Kαλημέρα, νέος στην παρέα & εν αναμονή του pug μου

rafail83

New Member
24 Μαϊου 2011
1
0
Kαλημέρα, Νέος στην παρέα & εν αναμονή του pug μου......
Περιμένω σήμερα το καινούριο μου παγκ, οπότε δεκτες οι σύμβουλες από γνώστες και μη της φυλής.....και από καθε φιλόζωο....

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Από κάθε φιλόζωο ε; :rolleyes:
Για πες μας από που το περιμένεις; *demonio*

Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Ελπίζω να μη σε ενοχλεί το ροχαλητό! Φιλοξένησα για 3 ημέρες ένα pug μιας φίλης μου, το σκυλί χωρίς να με ξέρει από την 1η μέρα ήταν πολύ φιλικό μαζί μου, μάλλον θα έλεγα παραήταν φιλικό αφού και τις 3 ημέρες το πρωί με ξύπνησε γλύφωντάς με στα μούτρα! Και τα 3 βράδια δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ, μου είπαν πως όλα τα πάγκ γεννιούνται με αναπνευστικά προβλήματα και αυτός ο θόρυβος που παράγουν όταν κοιμούνται (ο οποίος μοιάζει με ροχαλητό) είναι φυσιολογικός.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ελπίζω να μη σε ενοχλεί το ροχαλητό! Φιλοξένησα για 3 ημέρες ένα pug μιας φίλης μου, το σκυλί χωρίς να με ξέρει από την 1η μέρα ήταν πολύ φιλικό μαζί μου, μάλλον θα έλεγα παραήταν φιλικό αφού και τις 3 ημέρες το πρωί με ξύπνησε γλύφωντάς με στα μούτρα! Και τα 3 βράδια δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ, μου είπαν πως όλα τα πάγκ γεννιούνται με αναπνευστικά προβλήματα και αυτός ο θόρυβος που παράγουν όταν κοιμούνται (ο οποίος μοιάζει με ροχαλητό) είναι φυσιολογικός.
Οι περισσότερες βραχυκέφαλες φυλές ροχαλίζουν..!Απ' όσο ξέρω δεν πρέπει υποχρεωτικά να έχουν αναπνευστικά προβλήματα..και αυτός ο ήχος είναι ροχαλητό δεν μοιάζει...Τουλάχιστον αυτά έχω διαβάσει..:confused:
Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τις τρίχες..Γιατί δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά όσα παγκ έχω δει μαδάνε τρελά..:eek:

Άντε με το καλό το κουτάβι σου εύχομαι να έχετε μια υπέροχη συμβίωση..!!!!:D
όπως και να 'χει είναι πανέμορφαααα:):);)

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
καλησπερα..να σου ζήσει φιλέ μου και να περάσετε καλα..εγώ πήρα το δικό μπου πριν 25 μέρες περίπου και με εχει ξετρελανει.ειναι φοβερος χαρακτηρας..εμενα προς το παρον δε ροχαλίζει πολύ ενα ελαχιστο και οχι πάντα (αν και ξέρω οτι δε θα το γλυτώσω :) )αλλα ειναι περίπου 4 μηνών..αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε και μπορώ να σε βοηθήσω ευχαριστως.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ολα αυτα τα σκυλακια ροχαλιζουν λογο σκελετοδομης !! Βαζε τον να κοιματε μπρουμιτα αν κοιματε στο πλαι θα εχεις προβλημα!!! Σαν τον "ΠΑΤΕΡΑ" μου κανει ο δικος μου..ΓΚΡΡΡΡΡΡ!!!