Γειά χαρά.
Πήρες τζάκ ?? Καλό κουράγιο!!! Έχω και εγώ 3 ετών αρσενικό με τα ψηλά τα πόδια. Μπορεί να εκπαιδευτεί αλλά όχι τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Είναι τρομερά έξυπνα και θα μάθει αμέσως που πρέπει να λερώνει και τα σχετικά. Μην το αφήσεις ΠΟΤΕ χωρίς λουρί΄εκτός σπιτιού(μόνο σε ελεγχόμενους χώρους)ακόμα και αν είσαι σίγουρος οτι δεν θα φύγει (την κοπανάνε πολύ εύκολα και είναι πολύ γρήγορα για να καταφέρεις να τα πιάσεις). Άν έχεις αυλή φρόντισε να μην μπορεί να πηδήξει (έχουν ψηλά άλματα).ΠΑΝΤΑ να του έχεις ενα μπαλάκι (δεν ζουν χωρίς αυτό). Όταν θα πας να του μάθεις διάφορα θέλει υπομονή γιατί τα πάντα τα θεωρεί παιχνίδι (βρες τρόπους εκπαίδευσης σαν να είναι παιχνίδι). Προσοχή στις γάτες του δρόμου (ο δικός μου τις κυνηγάει πάντα), αρπάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ διάφορα απο το δρόμο κάτω. Γενικά πειθαρχούν (άμα σου πάρουν τον αέρα μπορεί και καθόλου θέλει λίγη αυστηρότητα στην αρχή). Είναι γλυκύτατα σκυλιά, αγαπησιάρικα και πάντα χαρούμενα. Κατάλληλα για περπάτημα πολύ ώρα και πολύ αθλητικά.Αυτά τα πολύ βασικά, ότι θέλεις με ρωτάς.