H πρώτη απόπειρα εκπαίδευσης!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Σημερα(πριν 30 λεπτα),ηταν εδω μια φιλη της μητερας μου,και ειχα φερει μαζι και το yorkie της!!!!!:D:D:D:D:D:D
Εγω,λεω για να δοκιμασω να το εκπαιδευσω!Πιστευα οτι δεν θα καταφερω κατι!!:eek:
Τελικα,μεσα σε μιση ωρα,με τη βοηθεια παριζα υφαντις(σαλαμακι με λιγα λογια),του εμαθα το κατσε και το σηκω!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Το τι χαρα πηρα δεν περιγραφεται!!!
Του ελεγα απο μακρυα κατσε,και καθοταν το βλαμμενακι!
Μετα απο καποια ωρα,αρχησε να μου "καβαλαει" το χερι!
Αλλα ειναι μικρο για να εχει ορεξεις(5,5 μηνων).Οποτε μαλλον το εκανε για να μου διξει την κυριαρχια του εε;
Παντος του εμαθα το κατσε και το σηκω!!!
Αμα δεν του πω σηκω δεν σηκωνεται!
Και ολα αυτα σε μιση ωρα!!Τελικα μπορω και εγω να εκπαιδευσω!!Χαχαχα!:D:D:D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Εν το μεταξυ,επιδη ηξερε οτι μολις κατσει θα παρει τροφη,μολις με εβλεπε με το σαλαμι στο χερι,καθοταν μονο του!Χαχαχα!
Εγω το ξανασηκωνα,και το ξαναεβαζα να καθησει!
Μετα,επειδη ειχε καταλαβει πως παει η δουλεια,μολις εβλεπε το αλαμι,σηκονωταν,το κυνηγουσε,και μολις του ελεγα κατσε,καθοταν και του το εδινα!:D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Την επομενη φορα θατου μαθω το μεινε!(αν και στο περιπου το εκανε και αυτο,γιατι περιμενε υπομονετικα να του δωσω την λιχουδια)

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Προετοιμάζεσαι σκληρά βλέπω!!!Καλά κάνεις,μάζευε εμπειρίες για να τις εφαρμόσεις στο δικό σου λαμπραντορ κάποια στιγμή (σύντομα) εύχομαι!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Και ολα αυτα σε μιση ωρα!!Τελικα μπορω και εγω να εκπαιδευσω!!Χαχαχα!:D:D:D
Φίλε, Labrador Retriever,

Ολοι "εδώ μέσα" χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό σου και την αγάπη σου για τα σκυλιά...

Σου εύχομαι, με όλη την ψυχή μου, τη φράση σου που σημείωσα παραπάνω, να τη θυμάσαι μετά από 20 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το "σκύλο" και να βλέπεις από που ξεκίνησες και που έφτασες...:cool:

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Χαχα!Σας ευχαριστω ολους!!Εγω τοσο καιρο διαβαζα,αλλα δεν ηξερα οτι μπορουσα!Τελικα δεν ειναι και δυσκολο!
Ευχαριστω!!!
Φίλε, Labrador Retriever,

Ολοι "εδώ μέσα" χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό σου και την αγάπη σου για τα σκυλιά...

Σου εύχομαι, με όλη την ψυχή μου, τη φράση σου που σημείωσα παραπάνω, να τη θυμάσαι μετά από 20 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το "σκύλο" και να βλέπεις από που ξεκίνησες και που έφτασες...
Εννοειτε πως θα το θυμαμαι!!Εμαθα το πρωτο μου κατσε σε σκυλο!!!(μηπως ενθουσιαστηκα υπερβολικα;; :p)
Ευχαριστω!Μακαρι στο μελλον να μπορεσω να ασχολιθω επαγγελματικα με τα σκυλια!!Βεβαια δεν ξερω αν θα βγαζω λεφτα :/
Τελος παντον!Βλεπουμε!
Ευχαριστω παντος!Ολους! :D :D :D :D :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Εννοειτε πως θα το θυμαμαι!!Εμαθα το πρωτο μου κατσε σε σκυλο!!!(μηπως ενθουσιαστηκα υπερβολικα;; :p)
Ευχαριστω!Μακαρι στο μελλον να μπορεσω να ασχολιθω επαγγελματικα με τα σκυλια!!Βεβαια δεν ξερω αν θα βγαζω λεφτα :/
δεν εννοειται τιποτα...πολλοι ξεχασαν το παθος,τις αποψεις και το ξεκινημα τους...σε πολλους τομεις και στην κυνολογια.

εισαι μικρος,αρα καλα κανεις και ενθουσιαζεσαι...απλα βαζε λιγοτερα emoticons...σε παρακαλω:D:paja1:

μακαρι οταν και εαν ασχοληθεις "επαγγελματικα" με τα σκυλια,να εχεις το ιδιο πηγαιο και καθαρο παθος...

λεφτα μαλλον δεν θα βγαζεις πολλα απο την κυνολογια...αλλα θα "βγαζεις" που θα σε κανουν να προχωρας,εφ'οσον ασχοληθεις.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Οκ!Οχι πολλα εμοτικονς! :p
Για τα σκυλια,δεν νομιζω να το "βαρεθω" το ολο πραγμα.....
Μπορει να ασχολουμε γενικοτερα με την κοινολογια σαν χομπυ!(μακαρι να καταφερω να γινω εκτροφεας :p)
Ευχαριστω! =))
(συνολο 3 εμοτικονς! ρεκορ!)

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Προετοιμάζεσαι σκληρά βλέπω!!!Καλά κάνεις,μάζευε εμπειρίες για να τις εφαρμόσεις στο δικό σου λαμπραντορ κάποια στιγμή (σύντομα) εύχομαι!!

Kαι εγω συντομα ευχομαι......αλλα που!
Αααα παιδια,τελικα δεν μου απαντησατε!Το σκυλακι γιατι καποια στιγμη με "καβαλησε(το χερι μου),για να διξει κυριαρχο;
Παντος ειναι μικρο για να χει ορμες(αρσενικο)

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αααα παιδια,τελικα δεν μου απαντησατε!Το σκυλακι γιατι καποια στιγμη με "καβαλησε(το χερι μου),για να διξει κυριαρχο;
Παντος ειναι μικρο για να χει ορμες(αρσενικο)
Κοίταξε λογικά αυτό συνέβη προφανώς για να δείξει την κυριαρχικότητά του,ειδάλλως συνέβη καταλάθος και σου φάνηκε έτσι εσένα,ξέρεις πάνω στο παιχνίδι! :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μπράβο ρε φίλε
και για το γιόρκι
αλλά και που έκοψες τα πολλά εμότικονς :lol:

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Κοίταξε λογικά αυτό συνέβη προφανώς για να δείξει την κυριαρχικότητά του,ειδάλλως συνέβη καταλάθος και σου φάνηκε έτσι εσένα,ξέρεις πάνω στο παιχνίδι! :)
Χμμ,οχι δεν μου φανηκε.Με το που του εδινα την τροφη,ερχοταν στο χερι μου και γατζονοταν με τα νυχια και αρχιζε.:D

Μπράβο ρε φίλε
και για το γιόρκι
αλλά και που έκοψες τα πολλά εμότικονς
Xαχαχα!Ευζαριστω!:p