happy dog natur croq

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τα οσοι ταιζεται αυτη την τροφη η την εχετε δοκιμασει αν ειστε ευχαριστημενη,και τι αλλαξε στο σκυλακι σας...ευχαριστω πολυ

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Σύνθεση: σιτάλευρο, σιτάλευρο, καλαμπόκι, λαρδί, μαλακό σιτάρι (triticum aestivum) (7%), σκόνη κρέατος πουλερικών, σκόνη ψαριού, σνίτσελ μελάσας τεύτλων, αιμοσφαιρίνη (στεγνή), λίπος πουλερικών, βοδινό λίπος, υδρολισάτη συκωτιού, μαγιά (στεγνή), φύτρα βύνης, καρότα (στεγνά), χλωρίδιο του νατρίου, πράσινη βρώμη (στεγνή), θαλάσσια φύκια (στεγνά), κάρδαμο (στεγνό), μαϊντανός (στεγνός)

Ποσο καλο μπορει να ειναι αυτο?:roll:

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
Νικο φιλε μου και ομως εχω δει πολλους ανθρωπους με τα σκυλια τους που δινουν εδω και 1 2 χρονια,
και ηταν τελεια μιλαμε...
και γιαυτο ηθελα να δω αν εχει καποιος εμπειρια απο την τροφη αυτη να μου πει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σίγουρα είναι για σκύλους αυτό?
Με τόσα σιτηρα, για κότες μου κάνει

Χωρις παρεξήγηση, ειλικρινα.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
την επερνα και εγω, την ετρωγε ο δικος μου, το θεμα ειναι οτι μολις ενημερωθηκα για τα συστατικα του το τσουβαλι εφυγε σουμπιτο!

μακρυα....οπως και σου λεει η ghelly ειναι για κοτες!!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα συμφωνισω στο οτι μπορει να καλυπτει τις ημερισιες αναγκες του σκυλου σαν τροφη.
Στο αν ειναι καλη ομως η οχι,δεν μπορω να πω ναι ειναι.Γιατι μια αξιοπρεπης τροφη εχει σαν πρωτο συστατικο κρεας και μαλιστα σε αφυδατωμενη μορφη.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eισαι σιγουρος? Αυτην την τροφη το πολυ 25 ευρω την εχω δει!
Αν στην δινουν 40 ειναι ακριβη κ δεν αξιζει τα λεφτα της.
Με 40(κ λιγοτερα) μπορεις να παρεις Cibau,Alleva,Optima που τα συστατικα τους δεν εχουν καμια σχεση με την Natur croc.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Και εμένα η σχέση τιμής με την ποιότητα της τροφής λίγο τσιμπιμένη μου φένεται.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
γιρο στα 40 ευρω ποιες τροφες μπορει να βρω,και αν γινεται να παραγγειλω γιατι εδω δεν εχει,
γινεται χωρις να πληρωσω τα μεταφορικα,ειμαι κοντα απο εδεσσα

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εκτός από αυτές που σου είπε ο Νίκος, εγω θα προσθέσω και την Optidog από τα Lidl.
Που βάση συστατικών και τιμής μου φένεται καλύτερη από αυτήν που ανέφερες. Να πω ότι αυτό είναι από post του 2010. Το κυριότερο είναι πως θα κάτσει στο σκύλο βέβαια. Κάνε καμία αναζήτηση για online κατστήματα στο φόρουμ έχουν αναφερθεί αρκετα απλά εγώ δεν έχω ασχοληθει με το άθλημα.
Composition
Corn, poultry meal, greaves meal, beef fat, beet pulp, minerals, dried poultry liver, fish oil, fish meal, yeast, egg powder, vitamins, chondroitin sulfate, glucosamine.
*** Analysis
26.0% crude protein, crude fat 16.0%, crude ash 5.8%, crude fiber 2.5%, moisture 8.0%, calcium 1.0%, Phosphorus 0.75%, sodium 0.35%, Magnesium 0 , 1%.
Content of additives per kg:
*** Vitamins:
Vitamin A 12.000 IE, Vitamin D3 1,200 IU, vitamin E 400 mg, 300 mg vitamin C, Vitamin B1 5 mg
*** Trace elements: 8 mg of copper, iron 80 mg, manganese 32 mg, zinc 88 mg
With antioxidants: EC additives

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog