hello, me (selene) my 2 boxers and !!!my new rescue pit bull...

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
γεια σας παιδια
ειμαι η σελιν
εχω 2 ενηλικα μποξερ που οπως καταλαβα απο χτες... φτου φτου φτου ειναι υγιέστατα και μια χαρα...

και απο χτες μαζεψα μια πιτμπουλινα που πεθαινε εξω απο ενα σκαλαβενιτη στο χαλανδρι...

πιθανον να εχει καλαζαρ, περιμενω τα αποτελεσματα της

δεν ξερω τι ακριβως θα κανω μαζι της, προταιρεοτητα μου είναι να γίνει καλα, αν γινεται, και τα υπολοιπα θα τα βρουμε... μαζι ... στην πορεια :)
καλως σας βρηκα

[video=youtube;_cieqOPu9E4]http://www.youtube.com/watch?v=_cieqOPu9E4[/video]

Last edited by a moderator:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλως ηρθες Σελιν ( ωραιο ονομα, απο που προερχετε?) στην παρεα μας. Οταν μπορεσεις ανεβασε και καμμια φωτο απο τα σκυλια σου.

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
ta puppies mou

αυτος ειναι ο μεγαλος (6 ετών)

[video=youtube;yuYgKAlrJl8]http://www.youtube.com/watch?v=yuYgKAlrJl8[/video]

η μικρή στη συνέχεια... (5 ετών)

και η candy (? ετών)

[video=youtube;L5CRFi1UWtQ]http://www.youtube.com/watch?v=L5CRFi1UWtQ[/video]

ευχαριστώ παιδιά

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλωσήλθες Σελίν!
Χίλια μπράβο που έσωσες την πιτμπουλίτσα:D!
Ξέρεις, φαντάζομαι, καλύτερα από μένα ότι είναι μεγάλη η προσπάθεια που ακολουθεί: Να την βοηθήσεις να επιβιώσει, να την κοινωνικοποιήσεις με τον κόσμο (που μέχρι τώρα δε γνώρισε σωστά) να την βοηθήσεις να ζήσει με τα δικά σου σκυλάκια αρμονικά:)
Αλλά η ανταπόδοση θα είναι ανεκτίμητη:)
Συγχαρητήρια!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Βρε Γιάννη με τρόμαξες... Είπα κι εγώ, τι της λέει της κοπέλλας; :D
Λοιπόν Σελίν καλώς ήρθες και εύχομαι ότι καλύτερο για την αγέλη σας :)

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
πάλι καλά το σκυλάκι ειναι καλα κοινωνικοποιημένο, δεν της βρισκω κατι που να χρειαζεται καποια διορθωση... τα δικα μου δεν την φτανουν και αν δεν εχω αφιερωσει τονους χρονο διαβασμα κλπ κλπ κλπ
...αλλά δεν θα την κρατησω... και δεν επιτρεπεται μεσα σε διαμερισμα 3 και δικαιουται αποκλειστικη αγαπη... ισως παλι βρω και τους γονεις της... δεν ξερω, ακομα δεν εχω σκεφτει, προεχει η υγεια της, σε μια ωρα θα μαθω αν εχει καλαζαρ...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
καλως ηρθες!
την μποξερινα σου δεν την ειδα(δεν βλεπω λινκ)

ο κυριος σου ειναι η υπεροχος...
και η πιτμπουλιτσα απιστευτη!!!πολυ τρυφερη ρατσα τα πιτ μπουλ!!!μπραβο που την σωζεις!!!ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια της!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είδες, Mareco? Είναι δύσκολο πράγμα η αγέλη.
Εχω έρθει αρκετές φορές στη θέση της Σελίν, να μην ξέρω τι να κάνω με κάποιο σκυλί που βρήκα...
Σκέπτεσαι πολλά: Θα το σώσω, θα το φροντίσω, θα το κρατήσω 1 μήνα στο σπίτι ώσπου να του βρω τη "για πάντα" οικογένεια και μετά φεύγει και προβληματίζεσαι (το ξέρεις, για μιά ζωή) για το πως περνάει, για το αν ζει καλά. Τους έχεις πει να σε ειδοποιήσουν αν χρειαστούν κάτι, τους έχεις πει να σε ειδοποιήσουν αν τους δυσκολεύει, αν το έχουν βαρεθεί. Και αυτοί χάνουν την επαφή... Και δεν τολμάς να τηλεφωνήσεις στη νέα οικογένεια για να μη μάθεις κάτι δυσάρεστο... Και πάλι από την αρχή...

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
για αυτο σκεφτομαι να κανω την τιμη να την παραχωρησω στους δικους μου η σε κανενα κολλητο... :))) αλλιως θα εχουμε στενο ελεγχο... χιχι... ας ειναι καλα... παντως ειναι απιστευτος χαρακτηρας, σπανιος και ουσιαστικα για αυτο την πηρα... δεν εχω μαζεψει αλλο σκυλακι... δεν μπορω να πω πως ειναι απ τα καλα μου αυτο (που ειναι αυτο το κοκκινο emoticon? :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Ασε, εγώ τις δύο φορές που την "πάτησα" δεν μπόρεσα να τα δώσω. Εδώ είμαστε, παρείτσα. Αλλη μία, την γλύτωσα στο παραπέντε. 5 εβδομάδες μου είχε ξεμείνει μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης και δεν έφευγε κιόλας τότε ο κερατάς. Και τρέμω στην σκέψη μην μου βρεθεί κι άλλο μπροστά μου... :p:(:p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
για αυτο σκεφτομαι να κανω την τιμη να την παραχωρησω στους δικους μου η σε κανενα κολλητο... :))) αλλιως θα εχουμε στενο ελεγχο... χιχι... ας ειναι καλα... παντως ειναι απιστευτος χαρακτηρας, σπανιος και ουσιαστικα για αυτο την πηρα... δεν εχω μαζεψει αλλο σκυλακι... δεν μπορω να πω πως ειναι απ τα καλα μου αυτο (που ειναι αυτο το κοκκινο emoticon? :)
Θα είναι φανταστικό να την υιοθετήσει κάποιος δικός σου ή κολλητός σου! Δεν μπορείς να φανταστείς πως θα νιώθεις βλέποντας τη σκυλίτσα να "ανθίζει", ξέροντας ότι χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε πιά!

selene

Member
11 Μαρτίου 2010
23
0
Να και το support team....

[video=youtube;SVuqDRzZZP4]http://www.youtube.com/watch?v=SVuqDRzZZP4[/video]

:))))

Και η μικρή κι ο μεγάλος... σε λίγο βίντεο τριολε xixixixi

Στατιστικά Forum

Θέματα