GROOMER για west higland terrier

ioanna_m

New Member
7 Ιανουαρίου 2010
4
0
Καλημέρα!!!!!!!
Εχω ένα west highland terrier 2 1/2 περίπου και θέλω έναν καλό groomer που να χει εμπειρία στα westy.Αν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει ας μου στείλει μύνημα.
Ευχαριστώ

puppies

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
51
0
εμένα μου είπαν για μία κοπέλα στην Νέα Σμύρνη η οποία κάνει αποκλειστικά αυτό το πράγμα! είναι η αδυναμία της τα west και μου είπαν τα καλύτερα:):):):):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ΑΝ και οι groomer μάλλον θα θελήσουν να με λιντσαρουν...:p

Γιατί δεν προσπαθείς να μάθεις να κάνεις το stripping μόνη σου;
Μπορεί στην αρχή να μην τα καταφέρεις πολύ καλά, αλλά θα είναι και μεγαλύτερη η ικανοποίηση τελικά απο το αποτέλεσμα!

ninja

New Member
1 Δεκεμβρίου 2009
1
0
εμένα μου είπαν για μία κοπέλα στην Νέα Σμύρνη η οποία κάνει αποκλειστικά αυτό το πράγμα! είναι η αδυναμία της τα west και μου είπαν τα καλύτερα:):):):):):)
Στην Ν. Σμύρνη που ακριβός γιατί μένω Ν. Σμύρνη και με ενδιαφέρει :):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν θα συνιστούσα να μάθει κάποιος να το μάθει μονος του Γιατί σε πιθανό λάθος το σκυλί θα γίνει πειραματόζωο. Καλο είναι να μάθουμε διπλα σε έναν έμπειρο groomer. Θέλει τέχνη και εμπειρία το stripping για να μάθεις να το κανεις και να είναι πραγματικά ανώδυνο για το σκυλί. Θα σε κατατοπίσει εκτενέστερα ο εκτροφέας σου και η groomer που θα επιλέξεις.

west highland white terrier

Hand Stripping και άλλα...

nereid

New Member
15 Μαρτίου 2010
4
0
Και εμένα με ενδιαφέρει, θέλω να κουρέψω/καλλωπίσω τον μικρό μου κ έχω ψάξει παντού για κάποιον που να ξέρει συγκεκριμένα για westie! Ας έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να ποστάρει/στείλει προσωπικό μύνημα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: Είμαι νέο μέλος, θα συστηθώ στο αντίστοιχο topic :D

MANOLIS7

New Member
18 Αυγούστου 2010
2
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ GROOMER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΜΑ (WESTIE 7MHNWN )
. SOS !!!!!
EYXARISTW !!

MANOLIS7

New Member
18 Αυγούστου 2010
2
0
GROOMER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ STRIPPING ΣΕ WESTIE !!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ GROOMER ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ( WESTIE ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Στείλε πμ στο μέλος frenchiefan, μήπως μπορεί να σε πληροφορήσει.

tsalgus

Member
30 Ιανουαρίου 2011
8
0
puppies μπορεις να μου πεις σε παρακαλω, που στην νεα σμυρνη γιατι με ενδειαφερει εχω ενα westy και μενω νεα σμυρνη.σε ευχαριστω εκ των προτερων

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog