kainourios

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
paidia kalimera.....kainourios edo kai me kainourio koutavi....kati me beagle! einai 2 minon peripou kai pigame exthes gia proti fora ston ktiniatro o opoios den me afise katholou ikanopoiimeno kai giauto exoume kanonisei kai se allon tin deytera....tou edeiksa ena simadaki kai mou eipe pos den einai tipota kai tha fygei mesa se kamia vdomada.ego omos epeidi exo pethanei apo to agxos mou sas paratheto 2-3 foto gia an deite kai seis kai na na mou peite an exete ksanadei kati tetoio kai ti mporei na einai mipos kai anasano kanonika toulaxiston mexri tin deytera pou exoume kanonisei me allon ktiniatro...

Attachments

Last edited:

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Εγώ βλέπω κανονικά μία φωτογραφία.

Τώρα δεν κατάλαβα τι εννοείς με το σημαδάκι. Βλέπω στο πάνω μέρος της φωτογραφίας κάτι σαν σπυράκια και λίγο πιο κάτω, στο κέντρο, κάτι σαν κάψιμο.

Νιώθω το άγχος σου. Και εγώ είχα βρει ένα μικρό "σπυράκι", πήγα στον κτηνίατρο, είπε ότι δεν είναι τίποτα και θα φύγει. Την πήρα και πήγαμε στην πανεπιστημιακή κλινική όπου πήραν δείγμα από το σημείο, το εξέτασαν, δεν έδειξε τίποτα και μου επανέλαβαν ότι όλα είναι εντάξει.

Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει ασφαλή τηλεδιάγνωση.
Εφόσον σε προβληματίζει καλά έκανες και ζητάς και δεύτερη γνώμη.
Μην αγχώνεσαι γιατί και στη χειρότερη των περιπτώσεων (λάθος πρώτου κτηνιάτρου που παρέβλεψε σοβαρό ζήτημα) δεν είναι θέμα "ζωής και θανάτου" που αν δεν αντιμετωπισθεί εδώ και τώρα κινδυνεύει η ζωή του.
Ζήτα από τον άλλο κτηνίατρο να πάρει δείγμα, ξέσμα και να το εξετάσει στο μικροσκόπιο.
Εάν υπάρχει κάτι θα βρεθεί και θα το αντιμετωπίσεις.

Για την ιστορία και κυρίως για να ηρεμήσεις να σου πω ότι μετά τη δεύτερη γνώμη και εγώ το έψαχνα και με πολύ δυσκολία το έβρισκα. Και παρότι και ο πρώτος κτηνίατρος με το χέρι του δεν το έβρισκε και χρησιμοποίησε ένα όργανο με τη λειτουργία μεγεθυντικού φακού/μικροσκοπίου για να το δει εγώ δεν πτοήθηκα.... και επέμεινα στη δεύτερη γνώμη.

Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Τώρα δεν κατάλαβα τι εννοείς με το σημαδάκι. Βλέπω στο πάνω μέρος της φωτογραφίας κάτι σαν σπυράκια και λίγο πιο κάτω, στο κέντρο, κάτι σαν κάψιμο.
.
Εγω παλι θα ελεγα οτι βλεπω το στηθος του σκυλου/σκυλας κ οχι μικρα σπυρακια......

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Εγω παλι θα ελεγα οτι βλεπω το στηθος του σκυλου/σκυλας κ οχι μικρα σπυρακια......
Και εμένα έτσι μου φαίνεται αλλά εφόσον στο εισαγωγικό ποστ αναφέρει για "καινούργιο κουτάβι" δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εμφανές το στήθος οπότε ρώτησα διευκρινιστικά!
Άλωστε και τα "σπυράκι" που αναφέρω στο δικό μου σκύλο είχαν παρόμοιο σχήμα -εκτός αν είχε στήθος και στο πόδι, πάνω από την πατούσα!

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
καλησπερα και ευχαριστω που απαντησε καποιος....συγνωμη για την γραφη δεν ειδα πως απαγορευεται...ειχα και το αγχος να απαντησει καποιος και τα προσπερασα ολα ετσι....ξαναβαζω την φωτογραφια με σημειωμενη την περιοχη που αναφερω...δεν ζηταω διαγνωση απλα ηθελα να ρωτησω εσας σαν ποιο εμπειρους μηπως διατρεχει κινδυνο μεχρι να παμε και στον δευτερο κτηνιατρο.....το υπολοιπο το ανεβαζω αμεσως χαχαχααχα....DSC_0049 copy.jpg

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
κατι με μπιγκλ μοιαζει οντως... το σημαδι το ειδα αλλα με το ματι ακομα και ενας γιατρος δεν μπορει να πει με σιγουρια τι ειναι.... η θα βρεις καποιον με πολυ μεγαλη πειρα που θαχουν δει πολλα τα ματια του η καποιον που θα παρει δειγμα για εξεταση,,,,

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
για δειγμα θα ηθελα περισσοτερο....υπομονη λοιπον μεχρι την δευτερα που θα παει στην κλινικη......διαβαζα στο ιντερνετ κατι πραγματα και ανησυχισα πααρα πολυ γιαυτο εστειλα και εδω.....

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Γνωριζεις τπτ για το παρελθον του σκυλου?
Μπορει να ειναι σημαδι απο καποιο χτυπημα πχ??
Μιας κ δεν μιλαμε για ανοιχτη πληγη κ αν δεν το πιανεις να εχει πυον ας πουμε, να διατρεχει κινδυνο οχι, οποτε μην σε πιανει πανικος.
Καλο ειναι να το δει κ αλλος γιατρος αλλα αν δεν εμφανιστηκε σε μια νυχτα δεν θα ανησυχουσα τοσο.....

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
καλημερα.....ξερουμε οτι ζουσε στο χωμα πριν ειναι περιπου 2 μηνων και οτι η κοπελα που τα ανελαβε να τα δωσει ειχε βρει 2 τσιμπουρια για τα οποια πηγε κτηνιατρο να της τα βγαλει...τιποτα αλλο αξιο προσοχης...παντως την πληγουλα αυτη ουτε την ξυνει ουτε τιποτα και ο βλαμμενος που την πηγα μου ελεγε πως μαλλον περασε καποια δερματιτιδα και οτι με την παραμονη στο σπιτι θα της περασει....τον λεω βλαμμενο γιατι σε καθε απορια που ειχα φροντιζε να μου λεει πως θα τα δουμε ολα μολις την φερεις για το εμβολιο...μπορει να μου το ειπε και 30 φορες...μην χασει τον πελατη...τωρα κατα ποσο ισχυει οτι περασε μια δερματιτιδα και οτι θα φτιαξει χωρις καποια αλοιφη η κατι αλλο δεν εχω ιδεα...

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Λογικο δεν ειναι να μη θελει να κανει διαγνωση μεσω τηλεφωνου?

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
την πηγα εκει σ'αυτον και μου τα ελεγε live...δεν τον ρωτησα απο το τηλεφωνο...το γραφω παραπανω

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Οκ σορρυ τωρα το διαβασα καλυτερα. Κτηνιατρο εχεις βρει? Λογικα αν ειναι κατι δερματικο πρεπει να παρουν δειγμα να δουν τι ειναι, δεν εχω ξαναδει τετοιο σημαδι σε ζωο.

τσιου

Active Member
12 Δεκεμβρίου 2012
29
0
Σχεδόν Κέντρο
....διαβαζα στο ιντερνετ κατι πραγματα και ανησυχισα πααρα πολυ γιαυτο εστειλα και εδω.....
σαν τι είδους πράγματα διάβαζες;
με τι μπορεί να ταίριαζε αυτό που βλέπεις (εσύ καλύτερα απο εμάς στην φώτο);

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
καλησπερα καλησπερα...πηγαμε στον γιατρο μυκιτιαση λεει τριχοφαγος μας εδωσε αλοιφη kenacomb κορτιζονουχα..της βαλαμε και εφυγε το θεματακι της σε εκεινο το σημειο...το προβλημα ειναι πως απο εχθες εχω βρει αλλα 3 σημεια στο κορμακι της με τη ιδια κατασταση...της εβαλα παλι αλοιφη και παααλι περιμενουμε μεχρι δευτερα να παμε γιατρο να δουμε γιατι εξαπλωθηκε και σε αλλα σημεια αντι να φυγει εντελως....εχω στεναχωριθει πααρα πολυ συν απογοητευση γιατι δεν βρισκω εναν γιατρο να μου πει τι διαολο ειναι αυτο να κανουμε την αγωγη κανονικα και να τελειωνουμε με αυτο το πραγμα...ΥΓ πηρε και ξεσμα απο τις περιοχες αυτες οταν τη πηγαμε και κατεληξε σε τριχοφαγο...

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Φυσικά και δεν είμαι κτηνίατρος και ούτε λέω ότι το site αντικαθιστά τον κτηνίατρο (μακριά από εμάς!) αλλά για ρίξε μια ματιά για το τι λέει για τον τριχοφάγο και τη θεραπεία του... Ποια είναι τα συμπτώματα και η θεραπεία της ψώρας στο σκύλο; - ONLINE (--> λέει και για τον τριχοφάγο συγκεκριμένα, όχι μόνο για την ψώρα!)

Σε καταλαβαίνω για την αγανάκτησή σου σχετικά με το να βρεις κτηνίατρο που να εμπιστεύεσαι σε θέματα πέρα των πολύ βασικών/ρουτίνας, δυστυχώς είναι δύσκολο κάποιες φορές. Υπάρχουν 2-3 τοπ που προτείνουν τα μέλη του forum με μεγάλη εμπειρία στα 'δύσκολα', οπότε.... για κάνε ένα search! Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
καλημερα dnassib ολα καλα πλεον σ'ευχαριστω για την σελιδα που μου εστειλες....βρηκαμε κτηνιατρο super εψαξα εδω μεσα οπως ειπες και συ και ολα τελεια..περνουμε τωρα σιροπακι για να φυγει ο μυκητας και ολα καλα...χωρις αγχος πλεον..χαχαχα..εχουμε καμια βδομαδα θεραπεια ακομα και τελος...ευτυχως...1000 ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε...καλη συνεχεια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα