jack rassel

cgal

Member
16 Ιουνίου 2009
6
0
καταρχην καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος στο forum και θελω τα φωτα σας!!!χτες πηρα ενα jack rassel 6 μηνων και καποιος μου ειπε πως ειναι μεγαλο για να μαθει...και εχω αρχισει να ανυσηχω....εγω νομιζα πως ακομα μωρο ειναι 6 μηνων και ειναι καταλληλη ηλικια για να εκπαιδευτει.παρακαλω πολυ πειτε και εσεις τη γνωμη σας.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κουτάβι είναι :)
Αυτός που σου το είπε είναι για το topic μας "Εγώ ξέρω από σκυλιά" :p
( http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=6097 )
Να σου ζήσει, διάβασε τα θέματα της εκπαίδευσης σ' αυτή την ενότητα και μην ακούς τι σου λέει ο ένας και ο άλλος :)

cgal

Member
16 Ιουνίου 2009
6
0
σε ευχαριστω πολυ,μου εφυγε ενα βαρος!!!ναι αυτο ειχα σκοπο να κανω γιατι δεν γνωριζω και πολλα πραγματα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γειά χαρά.
Πήρες τζάκ ?? Καλό κουράγιο!!! Έχω και εγώ 3 ετών αρσενικό με τα ψηλά τα πόδια. Μπορεί να εκπαιδευτεί αλλά όχι τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Είναι τρομερά έξυπνα και θα μάθει αμέσως που πρέπει να λερώνει και τα σχετικά. Μην το αφήσεις ΠΟΤΕ χωρίς λουρί΄εκτός σπιτιού(μόνο σε ελεγχόμενους χώρους)ακόμα και αν είσαι σίγουρος οτι δεν θα φύγει (την κοπανάνε πολύ εύκολα και είναι πολύ γρήγορα για να καταφέρεις να τα πιάσεις). Άν έχεις αυλή φρόντισε να μην μπορεί να πηδήξει (έχουν ψηλά άλματα).ΠΑΝΤΑ να του έχεις ενα μπαλάκι (δεν ζουν χωρίς αυτό). Όταν θα πας να του μάθεις διάφορα θέλει υπομονή γιατί τα πάντα τα θεωρεί παιχνίδι (βρες τρόπους εκπαίδευσης σαν να είναι παιχνίδι). Προσοχή στις γάτες του δρόμου (ο δικός μου τις κυνηγάει πάντα), αρπάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ διάφορα απο το δρόμο κάτω. Γενικά πειθαρχούν (άμα σου πάρουν τον αέρα μπορεί και καθόλου θέλει λίγη αυστηρότητα στην αρχή). Είναι γλυκύτατα σκυλιά, αγαπησιάρικα και πάντα χαρούμενα. Κατάλληλα για περπάτημα πολύ ώρα και πολύ αθλητικά.Αυτά τα πολύ βασικά, ότι θέλεις με ρωτάς.

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το parson russel εννοώ. Είναι πιο ψηλό απο το κλασσικό και πιο λεπτό στο σώμα. Όταν μιλάω με τζακρασσελάδες όλοι με ρωτούν με τα κοντά τα πόδια ή με τα ψηλά ? έτσι έχω συνηθίσει να το λέω και εγώ έτσι.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Φυσικα και μπορει να μαθει σε αυτη την ηλικια .Μπορουν να μαθουν πολλα πραγματα σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια απο αυτην.
Μην αγχωνεσαι ,υπομονη να εχεις μονο γιατι ειναι και λιγο ''ιδιαιτερα'' ζωακια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul