Kαλησπέρα!

anarchicgoku

Member
18 Νοεμβρίου 2011
8
0
Καλησπερα σε ολους. Ειμουν σε αναζητηση σκυλου για πολυ καιρο και ετυχε να δω μια αγγελια να χαριζετε ενα παρσον ρασελ τερριερ :) επικοινωνισα απευθιας αυριο θα τον εχω ειναι 6 μηνων ξερο οτι ειναι ζωρικη ρατσα αλλα δεν με νοιαζει δν πτοουμαι θα τα καταφερω :)

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μπράβο σου αν η σκέψη που σε συνοδεύει είναι ν' αποκτήσεις ένα παρεάκι και να σώσεις μια ζωούλα απ' το δρόμο, αλλά ελπίζω να έχεις υπ' όψιν σου πως σκύλος συνάδει με έξοδα για τη φροντίδα, τη διατροφή κι ενδεχομένως την εκπαίδευση του.

Επίσης χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μόνο να προστατέψω κι εσένα και το σκύλο σου από παράλογες ψευδαισθήσεις. Ο σκύλος που θα πάρεις μπορεί να είναι φαινοτυπικά όμοιος με πάρσον, μπορεί και όχι, αλλά μην περιμένεις όπως και να 'χει γνήσιο χαρακτηρολογικό δείγμα της φυλής από μη ελεγμένη και για τους σωστούς λόγους γέννα.

anarchicgoku

Member
18 Νοεμβρίου 2011
8
0
Ενας ενας λοιπον το παιδι που τον χαριζει φευγει εξωτερικο δεν τρελενομαι να ειναι ρατσα, επισης οτι εχω διαβασει απο το νετ ειναι οτι ειναι ζορικος για πρωτος σκυλος

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Να το δεις το θεμα μακροπροθεσμα και να μην σε παρασυρει η χαρα της νεας συμβιωσης μονον.
Πρεπει να εισαι διαθετημενος να συμβιωσεις με τον σκυλο για πολλα χρονια απο τωρα.
Απο κει και περα πρεπει να πας να δεις τον σκυλο πριν τον παρεις,πως συμπεριφερετε και πιος ειναι ο χαρακτηρας του.
Μας γραφεις και λεμε τις αποψεις μας.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πέραν των όσων πολύ σωστά λέει ο greedy ...αν είσαι τύπος του καναπέ..ξέχνα το.
Αν έχεις δραστηριότητες αθλητικού τύπου τότε οκ.
Είναι σκυλιά που απαιτούν εκτόνωση και μάλιστα καθημερινή...ρώτα και μάς :cool::D
Επίσης επίμονα και ξεροκέφαλα, δεν θα διστάσουν να κυνηγήσουν κάτι..., υπερ το δέον τολμηρά κάποιες φορές, αρκετά γαυγισιάρικα αλλά πάρα πολύ εκπαιδεύσιμα.
Γενικώς αντάρτες....