εφοσων δεν εχει ολοκληρωσει τα εμβολια μπορεις να κανεις αυτο που εκανα και εγω...
δεν γνωριζω αν δουλευεις και ποσο χρονο εχεις στην διαθεση σου.
εγω για καλη μου τυχη, και καλη τυχη του σκυλου δεν δουλευω και ετσι την εβγαζα βολτα στην αυλη καθε δυο ωρες...και το βραδυ που επρεπε να κοιμηθω, δεν κοιμομουν 8ωρο, αλλα λιγοτερο και παντα την κοιμιζα διπλα στο κρεβατι μου στο μαξιλαρι της ετσι ωστε να ξερει οτι ειμαι διπλα της και μην παθαινει πανικους κτλ κτλ και κατουραει...
με τον καιρο απο δυο ωρεσ το εκανα 3 ωρες και μετα το εκανα 4 ωρες... δηλαδη τις πρωτες 15 ημερες αν δυο ωρες, μετα για 15 ημερες 3 ωρες και μετα για 15 ημερες ανα 4 ωρες... βεβαια ειχαμε ατυχηματακια..αλλα οχι τοσο συχνα οσο στην αρχη...
αν παλι δουλευεις και ειναι καποιος στο σπιτι, γονιος φιλος φιλη μπορει να την βγαζει στην αυλη....και ειδικα τωρα που κανει κρυο, με την αλλαγη θερμοκρασιας απο την ζεστη στο κρυο, θελει δεν θελει θα της ερθει να κατουρησει....
και μετα οταν θα μπορεσει μα κανει βολτες, θα την βγαζεις στον δρομο, στα παρκα οπου θελει και θα κανει την αναγκη της....