Kόψιμο ουράς

Joker096

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
8
0
Ποτε περιπου πρεπει να κοψω την ουρα του και ποσο θα πονεσει απο την επεμβαση;

Υ.Γ. Αξιζει ή οχι;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Mην του κόψεις την ουρά.Το σκυλί σου θα είναι το ίδιο όμορφο και αξιαγάπητο χωρίς να του την κόψεις.Σκέψου μόνο αν του την έκοβες τον πόνο που θα ένιωθε το σκυλάκι σου. Όχι δεν αξίζει

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ποτε περιπου πρεπει να κοψω την ουρα του και ποσο θα πονεσει απο την επεμβαση;

Υ.Γ. Αξιζει ή οχι;
Πραγματικα δεν καταλαβαινω το υστερογραφο. Τι θα μπορουσε να αξιζει το κοψιμο μιας ουρας;
Καλυτερα θα ηταν να ρωτουσες αν ειναι αναγκαιο, ή επιβεβλημενο...:)

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

Joker096

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
8
0
Δεν ειμαι και τοσο εξικοιωμενος με τα σκυλια (15 ειμαι) και δεν ξερω τι να κανω.Εβλεπα τα προτυπα της φυλης με κομμενη ουρα για αυτο και το θεωρουσα καλο...

Υ.Γ. Η προηγουμενη μου εμπειρια με σκυλο ηταν ενα πεκινουα που μας αφησε φετος,15 χρονων (σαν εμενα) και το πηρα πλεον ζεστα το θεμα γιατι δεν τις ειχα δωσει τοση σημασια αφου ηταν μελος της οικογενειας,και οτι στερησα σε αυτο θελω να το προσφερω στην Ηρα μου!!!

Υ.Γ.2 Συγνωμη που κανω τετοια ποστ,δεν ζηταω κατανοηση απλα λιγη βοηθεια!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν ξεκινήσεις να διαβάζεις το φόρουμ θα μάθεις πολλά ;)
Χρησιμοποίησε την αναζήτηση και θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Το κόψιμο της ουράς απαγορεύεται πλέον.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μικρε μας φιλε,δεν θα προσφερεις τιποτα παραπανω στην σκυλιτσα σου με μια κομμενη ουρα,παρα μονο μια πιο βελτιωμενη θεα στον πισινο της...κατα τα αλλα,αστην ετσι οπως ειναι,δεν υπαρχει λογος!εσυ θα την αγαπας το ιδιο κ αυτο ειναι που μετραει για αυτην!αυτη δεν ξερει κ δεν μπορει να καταλαβει απο κομμενες ουρες,μονο για αστειρευτη αγαπη ενδιαφερεται κ αυτην δωστης.να ασχολεισαι μαζι της ,να την φροντιζεις,να παιζεις κ ολα θα ειναι μια χαρα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Joker096 καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να σου προτείνω, λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, πριν ανοίξεις άλλο θέμα, ή πριν καν συμμετάσχεις σε μία συζήτηση:

α) Να διαβάσεις εξονυχιστικά τους κανονισμούς.
β) Να περιοριστείς αρχικά στο διάβασμα των άλλων θεμάτων. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, που να μην έχει συζητηθεί έως τώρα. Και αν βρεις κάποιο θέμα, στο οποίο να έχεις απορίες, μπορείς να ρωτήσεις σ'εκείνο το θέμα.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Δεν ειμαι και τοσο εξικοιωμενος με τα σκυλια (15 ειμαι) και δεν ξερω τι να κανω.Εβλεπα τα προτυπα της φυλης με κομμενη ουρα για αυτο και το θεωρουσα καλο...

Υ.Γ. Η προηγουμενη μου εμπειρια με σκυλο ηταν ενα πεκινουα που μας αφησε φετος,15 χρονων (σαν εμενα) και το πηρα πλεον ζεστα το θεμα γιατι δεν τις ειχα δωσει τοση σημασια αφου ηταν μελος της οικογενειας,και οτι στερησα σε αυτο θελω να το προσφερω στην Ηρα μου!!!

Υ.Γ.2 Συγνωμη που κανω τετοια ποστ,δεν ζηταω κατανοηση απλα λιγη βοηθεια!
νεαρέ φίλε .....

αν έχεις ημίαιμο rottweiler διαβάζοντας στο ίντερνετ θα διαπιστώσεις ότι ο λόγος που τους κόβαν την ουρά στο παρελθόν ήταν γιατί κουβαλούσαν κάρα με φορτία λόγο της δύναμής τους , για να βοηθούν σε εργασίες τα αφεντικά τους.

ένας άξονας λοιπόν παράλληλος με την ράχη τους και μια πολύ δυνατή ουρά η οποία κουνιόταν με μεγάλη δύναμη δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν και για αυτόν τον λόγο τις έκοβαν.

δυστυχώς αυτό συνεχίστηκε με τα χρόνια χωρίς να υπάρχει αυτή η ανάγκη εργασίας γιατί θεωρήθηκε χαρακτηριστικό της φυλής ... άδικο για τα σκυλάκια .... άθλιο από πλευράς των ανθρώπων ....

Η ουρά όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο φόρουμ είναι ..... η ισορροπία τους σκύλου .... το πηδάλιο του όταν κολυμπάει ..... και η γλώσσα του σώματος του σκύλου.

Κόβοντάς την λοιπόν δεν του προσφέρεις τίποτα μόνο του δημιουργείς προβλήματα και σε εσένα εφόσον εδώ και πολλά χρόνια είναι παράνομο και τιμωρείται από τον νόμο.

Επίσης επειδή οι περισότεροι που θα συναντήσεις στο δρόμο όταν βγάζεις βόλτα το σκυλάκι σου θα ασχολούνται με αυτό μην δώσεις σημασία και κυρίως σε όλους αυτούς τους μύθους που αναμασιούνται ότι σπάνε οι ουρές τους , ότι έχουν τρομερή δύναμη όταν σε χτυπούν ή ότι σπάνε πράγματα στο σπίτι και άλλα χαζά.

το οτι είσαι νεαρός δεν σε βοηθάει από άποψη εμπειρίας αλλά το ίντερνετ και η όρεξη ενός νεαρού μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στο να αποκτάς εμπειρία και κάποια στιγμή να δίνεις εσύ τις συμβουλές σου στο φόρουμ.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο νόμος δεν τιμωρεί κανέναν για τετοιο θέμα.κ να πουν δλδ κάτι οι αρχές, θα επικαλεστουμε ζαχαρο,λουμπαγκο, μαγουλαδες...
Θεωρητικά απαγορεύεται όπως και πολλά απαγορεύονται θεωρητικά..
Τώρα για το αν θα υπάρξει ποινή, σαφώς και όχι αλλά λέμε τώρα.