Josera super premium junior ή triple crown puppy?

bill3377

Member
1 Νοεμβρίου 2012
11
0
Τρίκαλα
Για σας και από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν δίνει κάποιος από αυτές τις τροφές και τη γνώμη του μεταξύ των δύο. Έχω ένα κοκεράκι 8 μηνών και μέχρι τώρα του έδινα την sams field για κουτάβι με την οποία δεν είχα κανένα πρόβλημα και τη θεωρώ πολύ καλή τροφή. Δυστιχώς σταμάτισε να την φέρνει ο πετσοπάς και πρέπει να βρω κάποια άλλη. Αυτές οι δύο που γράφω είναι από τις οικονομικές (40Ε το 15κιλο) και τις βρίσκω στον τόπο μου (Τρίκαλα). Έχει κάποιος να προτείνει μία από τις δύο;
ΣΤΑΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ(TRIPLE CROWN-OPTIMAL CAN-BREED-WOOFFY)-ΓΑΤΟΤΡΟΦΕΣ-ΤΡΟΦΕΣ ΩΔΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
JOSERA JUNIOR

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Συγγνωμη δεν εχω ιδεα γι αυτες τις ξηρες τροφες. Ξερω ομως οτι η σαμσφιλντ ειναι πολυ καλη τροφη και αν την βρεις στο ιντερνετ ισως στην φερνουνε με παραγγελεια :)

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
εγω θα σου ελεγα να προτιμησεις την josera..την αλλη δεν την ξερω..προσωπικα δεν την εχω ταισει στον σκυλο μου αλλα εχω εναν φιλο που ταιζε josera και μου ειπε οτι ειναι καλη τροφη...
εγω του δινω την sam's field junior large breed και ειναι παρα πολυ καλη τροφη..αν μπορεσεις να την βρεις πουθενα αλλου να την συνεχισεις..
μπορεις αν θες να την παραγελνεις online και απο εδω..λεει οτι ειναι χωρις εξοδα αποστολης στα 13kg:
http://www.pets-friends.gr/τροφές-sams-field

Last edited:

bill3377

Member
1 Νοεμβρίου 2012
11
0
Τρίκαλα
Απλά υπάρχει και η josera η απλή. Εγώ ρωτώ για την super premium. Η triple crown είναι premium τροφή αλλά είδα ότι έχει καλά συστατικά. Πια η διαφορά super premium με premium;[h=2][/h]

stelakos

Active Member
7 Μαρτίου 2012
36
0
φιλε μου εχω δοκιμασει την josera kids σε ροτβαιλερ μεχρι 8μηνων και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος..τωρα πλεον εχω γυρισει σε barf....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog