συνοπτικα: πηρα τον hugo οταν ηταν 40 ημερων και αμεσως γραφτηκα στο φορουμ σας.επειτα καταλαβα οτι 40 ημερων ειναι υπερβολικα μικρος για να απογαλακτιστει.ετσι 24 ωρες το 24ωρο ημουν διπλα του και προσπαθουσα παιζοντας τον ρολο της σκυλομανας και των σκυλοαδερφων να προσεγγισω το φυσικο του περιβαλον.εισασταν ολοι υπερβολικα εριστικοι αλλα παρ'ολα αυτα περασσατε ενα σωστο μηνυμα.ο hugo ενα γλυκο ροτβαιλερακι δεν γεννηθηκε σε καποιο εκτροφειο αλλα δυστυχως στην αυλη ενος πονηρου ή ανενημερωτου ιδιωτη και απο δυο υγειους γονεις.ο ιδιωτης μαλιστα με ειδικο λαστιχακι οπως μου ειπε του αφαιρεσαι την ουρα.ο hugo αποκτηθηκε απο καποιον ο οποιος δεν ζητουσε εναν εκθεσιακο σκυλο αλλα εναν καθαροαιμο συντροφο της συγκεκριμενης φυλης και δεν τον ενδιαφερει η αναπαραγωγη.
δεν μπορω να καταλαβω λοιπον γιατι προκαλεσε και προκαλει εκνευρισμο το γεγονος οτι επελεξα να βοηθησω ενα κακως γεννημενο κουταβακι που ισως μακρια μου να ειχε ασχημη μοιρα.τοσο εκνευριστικο σας ακουγεται που ο hugo και ο καθε hugo ειναι καθαροαιμος ή τουλαχιστον δεν αποκλινει πολυ απο το προτυπο του και δεν γεννηθηκε σε εκτροφειο?τα λεω αυτα γιατι διακρινω επιθετικη ταση απεναντι σε οποιον παρει ενα καθαροαιμο κουταβι απο ιδιωτη.δεν επικροτω αυτους τους ιδιωτες, αντιθετα τους καταδικαζω κρεμαλα θελουν.εφοσον ομως τα κουταβακια αυτα γεννηθουν καποιος πρεπει να τους παρεχει αγαπη.υπαρχουν ανθρωποι που ζουν μακρια απο εκθεσεις και αναπαραγωγες γιατι να μην επιλεξουν καποιο απο αυτα τα κουταβακια εφοσον βεβαια ειναι υγειες?στο κατω κατω δεχτειτετα σαν ημιαιμα.φοβαμαι στην ιδεα οτι πισω απο ολη αυτη την επιθετικοτητα κρυβονται επαγγελματικα συμφεροντα.
ο hugo τωρα ειναι ενα σωστο υγειεστατο κουταβι και ελπιζω και στην πορεια του.
το μοναδικο λαθος μου σε ολη αυτην την υποθεση ειναι οτι πηρα ενα κουταβακι τοσο μικρο.ετσι κι εγω με την σειρα μου τονιζω:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 65 ΜΕΡΕΣ.
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου το μαθατε
δεν μπορω να καταλαβω λοιπον γιατι προκαλεσε και προκαλει εκνευρισμο το γεγονος οτι επελεξα να βοηθησω ενα κακως γεννημενο κουταβακι που ισως μακρια μου να ειχε ασχημη μοιρα.τοσο εκνευριστικο σας ακουγεται που ο hugo και ο καθε hugo ειναι καθαροαιμος ή τουλαχιστον δεν αποκλινει πολυ απο το προτυπο του και δεν γεννηθηκε σε εκτροφειο?τα λεω αυτα γιατι διακρινω επιθετικη ταση απεναντι σε οποιον παρει ενα καθαροαιμο κουταβι απο ιδιωτη.δεν επικροτω αυτους τους ιδιωτες, αντιθετα τους καταδικαζω κρεμαλα θελουν.εφοσον ομως τα κουταβακια αυτα γεννηθουν καποιος πρεπει να τους παρεχει αγαπη.υπαρχουν ανθρωποι που ζουν μακρια απο εκθεσεις και αναπαραγωγες γιατι να μην επιλεξουν καποιο απο αυτα τα κουταβακια εφοσον βεβαια ειναι υγειες?στο κατω κατω δεχτειτετα σαν ημιαιμα.φοβαμαι στην ιδεα οτι πισω απο ολη αυτη την επιθετικοτητα κρυβονται επαγγελματικα συμφεροντα.
ο hugo τωρα ειναι ενα σωστο υγειεστατο κουταβι και ελπιζω και στην πορεια του.
το μοναδικο λαθος μου σε ολη αυτην την υποθεση ειναι οτι πηρα ενα κουταβακι τοσο μικρο.ετσι κι εγω με την σειρα μου τονιζω:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 65 ΜΕΡΕΣ.
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου το μαθατε
Last edited: