Honestos rio Grande (Honie) - Νew life

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πριν 3 μηνες και ενω ημουνα στο φεις βλεπω μια αγγελια φιλης εκτροφεως η οποια ζητουσε βοηθεια για ενα κουταβι της στην Γερμανια,μιλησαμε μαζι και μου ειπε οτι εχει δωσει ενα Φιλα στην Βρεμη με το οποιο ο ιδιοκτητης μετα απο 7 μηνες εχει προβληματα,αυτα ηταν,ο σκυλος τον δαγκωνε,κατεστρεφε τα επιπλα του σπιτιου γαυγιζε πολυ εκανε επιθεσης απο φοβο σε περαστικους και ειδικα σε αντρες,επικοινωνησα με τον Χερμπερτ και μου ειπε οτι το σκυλι πρεπει να φυγει αμεσως η αλλιως ευθανασια.
Πηρα τηλεφωνο εναν αλλο φιλο Γερμανο και ρωτησα αν μπορουσε να φιλοξενησει ενα Φιλα για μερικες ημερες,μου εδωσε το οκ,και την αλλη μερα ο Χερμπερτ εκανε ταξιδι 650χλμ. μεχρι την Στουτκαρδη οπου και παρεδωσε τον Χονεστο δεν πηρε ουτε ενα ευρω(πληρωσε 1500 για αυτο το σκυλι)και γυρισε αλλα 650χλμ πισω,με γυναικες δεν ειχε προβλημα.
Εγω εψαχνα να βρω εισητηρια και πτηση επιστροφης με σκυλο αλλα εχω και τα σκυλια εδω και την Ναβαρα σε ενδιαφερουσα,εφυγα τελικα με μια πτηση για 2 μερες,εφτασα επανω και οδηγησα αλλα 200χλμ περιπου μεχρι Ζααρλαντ εκει ειδα ενα σκελετωμενο Φιλα με την ουρα στα σκελια σαν αλογακι της θαλασσας,και αρχισα αμεσως δουλεια επι 5-6 ωρες με φιμωτρο παλευαμε καθομασταν εφαγε,ευτυχως λαιμαργος λογω πεινας,περιπου 2 κιλα αλλαντικα σε κυβους,απο εκει την αλλη μερα αεροδρομιο και πισω,αλλα ελα που δεν εβγαινε απο το κρατε χρειαστηκα βοηθεια απο τα παιδια της διωξης που ετυχε να ειναι σκυλαδες και ηθελαν να δουνε και το σκυλι,τα τρυκ που καναμε δεν λεγοντε το σκυλι ηταν μερικες μερες κατω απο δυνατο στρες,ειχε και μερικους μηνες βασανισμων οπως μαθαμε αργοτερα,
εφτασα Δραμα αντε τωρα κατεβασε τον και πανε στο σπιτι και το βραδυ κοιμησου στον ιδιο χωρο.
Μετα απο 2 μηνες συμβιωσης ο Χονεστο εγινε αλλο σκυλι,καθε μερα και παντου ειμασταν μαζι επινα καφε εξω σε καφετερια και αυτος μου αρπαζε το χερι αν εκανα το λαθος να το παω προς αυτον,ετρωγε μονος επινε νερο μονος,και οταν μπαιναμε στο σπιτι κρυβοταν με το που μπαιναμε εφευγε σφαιρα επερνε τα παντα παραμαζωμα για να κρυφτει(αρα το προβλημα ηταν στο σπιτι εκει βασανιζοταν)εξω τον ειχαν μαλλον κυριλε.συνεχιζετε

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η ημερα ξεκινουσε καθε φορα με πανικο μολις ξυπνουσα κρυβοτανε και εριχνε ολες τις καρεκλες κατω απο τον φοβο του,να τον αγγιξω δεν μπορυσα ευτυχως ειχα το στηθολουρο και τον ιμαντα παντα πανω του αλλιως μολις πλησιαζα το σωμα του με αρπαζε τον κυνηγουσα μεσα στο σπιτι για να πιασω τον ιμαντα οταν τον επιανα ηρεμουσε(μαλλον εκει τις ετρωγε και απο φοβο δεν εκανε τιποτα σε εμενα αν και στην αρχη προσπαθησε και τα καταφερε αρκετες φορες),βγαιναμε εξω για πιπι και αν εκανα καμμια λαθος κινηση εβαζε την ουρα στα σκελια και τραβουσε σαν τρελλος να φυγει αυτο κρατουσε και ωρες μερικες φορες,με κολπα του τυπου να καθομε κατω και να του μιλαω ηρεμα εστρωνε καπως η κατασταση διεκρινα οτι ειχε μια συμπαθεια στην λεξη ελα και παμε (λογω βολτας ισως)και μονο με αυτες ηρεμουσε καπως.
Στα καφε της πρωτες 2 εβδομαδες (στου Κωστα δηλαδη γιατι εκει ειναι το γραφειο φιλων Φιλα Δραμας:D:D:D)καθοταν ορθιος με την ουρα ατα σκελια(ασχημο θεαμα)και κατω απο στρες ηταν και οι ζεστες πεταγοταν με καθε παραξενο ηχο αλλα μιλαμε για πεταγμα πανικος,οταν γυριζαμε στο σπιτι με το που ανοιγα την πορτα εφευγε σφαιρα μιλαμε για ρουκετα και κρυβοταν κατω απο την τραπεζαρια,δεν με πλησιαζε με τιποτα του εβαζα φαγητο και επρεπε να φυγω 5 μετρα μακρια αν εκανα καποια κινηση σταματουσε εφευγε και ξαναπηγαινε μετα απο 5 λεπτα,στο αυτοκινητο ομως εκτος τις πρωτες 2-3 φορες εμπαινε μονος του και αμεσως καταλαβε οτι αμαξι σημαινει επισκεψη στο βουνο και τα αλλα σκυλια,εκεινα βεβαια θα τον ετρωγαν αλλα καθε μερα εκει γυρω απο τον φραχτη μετα απο 2 μηνες τον συνηθισαν ειναι και νεαρος δεν εγινε τιποτα δεν επεσε ουτε μια ψιλη εβγαλα φυσικα ολα τα σκυλια ενα ενα με ιμαντα και εβλεπα αντιδρασεις απολυτως τιποτα μετα απο 2 μηνες τον ειχαν κανει δικο τους την μυρωδια του τα ουρα του και γενικα την εικονα του(ο σκυλος ειναι ζωο της συνηθειας)οποτε τον αφησα εκει.
Σημερα καθε μερα που παω ο Χονεστο θα ειναι ο πρωτος που θα ερθει κοντα μου και θα ζητησει τα χαδια μου,θα τα απαιτησει με μικρα δαγκωματα η σπρωξιματα στα χερια μου ειδικα μετα το φαγητο τωρα οταν τρωει τον χαιδευω και βαζω το χερι μου στο δοχειο φαγητου του χωρις προβλημα,βγαζει μερικες φορες καποιον φοβο αλλα μπορω να φωναζω τα αλλα σκυλια να βριζω να πηδαω να τον ζουλαω να τον χτυπαω φιλικα σε ολο το σωμα και να μην φοβαται απλα δειχνει ακομα καποια ιχνη,τα οποια πιστευω σε μερικους μηνες δεν θα υπαρχουν πια.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Tι να πω τωρα...Μου εφτιαξες τη διαθεση. Μια απο τις πιο κλασικες φιγουρες σκυλου ολων των εποχων η προτελευταια φωτο...:cool:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά με συγκίνησες με την κίνησή σου...μπράβο σου. Εύχομαι τα καλύτερα ..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Tι ταλαιπωρια μπορει να εφαγε το σκυλι στο προηγουμενο σπιτι του? Γιατι τα παιρνουν καποιοι ανθρωποι?
Τελικα οσο και να χρυσοπληρωσεις για καποιον σκυλο,αν δεν εισαι αξιος να τον εχεις,δεν εισαι,πως να το κανουμε....
Συγχαρητηρια για την υπομονη σου και την προσπαθεια να τον συνεφερεις,να μας ενημερωνεις για το πως παει,ειναι πραγματικα ενδιαφερον.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Πρεπει να γινονται sticky τετοια θεματα για να ριχνουμε μια ματια και να βλεπουμε(μαθαινουμε...)πόσο διαφερει ο ηγετης απο τον ιδιοκτητη...
Μπραβο σου για την υπομονη και εξαιρετικη δουλειά που εκανες δινοντας στον σκύλο μια δευτερη ζωη!:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
New life οντως.. εδωσε μια δευτερη ευκαιρια στο σκυλαρο.. Μπραβο βρε Ηλια!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ηλία εύγε
και εύγε και στην αγέλη σου γιατί κατα βάση αυτή ολοκλήρωσε το έργο που ανέλαβες και ξεκίνησες

μήπως είσαι ο Cesar Milan ? :lol:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ηλία,

Τι να πω? Τα είπα ήδη (κατά λάθος) στα σχόλια του διαγωνισμού φωτογραφίας...
Σεβασμός (στον άνθρωπο - στον ηγέτη, που λέει και ο mAthosalas) και Συγκίνηση (για το σκύλο και τη νέα του ζωή)...

Και ένας, πραγματικά κερδισμένος (και από τους δυό σας) τίτλος: Για πάντα μαζί, στην όμορφη ζωή...

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συγχαρητήρια Ηλία.
Πολύ όμορφη ιστορία, και πραγματικά μπράβο για την υπομονή σου και την επιμονή σου.

Άλλο ένα παράδειγμα πως με υπομονή και αγάπη, μπορούμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα,
και πάνω απόλα να βοηθησουμε τα σκυλιά μας.

:)

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Δεν έκανες απλά μια καλή πράξη αλλά έσωσες μια ψυχή. Με υπομονή, πολύ προσπάθεια και αγάπη σώθηκε μια ζωούλα που, δυστυχώς, πέρασε πολλά. Αυτό με κάνει να έχω ελπίδες για τον κόσμο αυτό. :)

Εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη ζωή μαζί με τον σκυλάκο και την υπόλοιπη αγέλη σου. Να μας ενημερώνεις για τον κούκλο και να μας βάζεις φωτογραφίες για να βλέπουμε πόσο όμορφα εξελίσσεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97