guabi natural

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Καλημερα παιδια!

Η μικρη ειναι ενος ετους και ''τρωει'' pronature.
Παντα μου εκανε κουλα με την ξηρα αλλα εχει παραγινει το πραγμα και δεν τρωει καθολου την τροφη της,και με το χερι αν της δωσω τρωει μια-δυο κροκετες και τις υπολοιπες τις παραταει στο πατωμα.

Λιχουδιες και βλακειουλες τρωει βεβαια.

Επισης δεν γνωριζω αν το μεγεθος της κροκετας παιζει ρολο , ειναι ψιλομεγαλη σε σχεση με αλλες που εχω δει και κανει πολυ ωρα μεχρι να τη σπασει και να την καταπιει.

Μας δωσανε δειγματακι της guabi και φαινεται να της αρεσει αρκετα, επισης το μεγεθος της κροκετας ειναι σαφως μικροτερο και τη μασαει πολυ ευκολα.

Ποια η αποψη σας για τη συγκεκριμενη μαρκα?

(η εκτονωση της ειναι αρκετη οποτε δεν ειναι εκει το θεμα και το αφηνω 15 λεπτα κατω το μπολ αλλα δε τη βλεπω να συγκινειται)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
τίποτα δεν εχω ακουσει, αλλά δεν βλέπω και τα συστατικά της πουθενα στη σελιδα και αυτό δεν μου πολύαρεσει

• Like
Reactions: Frini_696

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
βρηκα τα συστατικα στο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μνμ..

Αν μπορεσεις να καταλαβεις κατι απο αυτο και μπορεις να μου πεις την αποψη σου θα σου ημουν υποχρεη.

Βεβαια πολλοι μιλανε για το dried beet pulp που ειναι στα συστατικα σαν να ειναι ο διαολος...

Μαλλον δε θα φαμε παλι :confused:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
πρώτο κρεατάλευρο και μετά το φρεσκο κρεας?? χμ.... μέτρια τα πράγματα....

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Δεν την τρωει και κανει πολυ ωρα να τη σπασει,λες να της πεφτει μεγαλη?

Παντα ηταν μιζερη με το φσγητο αλλα τωρα εχει παραγινει.

Ο κτηνιατρος επιμενει οτι χορταινει η μικρη με 10 κροκετες τη μερα και οτι δεν εχει αναγκη..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο γιατρός μάλλον έχει δίκιο.

Αν θέλεις να την αλλάξεις γιατί βρήκες κάποια άλλη με καλύτερα συστατικά ή πιο οικονομική καλώς να την παρέχεις.
Αλλά αν θέλεις να την αλλάξεις επειδή δεν τρώει, μάλλον την κακομαθαίνεις. Σκύλα είναι, ας προσπαθήσει να την σπάσει με τα δοντάκια της. Το να την αλλάξεις σημαίνει ότι θα αλλάξεις και την γεύση και την συνήθεια της και μπορεί να γίνει πάλι επιλεκτική και στην επόμενη κροκέτα.

Παρεμπιπτόντως ξέρουμε τιμούλα και κατάστημα που πουλάει την Guabi Natural?

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Στον ευοσμο πανω στον περιφερειακο που εχει ενα μεγαλο χωρο με πρασινο ,σαν παρκο την εχει.

Τιμη νομιζω γυρω στα ιδια με την pronature αλλα αμα θες παιρνω τηλ να μαθω.

Οσο για την αλλαγη,δε με ενδιαφερει το οικονομικο ειναι η αληθεια,θελω αν αλλαξω να παρω καλυτερη ποιοτικα και πιο γευστικη.Αν εχετε κατι να μου προτεινεται θα με βοηθουσε πολυ.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ναι Θεσ/νικη γιατι ? :)
Kαι εγώ από pronature πήγα σε brit petit και τη τρώνε σαν τρελλές - η κροκέτα είναι μικρότερη. Μπορεί η τιμή να είναι λίγο τσιμπιμένη (11,5€ το 1,5 κιλό) αλλά τα μικρόσωμα δεν τρώνε και πολύ. Είναι πολύ καλή ποιότητα βάσει συστατικών, έχει και 2 κωδικούς grain free. Εγω δίνω turkey with rice low grain στη Μπάρμπι και puppy στη Χαρά. είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τις έχει η κτηνίατρος στην Πυλαία: http://www.vetdoc.gr/index.php/pets...lt-turkey-with-rice-low-grain-dog-food-detail

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ωραια, σε ευχαριστω πολυ!
Θα την κοιταξω!
Και εγώ Brit Care Super Premium(και όχι την Brit Premium) ταίζω και είναι πολύ καλή τροφούλα!
Εγώ παίρνω την 12κιλη στα 42 ευρώ από Agrovet του Καραμανίδη, αρχή Γιαννιτσών είναι η αποθήκη/κατάστημα!Όποτε τύχει να είμαι κέντρο πετάγομαι!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Τελεια αυτο ειναι πιο κοντα μου γιατι ειμαι δυτικα:)
Ναι αλλά εκει δεν έχουν την Brit petit η οποία είναι καλύτερη από την brit care. Όμως και η brit care έχει κωδικούς για μικρόσωμα.

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Α υπεθεσα οτι θα την ειχε...

Καλα καποιο τροπο θα βρω, θα κοιταξω και τους κωδικους και θα αποφασισω.

Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog