Groomer για μαλτεζ

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Ξέρει κάποιος κάποιον καλό groomer στο Χολαργο η Χαλανδρι για μαλτεζ; Φυσικα χωρίς ναρκωση. Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει pm

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Δυστυχώς μου είναι πολύ δύσκολο να κατέβω στον Πειραιά για αυτό ρώτησα για περιοχές κοντά στο Χαλάνδρι.

Ο σκύλος μου είναι μαλτεζ 3 μηνών, έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του εδώ και 12 μέρες και μου είπαν οτι μπορεί να κάνει το πρώτο του μπάνιο. Ισχύει ή είναι πολύ μικρός ακόμα? Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα...τον καθαρίζω 2-3 φορές τη βδομάδα με μαντηλάκια και του πλένω πόδια και κοιλιά όποτε βγαίνει βόλτα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν τον χτενιζεις τακτικα δεν χρειαζεται να τον κανεις ακομα μπανιο. Θα σου ελεγα σε κανα
μηνα αν θες να συνηθιζει και στην ιδεα του μπανιου. Δυστυχως προς τα βορεια προαστεια
δεν εχω χρησιμοποιησει καποια/ον groomer για να σου συστησω.
Νομιζω η FrenchieFan ειναι groomer προς τα βορεια
http://www.dogforum.gr/v3/member.php?23-FrenchieFan

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Α, ωραία! Αυτό με βολεύει πολύ, ευχαριστώ! Είναι φιλική?
Με την κτηνίατρο δεν είχε καλή εμπειρία και δε θέλω να τρομάξει και με το grooming.

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Α, ωραία!!! :) Τώρα μένει να δούμε αν θα πάμε τώρα ή θα περιμένουμε να κλείσουμε τους 4 μήνες.....
Εγώ θα προτιμούσα τώρα αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για το σκυλάκι...μπορεί να πάμε μια βόλτα απο εκεί και βλέπουμε...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Α, ωραία!!! :) Τώρα μένει να δούμε αν θα πάμε τώρα ή θα περιμένουμε να κλείσουμε τους 4 μήνες.....
Εγώ θα προτιμούσα τώρα αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για το σκυλάκι...μπορεί να πάμε μια βόλτα απο εκεί και βλέπουμε...
να πατε να την γνωρισετε παρεα...να την ανεβασει στο grooming table κλπ να αρχισει να μαθαινει....πες στη groomer να δινει λιχουδιες κλπ να δεσει ελαφρα το κουταβι να του ριξει λιγουλακι αερα....σιγα σιγα αλλα με σταθερα βηματα....ειναι σημαντικο για να μαθαινει!
Οπωσδηποτε πηγαινε απο κοντα πριν κλεισεις το πρωτο σας rdv...ειναι καλο να αποκτησει μια καλη σχεση μαζι της εφ'οσον θα περνουν καποιες ωρες μαζι!;)

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
Ωραία, αυτό θα κάνω γιατι αν δεν το πάρει θετικά την πατήσαμε όλοι....
Θα πάμε μια βόλτα να γνωριστούμε και βλέπουμε! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog