Iβάν ο τρομερός

potokis

Member
25 Μαϊου 2011
12
0
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Γεια σας απο τον ομορφο Πυργο Ηλειας. Με λενε Γιαννη και πριν λιγες μερες απεκτησα ενα κουταβι Rottweiler πεντε μηνων τον Ιβαν . Εχει υψος 50cm και βαρος 28kg . Eιναι ησυχος και εχει γινει η σκια μου , οπου παω απο κοντα . Θα τον αφησω λιγες μερες να εγκλιματιστει στο καινουργιο του περιβαλλον , να μας συνιθησει και μετα να αρχισω με βασικη υπακοη . Τις εντολες τις ξερω απο το ντοπερμαν που ειχα μεχρι προτεινος και το οποιο εχασα απο εμφραγμα μετα απο 12 χρονια πραγματικης συμβιωσης και φιλιας. Αυτα προς το παρων και οποιεσδηποτε συμβουλες καλοδεχουμενες ,αφου εδω μιλαμε για αλλη ρατσα.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλημερα και καλως ηρθες.....!!!!!! ευχομαι να περασετε πολλα ομορφα χρονια μαζι και οπως εχει γινει αυτος η σκια σου, να γινεις κι εσυ η δικη του!!!!! να ξεκινησεις κι εκπαιδευση για να εχετε μια ομαλη συμβιωση......!! μαζι σου μενει μεσα στο σπιτι??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες Γιάννη :)
Να χαίρεσαι τον Ιβάν σου. Δεν ακούγεται πάντως και τόσο τρομερός :rolleyes::p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Καλως ηρθες συμπατριωτη! :) Να σου ζήσει το σκυλάκι σου!!

potokis

Member
25 Μαϊου 2011
12
0
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Παιδια ευχαριστω για το καλοσορισμα . Ο Ιβαν θα μενει κατω στο δικο του κτιστο σπιτακι 2χ2 . Το κτημα ειναι 4 στρεμματα , οποτε εχει χωρο αφθονο να αλωνιζει . Εγω παλι ολη μερα ειμαι κατω και ασχολουμε με τα δεντρα και τα λουλουδια οποτε καταλαβαινετε οτι ολη μερα μαζι ειμαστε.

mareco σιγα σιγα θα ξεθαρεψει ακομα ειναι ψαρωμενος