Ian Dunbar -συνέδριο EG 2007 video-σεμινάριο

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
To πιο ενδιαφέρον video σχετικά με εκπαίδευση σκύλων που έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα....επειδή θεωρώ πολύ ισορροπημένη την άποψη....ίσως η θέση του να είναι σε κάποιο ήδη ανοιγμένο νήμα, την πιθανή μεταφορά την αφήνω στους υπεύθυνους....

Ο Ίαν Ντάνμπαρ μιλάει για τη φιλική προς τους σκύλους εκπαίδευση σκύλων | Video on TED.com

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Έχω κάνει κλασική εκπαίδευση στον Ορφέα, όχι τις υπερβολές της μόδας, ακολούθησα τις οδηγίες του εκπαιδευτή μου, όλα έχουν πάει πολύ καλά, η συμβίωση είναι υπέροχη, αν εμείς έχουμε μέτρο, τότε "αποκτούμε" σκύλο σωστό, ο σκύλος μας συμπεριφέρεται σωστά ή λάθος ανάλογα με το πόσο σωστά ή λάθος συμπεριφερόμαστε εμείς οι ίδιοι, ο σκύλος μας είναι ο καθρέπτης μας.....η ισορροπημένη πορεία είναι η σωστή.....ούτε η παχυσαρκία από λανθασμένες επιβραβεύσεις - γλυκά ή παρακαλετό για να εκτελεί ο σκύλος μας, ούτε βασανισμένα ζώα φοβικά.......η τήρηση των κόκκινων γραμμών [που είναι και της μόδας αυτές τις ημέρες] να γίνεται και όλα πάνε καλά....βλέποντας το video ανακάλυψα και κάτι άλλο, ισορροπημένοι σκύλοι παρατηρούνται σε οικογένειες με ισορροπημένα παιδιά....και αυτό δεν είναι τυχαίο....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το βιντεο ειναι πραγματι ενδιαφερον και περιεκτικο. Ουτε εγω θελω να ειμαι των ακρων. Ειμαι της αποψης οτι με την συμβιωση πολλα πραγματα ρυθμιζονται και αποκαθίστανται αναμεσα σε μενα και τον σκυλο...

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Το βίντεο αυτό το παρακολούθησα την πρώτη βραδιά που μάζεψα το Λούνο σπίτι... σε κατάσταση πανικού έψαχνα οδηγίες και συμβουλες , πολλες οι πληροφορίες που έβρισκα στο διαδίκτυο και αντικρουόμενες... Σε πρώτη φάση εφάρμοζα πράγματα που είχα δει να κάνουν εκείνες οι νταντάδες στην τηλεόραση! Μετά το βίντεο αυτό αποφάσισα ότι θα εφαρμόσω στο μικρό ό,τι λέει ο Dunbar, βρήκα το site του, κατέβασα και 2 χρησιμότατα βιβλία που δίνει δωρεάν, διάβασα για την τεχνική του crate και για τη θετική επιβράβευση... Με βοήθησε πάρα πολύ. Η μόνη ένσταση που έχω πλέον είναι ότι σε αγχώνουν τα βιβλία του πολύ, ότι θα κάνεις ένα λαθάκι και πάει, καταστράφηκε ο σκύλος...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97