help ! !

pittlover

New Member
29 Ιανουαρίου 2010
3
0
corfu
καλημερα σε ολους! ειμαι καινουριος στη παρεα σας και θελω τη βοηθεια σας ! υπαρχει καποιος επισημος εκτροφεας APT στην ελλαδα??και αν ναι δεν ειναι αναγκη να πειτε καποιο ονομα αρκει να μαθω αν υπαρχει με ενδιαφερει ! δεν ειμαι μελοs σε καποιο club ουτε μεσω ιντερνετ εχω βρει κατι σχετικο.help ! για την ιστορια εχω ηδη ενα αρσενικο 3 ετων

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εννοεις American Staf γιατι δεν νομίζω να υπαρχει American Pit bull...
Αυτο που έχεις είναι Pit Bull...?
To δευτερο τι το θέλεις? Ελπίζω όχι για ζευγάρωμα...:confused:

pittlover

New Member
29 Ιανουαρίου 2010
3
0
corfu
για ζευγαρωμα υπαρχουν αρκετα...δε το θελω για ζευγαρωμα!απλα θελω να αποκτησω αλλο ενα και δε θελω παλι αρσενικο..πιστευω εξαλλου οτι καλυτερα θα ειναι αρσενικο-θηλυκο μαζι..απλα δε θελω να παρω απο αγγελιες,ιδιωτες που δε γνωριζω,petshop k.t.l που δε θα ξερω ουτε απο που κραταει το σκυλι κ δε θα το εχω δει κιολας ισως...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν υπάρχει κάποιο pit bull rescue club ή κάτι τέτοιο; Κάνω λάθος; Για googlαρέ το λίγο. Κάτι θα βρεις.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
το πιτ μπουλ δεν ειναι ανγνωρισμενη φυλη γιατι δεν εχει σταθερο τυπο λειπει δηλαδη η ομοιογενεια μεταξυ των δειγματων της φυλης σε χαρακτηρα και μορφολογια

αρα δεν εχει και καποιον εκτροφεα ανγνωρισμενο απο κυνολογικο ομιλο , τουλαχιστον καποιον ομιλο που θετει καποια κριτηρια για να αναγνωρισει μια φυλη

pittlover

New Member
29 Ιανουαρίου 2010
3
0
corfu
το πιτ μπουλ δεν ειναι ανγνωρισμενη φυλη γιατι δεν εχει σταθερο τυπο λειπει δηλαδη η ομοιογενεια μεταξυ των δειγματων της φυλης σε χαρακτηρα και μορφολογια

αρα δεν εχει και καποιον εκτροφεα ανγνωρισμενο απο κυνολογικο ομιλο , τουλαχιστον καποιον ομιλο που θετει καποια κριτηρια για να αναγνωρισει μια φυλη
απλα βλεπω καποια εκτροφεια σε site στο εξωτερικο και αναρωτιεμαι γιατι δε βρισκω κατι εδω...θα το ψαξω παντως!ουτε ως αμερικαν σταμφορντσαιρ? σταμφορντσαιρ μπουλ τεριερ..?? σας αφηνω πρεπει να φυγω κ τα ξαναλεμε

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
αυτα ειναι αλλες φυλες , σταθεροποιημενες κοντινες νομιζω στο πιτ αλλα δεν ξερω περισσοτερα να σου πω

καποιοι απο το φορουμ μπορουν να σε ενημερωσουν παντως

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog