Grand Champion???

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καπου νομιζω οτι εχω διαβασει, οτι ο ΚΟΕ εχει θεσπισει τωρα και τον τιτλο "Grand Champion"- για σκυλια, που εχουν κερδισει 6 CAC.

Εμενα η μια μου σκυλα εχει 7 CAC ( και 3 RCAC)- αλλα τα εχει κερδισει προτου της φετινης συνελευσης- οπου νομιζω οτι ψηφηστηκε αυτο το "θεμα".

Ανανγνωριζονται παρολα αυτα?

Πως πρεπει να κινηθω, για να παρω το Certificate του Grand Champion??? ( του GR. Champion- το εχουμε!).

ειπα να ρωτησω πρωτα εδω, μηπος ξερει καπιος- πριν αρχισω τα τηλεφωνα στον ΚΟΕ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λέγονται Show Champion, πρέπει ο σκύλος να έχει πάρει 6 cac...όχι απαραίτητα μετά από την απόφαση.
Ο kEAGAN μου που έχει 9, έγινε.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Λέγονται Show Champion, πρέπει ο σκύλος να έχει πάρει 6 cac...όχι απαραίτητα μετά από την απόφαση.
Ο kEAGAN μου που έχει 9, έγινε.
Άλλος τίτλος είναι αυτός...

Σκύλος ο οποίος ανήκει σε φυλή για την οποία η F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχει Τίτλο
Εργασίας προκειμένου να αναδειχθεί Διεθνής Πρωταθλητής, αποκτά τον Τίτλο του
Πρωταθλητή Εκθέσεων Ελλάδος - GREEK SHOW CHAMPION (GR.SH.CH.), εφόσον
έχουν απονεμηθεί έξη (6) C.A.C., χωρίς να απαιτείται Τίτλος Εργασίας.
Η FrenchieFan ρωτησε για τον GRAND GREEK CHAMPION (GRAND CH.GR.)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Άλλος τίτλος είναι αυτός...

Σκύλος ο οποίος ανήκει σε φυλή για την οποία η F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχει Τίτλο
Εργασίας προκειμένου να αναδειχθεί Διεθνής Πρωταθλητής, αποκτά τον Τίτλο του
Πρωταθλητή Εκθέσεων Ελλάδος - GREEK SHOW CHAMPION (GR.SH.CH.),εφόσον
έχουν απονεμηθεί έξη (6) C.A.C., χωρίς να απαιτείται Τίτλος Εργασίας.

να ρωτήξω και εγώ κάτι...
ο κάτοχος του SH.CH. έχει δυνατότητα να συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σε κατηγορία πρωταθλητή ή όχι;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
να ρωτήξω και εγώ κάτι...
ο κάτοχος του SH.CH. έχει δυνατότητα να συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σε κατηγορία πρωταθλητή ή όχι;
Λογικά ναι, ο κανονισμός της FCI ορίζει

Champion Class

To enter a dog in Champion Class, one of the following titles must have been confirmed by
the day of the official closing date of entries; proof of this, by copy, must be enclosed with
the entry form.

• International Beauty Champion of the FCI (CIB)
  • International Show Champion of the FCI (CIE)
  • National Beauty Champion of an FCI member country (with at least 2 CAC from thatsame country)
  • National Show Champion of an FCI country
  • National Beauty Champion of a non-FCI country which has signed a letter ofunderstanding with FCI
  • National Show Champion of a non-FCI country which has signed a letter ofunderstanding with FCI

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
μπαρντόν που επιμένω και ρωτάω....:D
το ίδιο ισχύει και για τις φυλές που απαιτείται τίτλος εργασίας;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να αποκτήσει άλλα τρία CAC μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης του τίτλου
O τιτλος GR. Champion- δεν γραφει ακριβες ημερομηνια, αλλα αρρηθμο 1243/2010.
Τα επομενα τρια CAC τα πηρε σε εκθεσεις στο 2011. Αρα θα πρεπει να μετρανε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μιλαμε για το show champion??? Σωστά? Λοιπόν, από ότι κατάλαβα στην ουσία όλο αυτό έγινε για να έχουν ένα τίτλο κάποιες φυλές που πρέπει να έχουν περάσει εργασία προκειμένου να γίνουν gr ch...Ομάδα 8 κλπ...

