νομίζω πως όχιΚαλως ορισες φιλε.
Να τον χαιρεσαι τον μικρο, και μπραβο για την κινηση σου να τον σωσεις απο τον δρομο.
φαινεται λιγο αδυνατουλης η μου φαινεται?
Αφού στην έδωσε την λύση ο ίδιος. Να τον έχεις μέσα....χτες το βράδυ που έμεινε μόνος του στο μκαλκόνι, μετά από 5 λεπτά άρχισε να κλαίει , τον άφησα για μερικά λεπτά και τελικά τον έβαλα μέσα και σταμάτησε, τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορεί να μάθει να μένει μόνος του χωρίς να κλαίει ;
Στον κτηνίατρο θα πας έτσι κι αλλιώς το συντομότερο, για εξετάσεις, εμβόλια, αποπαρασίτωση και γενικές οδηγίες χρήσης. Αν αποφασίσεις να τον ταίζεις ξηρά, διάβασε στο φόρουμ τα άπειρα σχετικά θέματα, για να βρεις ποια θα επιλέξεις.σχετικά με το θέμα της διατροφής να συμβουλευτώ κτηνίατρο;
Όταν ειχα κάνει την ιδια ερώτηση είχα ακουσει ενα σωρο διαφορετικές γνώμες. Αλλά όλες εκλιναν προς δύο. Το αντρόγυνο στο Ρίο και μια Νταβλούρου... για τη δεύτερη όμως εσκασε τελευταία στιγμή δυσαρεστημένος "πελάτης" και πηγα στους πρώτους. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη και η μικρή ειναι ανετη εκει.κανέναν καλό κτηνίατρο στη πάτρα ξέρετε; ή δεν επιτρέπεται να γραφτεί στο φορoυμ; αν είναι ίσως με pm