματικό ταξίδι και το σκυλί το είχε αφήσει σε ξενώνα φιλοξενίας τον οποίο έχει μυνήσει ήδη..

Λοιπον κοιτα να δεις τα 2 σκυλια εχουν καποιες ομοιοτητες αλλα και διαφορες.. Και τα 2 εχουν υψηλα επιπεδα ενεργειας και ειναι ανθρωποκεντρικα. Απ την αλλα, τα Λαμπραντορ απο τη φυση τους τα πανε καλα μ ολα τα σκυλια, ενω τα Σταφακια θελουν περισσοτερη δουλεια στην κοινωνικοποιηση.

Οπως σου πα παραπανω, απ τη στιγμη που θα ναι ημιαιμα δε ξερουμ πως θα βγει το καθε κουταβι.. Αλλο μπορει να χει περισσοτερα στοιχεια Αμσταφ, κι αλλο πιο πολυ λαμπραντορ...

Να σου ζησει το κουταβι σου και μην αγχωνεσαι. Να του φερθεις οπως πρεπει να φερομαστε σε ολα, δηλ. αγαπη, υπομονη, δουλεια στην κοινωνικοποιηση και βολτουλες

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
φοβαρη συμπτωση..χθες το βραδυ ημουν σε μια φιλη που δουλευει σε ενα μαγαζι και ηρθε ενας τυπος με τη κοπελα του που ειχαν 2 κουταβια 4 μηνων ημιαιμα λαμπραντορακια με πιτμπουλ...ασε ιστορια μεγαλη. οσο για τον χαρακτηρα του σκυλου πιστευω θα τον δεις και πρακτικα...συμφωνω με τα παιδια..ξεκινησε κοινωνικοποιηση,να εχεις υπομονη(θελουν δουλεια τα μωρα),να εισαι προνοητικος και μην αφηνεις απο δω και απο κει πραγματα τα οποια ειναι σημαντικα για εσενα για να αποφευγεις εντασεις καλη αρχη...