Δεν χρειάζεται να είναι το σκυλί gr ch για να γίνει show champion...αρκεί να έχει 6 cac...

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ο σκύλος στον οποίο έχουν απονεμηθεί τρία (3) C.A.C. από τρεις διαφορετικούς Κριτές,
αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος​
(CH.GR.), ο οποίος συνοδεύει στο εξής τοόνομα του.
Από​
01/08/1999 για τις φυλές που η F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχουν Τίτλο Εργασίας γιανα γίνουν Διεθνείς Πρωταθλητές, οι σκύλοι αυτών των φυλών για να γίνουν ΠρωταθλητέςΕλλάδος πρέπει να πληρούν και αυτή την προϋπόθεση. Η προϋπόθεση για σκύλουςκυνηγετικών φυλών είναι η Εξέταση Φυσικών Προσόντων (Ε.Φ.Υ.Π.), ενώ για σκύλουςΦυλών Εργασίας, η Εξέταση Εργασιακής Ικανότητος Πρωταθλητή (Ε.Ε.I.Π.).
Ο σκύλος ο οποίος είναι ήδη κάτοχος του Τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος​
(CH.GR.),
αποκτώντας τρία​
(3) επιπλέον C.A.C., αποκτά τον Τίτλο του Μεγάλου ΠρωταθλητήΕλλάδος (Grand Greek Champion – Grand CH.GR.), ο οποίος θα συνοδεύει στο εξής τοόνομά του.
Σκύλος ο οποίος ανήκει σε φυλή για την οποία η​
F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχει ΤίτλοΕργασίας προκειμένου να αναδειχθεί Διεθνής Πρωταθλητής, αποκτά τον Τίτλο τουΠρωταθλητή Εκθέσεων Ελλάδος - GREEK SHOW CHAMPION (GR.SH.CH.), εφόσονέχουν απονεμηθεί έξη (6) C.A.C., χωρίς να απαιτείται Τίτλος Εργασίας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
τουτέστιν....
στην κατηγορία των πρωταθλητών μετέχουν σκύλοι -κάτοχοι τίτλων....CH.GR.ή Grand CH.GR. ή GR.SH.CH.
σωστά;

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
τουτέστιν....
στην κατηγορία των πρωταθλητών μετέχουν σκύλοι -κάτοχοι τίτλων....CH.GR.ή Grand CH.GR. ή GR.SH.CH.
σωστά;
Στην Κατηγορία Πρωταθλητών έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σκύλοι που φέρουντον τίτλο Πρωταθλητή​
. Απαιτείται η επισύναψη αντίγραφου του Πιστοποιητικού
Πρωταθλητή μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής, άρα σωστά

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερουν οι ημενομηνηες.

Η σκυλα μου εχει απο το 2010 τον τιτλου του CH.GR.
Μεσα στο 2011 κερδισε και αλλα 3 CAC ( Ολα απο διαφορετικους κριτες).

Το οτι θα γινουν "Grand Champion" οστοσο το αποφασισαν φετος στην συνελευση και το ψηφισαν.
Υσχυουν και αυτα τα CAC που τοτε ειχε ηδη κερδισει για να γινει "Grand Champion"?

Η μετρανε μονο τα CAC απο την συνελευση με μετα? ( ΚΟΕ ειναι- πως να ειμαστε σιγουροι?).

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Χαίρετε,

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα CAC που έχει αποκτήσει ο σκύλος, ανεξαρτήτως της ημερομηνία που του αποδόθηκαν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Άννα Καριώτη
Για τον Κ.Ο.Ε.
:)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Super!!
Ευραριστω παιδια!!
Αρα παιρνω και ΚΟΕ τωρα- για να δω συνεχεια!!

και ξανααρχιζω εκθεσεις με την αλλη μου σκυλα- αλλα 2 CAC και ειναι και αυτη Grand Champion!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog