jose

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
γεια σας σε όλους,
τελικά μόλις πήρα ένα σκυλάκι, πάω να κάνω ένα μπάνιο και έρχομαι σε λίγο για βήθεια και να ανεβάσω φώτο

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Καλως ορισες φιλε.
Να τον χαιρεσαι τον μικρο, και μπραβο για την κινηση σου να τον σωσεις απο τον δρομο.
φαινεται λιγο αδυνατουλης η μου φαινεται?

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Καλε τι ΑΝΤΡΑΣ! χαχαχαχαχα Με το καλησπέρα σας μας μοστράρει τα προσόντα του χαχαχαχαχα
Τελικά πως ήρθε στα χέρια σου ο κύριος?

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
έχω μια δουλεία τώρα σε καμιά ώρα θα ανεβάσω περισσότερα. αλλά του αρέσει να ξαπλώνει και να τον χαϊδεύεις :ρ

τον βρήκε μια ξαδέρφη παρατημένο και είχε ακούσει ότι ήθελα ένα σκυλάκι το είδα, μου φάνηκε πολύ όμορφο και έχει και πολύ καλό χαρακτήρα και κατέληξε σε μένα

άλλες 2 φώτο

Attachments

Last edited by a moderator:

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
Καλως ορισες φιλε.
Να τον χαιρεσαι τον μικρο, και μπραβο για την κινηση σου να τον σωσεις απο τον δρομο.
φαινεται λιγο αδυνατουλης η μου φαινεται?
νομίζω πως όχι

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Να σου ζησει ο μικρουλης σου!

Ελπιζω την επομενη φορα αυτος που θα επιμεληθει το κουρεμα να μην χρησιμοποιησει τη μεθοδο "σαν κουρεμενο γιδι"!:D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ όμορφος!!!!Μου φαίνεται και εμένα αρκετά αδυνατούλης..Είναι όμως ζήτημα χρόνου να "στρώσει"!!Τάισε τον καλά!!!:)
Και το όνομα αυτού????

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
σας ευχαριστώ, χτες το βράδυ που έμεινε μόνος του στο μκαλκόνι, μετά από 5 λεπτά άρχισε να κλαίει , τον άφησα για μερικά λεπτά και τελικά τον έβαλα μέσα και σταμάτησε, τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορεί να μάθει να μένει μόνος του χωρίς να κλαίει ;
σχετικά με το θέμα της διατροφής να συμβουλευτώ κτηνίατρο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Να σου ζήσει ο μικρός

Κι εμένα πετσί και κόκκαλο μου φαίνεται :rolleyes:

...χτες το βράδυ που έμεινε μόνος του στο μκαλκόνι, μετά από 5 λεπτά άρχισε να κλαίει , τον άφησα για μερικά λεπτά και τελικά τον έβαλα μέσα και σταμάτησε, τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορεί να μάθει να μένει μόνος του χωρίς να κλαίει ;
Αφού στην έδωσε την λύση ο ίδιος. Να τον έχεις μέσα.

σχετικά με το θέμα της διατροφής να συμβουλευτώ κτηνίατρο;
Στον κτηνίατρο θα πας έτσι κι αλλιώς το συντομότερο, για εξετάσεις, εμβόλια, αποπαρασίτωση και γενικές οδηγίες χρήσης. Αν αποφασίσεις να τον ταίζεις ξηρά, διάβασε στο φόρουμ τα άπειρα σχετικά θέματα, για να βρεις ποια θα επιλέξεις.

Αν δεν έχεις εμπειρία, διάβασε στο φορουμ στα θέματα υγείας, για την πρόληψη κατά του καλαζάρ και της ερλίχειας και στα θέματα εκπαίδευσης, όσα περισσότερα μπορείς.

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
πάντως χτες το βράδυ ήταν ανήσυχος αρκετά και σήμερα έχει κάνει τσίσα 3 φορές από το πρωί στο μπαλκόνι μετά την βόλτα, είναι από το άγχος του ακόμα ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Από πολλά μπορεί να είναι. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Κανόνισε ραντεβού με γιατρό και για τσιπάρισμα, μεταξύ όλων των άλλων, φρόντισε να του φτιάξεις την φωλιά του μέσα στο σπίτι σου και άστον στην ησυχία του. Θέλει τουλάχιστον 15 μέρες για να προσαρμοστεί σχετικά επαρκώς στο νέο του περιβάλλον. Μην τον πιέζεις και μην αναλύεις μέχρι τότε την κάθε του κίνηση, γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Αφησέ τον να ασχοληθεί εκείνος μαζί σου. Να ενδιαφερθεί εκείνος για σένα πρώτα. Δώστου χώρο και χρόνο και άστον να τα κάνει ότι θέλει.

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
κανέναν καλό κτηνίατρο στη πάτρα ξέρετε; ή δεν επιτρέπεται να γραφτεί στο φορoυμ; αν είναι ίσως με pm

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πολυ καλη κινηση που υιοθετησες αδεσποτακι!!!
αστον να κοιμαται μεσα και οπως εγραψε και η mareco θελει το χρονο του να μπει στο κλιμα!!!

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
πολύ όμορφο να σου ζήσει...! και μπράβο για την κίνηση. Για μένα αν μπορείς να τον έχεις μέσα σιγά σιγά θα μάθει, θα προσαρμοστεί.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
κανέναν καλό κτηνίατρο στη πάτρα ξέρετε; ή δεν επιτρέπεται να γραφτεί στο φορoυμ; αν είναι ίσως με pm
Όταν ειχα κάνει την ιδια ερώτηση είχα ακουσει ενα σωρο διαφορετικές γνώμες. Αλλά όλες εκλιναν προς δύο. Το αντρόγυνο στο Ρίο και μια Νταβλούρου... για τη δεύτερη όμως εσκασε τελευταία στιγμή δυσαρεστημένος "πελάτης" και πηγα στους πρώτους. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη και η μικρή ειναι ανετη εκει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul