Help...!!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Καλησπερα. Δυστυχως ειμαι πολυ στεναχωρημενη!Στη σκυλιτσα μου -που βρηκα στο δρομο μολις τρεις μερες πριν-εκανα το εμβολιο της, της εδωσα τα χαπια της, τη ταισα, τη προστατεψα αλλα με τα αλλα μου τα σκυλια εχουμε θεμα!! Ο frangi( το λαμπραντορ της φωτο) τα παει καλα μαζι της...αλλα οπως εχω ηδη αναφερει το φιλοξενουμενο επ αοριστον συνεχως τη δαγκωνει με αποτελεσμα η μικρη να ειναι πολυ τρομαγμενη!! Πηρα σε πολλες φιλοζωικες μπας και βοηθησει καμια και προσωρινα μεινει εκει το κακομοιρο!! Δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε απογνωση! Πρεπει να της βρω βοηθεια.!! Ηθελα τοσο πολυ να τη κρατησω αλλα πλεοπν εχουμε αποκτησει προβλημα και με τη γειτονια γιατι συνεχεια φωναζουν....!! Τι να κανω???? Δεν θελω να παθει τιποτα ειναι ακομα μικρο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν μπορεις να τα κρατας καπου ξεχωριστα? Για ποσο διαστημα θα φιλοξενεις το αλλο? Τι σημαινει επ'αοριστον? Στο χαρισε?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μην πανικοβάλλεσαι.... Για αρχή θα σου έλεγα να απομονώσεις το μικρό σε αλλο δωμάτιο και το λαμπ να μην έρχεται σε επαφη.Μεχρι να βρείς μια λύση.Δεν ειμαι εκπαιδευτης και δεν ξέρω γιαυτο καλύτερα να μιλήσει καποιος εμπειρος ή καποιος με παρόμοιο συμβαν. Ισως το λαμπ ζηλεύει ή νιώθει οτι θα χασει την κυριαρχία...τι να πω.Υπομονή!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Μην πανικοβάλλεσαι.... Για αρχή θα σου έλεγα να απομονώσεις το μικρό σε αλλο δωμάτιο και το λαμπ να μην έρχεται σε επαφη.Μεχρι να βρείς μια λύση.Δεν ειμαι εκπαιδευτης και δεν ξέρω γιαυτο καλύτερα να μιλήσει καποιος εμπειρος ή καποιος με παρόμοιο συμβαν. Ισως το λαμπ ζηλεύει ή νιώθει οτι θα χασει την κυριαρχία...τι να πω.Υπομονή!
Tonini δεν ειναι το λαμπ που εχει το προβλημα!! Ειναι το φιλοξενουμενο chow chow!! Δεν μου το χαρισε απλως εχει πολλα προβληματα(δουλεια-σπιτια) και δεν υπαρχει χωρος να βαλει καπου τον σκυλο!!!Ναι ομολογω ειμαι σε απογνωση!!!Δεν ξερω τι να κανω. Δεν υπαρχει τροπος να απομονωθει κανενα σκυλι!!

Last edited:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ειπα και εγώ επιθετικο λαμπ???!!! Συγνώμη δεν το ήξερα.Κια τώρα θες να βρείς καταφύγιο προσωρινό για το chow???

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Ναι οντως δεν κολλαγε!!Δεν πειραζει!! Να το κανω αυτο δεν μπορω...Ειναι δυσκολα τα πραγματα με το chow ...Ψαχνω καταφυγιο για τη μικρουλα μου προσωρινα!! Ειναι πολυ δυσκολο να την αποχωριστω!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Παναγιωτα ησουν ετοιμη να αγορασεις 2ο σκυλακι πραγμα που σημαινει οτι αυτο θα μπορουσε καλλιστα και μαλλον σιγουρα να ειχε συμβει και στο τζακ ρασελ που πιθανον να ειχες ηδη παρει αν δεν εβρισκες τη μικρουλα σου. Τι θα εκανες? Θα το πηγαινες πισω στον εκτροφεα επειδη το φιλοξενουμενο σκυλι δεν το θελει? Παρε τηλεφωνο τον ιδιοκτητη του Τσόου να αναλαβει τις ευθυνες του. Εξηγησε του οτι υιοθετησεις 2ο σκυλι πραγμα που ειχες σκοπο και τα πραγματα δεν ηρθαν οπως τα υπολογισες. Αφου αποφασισες οτι θελεις 2ο σκυλακι γιατι να δωσεις το κουταβι? Μεχρι να βρεις λυση κλεισε τον τραμπουκο εξω απο το δωματιο οταν δεν τα επιβλεπεις.

Οι φιλοζωικες ομαδες δεν ειναι ξενοδοχεια σκυλων και μαλιστα για αοριστο χρονικο διαστημα. ;)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
ΝΑι αλλά η μικρή ειναι μωρό....σε καταφύγιο οι συνθήκες δεν ειναι και οι καλύτερες για ενα μωρο!!!!Εγω θα προτεινα να βρεις κατι για το φιλοξενούμενο. Απο την στιγμή που πρεπει να δώσεις μια τετοια λύση, και θες το κουτάβι να το κρατήσεις μετα, μην χαλασεις την σχεση του μικρού του λαμπ και εσενα!!!Εγώ τουλάχιστον ετσι θα επραττα.Δεν θα ρίσκαρα την ψυχολογία του κουταβιού που μετα από λίγο καιρό θα φύγει απο εναν χώρο και θα επιστρέψει παλι στον ιδιο....

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Το δευτερο σκυλακι οπως πολυ σωστα ειπες θα το επαιρνα αφου εφευγε το chow....εκατσε η μοιρα ετσι κ μου ηρθε το ακομα καλυτερο!!Ετσι πρεπει να γινει αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα βρω ανταποκρισμα! Ερεται και το βλεπει καμια φορα και δεν τον ακουει..ειναι ενα σκυλι που πρακτικα εχει μεγαλωσει μονο του!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
ΝΑι αλλά η μικρή ειναι μωρό....σε καταφύγιο οι συνθήκες δεν ειναι και οι καλύτερες για ενα μωρο!!!!Εγω θα προτεινα να βρεις κατι για το φιλοξενούμενο. Απο την στιγμή που πρεπει να δώσεις μια τετοια λύση, και θες το κουτάβι να το κρατήσεις μετα, μην χαλασεις την σχεση του μικρού του λαμπ και εσενα!!!Εγώ τουλάχιστον ετσι θα επραττα.Δεν θα ρίσκαρα την ψυχολογία του κουταβιού που μετα από λίγο καιρό θα φύγει απο εναν χώρο και θα επιστρέψει παλι στον ιδιο....
Συμφωνω με οσα λες αλλα δεν ειναι δουλεια της Παναγιωτας να βρει σπιτι φιλοξενιας για τον φιλοξενουμενο της. Εχει κι ιδιοκτητη ο φιλοξενουμενος σκυλος. Καποιος ηθελε σκυλο και τωρα καλειται η Παναγιωτα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ΠΟΥ? Στο σπιτι ΤΗΣ???

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
συμφωνω απολυτα....Αυτο εναι το προβλημα μου..οτι πρεπει εγω να το φροντιζω εξ ολοκληρου! Και αυτο δεν με πειραζει μιας και ουτε οικονομικα με βαραινει πχ...μεπειραζει το οτι και στον frangi και τη μικρη αντιδραει πολυ ασχημα!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μαλιστα....σίγουρα εσυ ξέρεις καλύτερα και τον σκυλο και τον ιδιοκτήτη.Οπως είπε και ο/η Νizinny ειδοποιησε τον ιδιοκτήτη και στην τελική αφου δεν μπορεί να το κρατήσει ας μην το φορτώνει αλλου...Ας παρει την απόφαση να το δώσει για υιοθεσία....γιατί αν το σκυλί αυτό οπως λες ειναι μεγαλωμένο μόνο του τοτε πρεπει να σκεφτεί και την ψυχολογία του στον επόμενο ιδιοκτήτη.. (εκτός θέματος αλλά ήθελα να το αναφέρω.)
Για μενα αφου θες να κρατήσεις το κουτάβι μην κάνεις την κίνηση καν να ψάξεις εστω και προσωρινό καταφύγιο. Δες τι θα κανεις με το τσόου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τα καταφύγεια δεν παίρνουν κουτάβια.
Ούτε καν σε απόσταση βολής, δεν τα δέχονται.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
συμφωνω απολυτα....Αυτο εναι το προβλημα μου..οτι πρεπει εγω να το φροντιζω εξ ολοκληρου! Και αυτο δεν με πειραζει μιας και ουτε οικονομικα με βαραινει πχ...μεπειραζει το οτι και στον frangi και τη μικρη αντιδραει πολυ ασχημα!!
Τότε πρέπει να δώσεις ενα τελος στο θεμα φιλοξενίας τετοιου είδους.
Nizinny εννοείται οτι δεν πρεπει να βγάει το φίδι απο την τρύπα η Παναγιώτα γι'αυτο ακριβώς το λόγο είπα οτι πρεπει να κανει κατι για τον φιλοξενούμενο και οχι να διώξει το κουτάβι. Το τι θα κανει ειναι καθαρά θέμα δικο της. Εμεις απόψεις λεμε. :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Απομονωσε το chow σε αλλο δωματιο και να το αφηνεις με τα σκυλια σου μονο υπο την δικη σου επιτηρηση. Δεν φταει σε τιποτα το κουταβι αλλα ουτε και ο Φρανγκι να βασανιζονται απο τον "φιλοξενουμενο" μεσα στο σπιτι τους.
Επισης ο φιλοξενουμενος αρμενικη βιζιτα σας εκανε και ηρθε η ωρα σιγα σιγα να παει σπιτακι του.
Καταλαβαινω οτι προφανως ο ιδιοκτητης ειναι φιλος σου αλλα οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους. Αν δεν μπορει να εχει τον σκυλο ΤΟΥ στο σπιτι ΤΟΥ να τον παει σε καποια πανσιον και να μην χρησιμοποιει σαν πανσιον το δικο ΣΟΥ σπιτι.

ΥΓ η μικρη ειναι κουκλα

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Παιδια επεστρεψα μετα απο μερες...ολα πανε καλα το τελευταιο διαστημα....και η αγαπη του ενος και για το αλλο...ειναι πλεον ευκολο να τη διαπιστωσει κανεις!! Ολα καλα λοιπον...

ΥΓ ενας φιλος ψαχνει ενα σκυλακι malteze -grifon κατι τετοιο,ακομα και ημιαιμο!!!Ξερετε τιποτα???Επειδη ειναι για εκπληξη στη κοπελα του...δεν θελει να του ερθει και ακριβα....τωρα βεβαια το ακριβο και το φτηνο δεν μετριουνται ετσι...οταν δν εχεις προτιμηση, ειναι κριμα τα αδεσποτακια να ειναι στο δρομο.....Και το ξερω καλα μιας και ειμαι αδεσποτο-μαμα!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Παιδια επεστρεψα μετα απο μερες...ολα πανε καλα το τελευταιο διαστημα....και η αγαπη του ενος και για το αλλο...ειναι πλεον ευκολο να τη διαπιστωσει κανεις!! Ολα καλα λοιπον...

ΥΓ ενας φιλος ψαχνει ενα σκυλακι malteze -grifon κατι τετοιο,ακομα και ημιαιμο!!!Ξερετε τιποτα???Επειδη ειναι για εκπληξη στη κοπελα του...δεν θελει να του ερθει και ακριβα....τωρα βεβαια το ακριβο και το φτηνο δεν μετριουνται ετσι...οταν δν εχεις προτιμηση, ειναι κριμα τα αδεσποτακια να ειναι στο δρομο.....Και το ξερω καλα μιας και ειμαι αδεσποτο-μαμα!!!

Δεν ειναι καλο δωρο-εκπληξη! Τα ζωα πρεπει να ειναι συνειδητη επιλογη μετα απο συζητηση, σκεψη, προγραμματισμο κι ερευνα. Οι περισσοτερες εκπληξεις δεν εχουν καλο τελος. Πες του οτι καλυτερα να το συζητησει πρωτα με την κοπελα του. Μπορει ακομη και στο πιο απλο να μην ταιριαξει σε αυτο που αυτη θα φανταζοταν να εχει. Ακομη και στο χρωμα.

Χαιρομαι που ολα πανε καλα με τα δικα σου και την αρμενικη βιζιτα σας! :)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Και εγω αυτο πιστευω...ειναι λαθος τετοια δωρα εκπληξη....αλλονα το θελει ο αλλος και να του το "παρεις" εσυ και αλλο να επιλεξεις ΕΣΥ τι ρατσα, το φυλο κτλ....!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